- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Aynen şimdikiler zaten ya tutarsa misaliBaya varmis daha :) bunlar bazen yaniltabiliyormus ama forumda okumustum bir kac kiside.biraz gecince normal kaset test yapin birde inşallah hamilesinizdir
*bel ağrısı *kasık ağrısı *ağızda bozuk para tadı birde ateşim hep 37-37.5 arası o belirti mi bilmiyorumBelirtileriniz neler ?
Hepsi belirti tabi ki benimde kasik agrisi bacagima vuruyor o derece artti.mide yanmam var bir kac gündür sık idrara cikma.dunden beri de hafif göğüslerim sizlamaya basladi gibi.ama ben 30.gunde test yaptim negatif.bugun 36 dayim gelen giden yok.test yapmak istiyorum ama korkuyorum*bel ağrısı *kasık ağrısı *ağızda bozuk para tadı birde ateşim hep 37-37.5 arası o belirti mi bilmiyorum
Hepsi belirti tabi ki benimde kasik agrisi bacagima vuruyor o derece artti.mide yanmam var bir kac gündür sık idrara cikma.dunden beri de hafif göğüslerim sizlamaya basladi gibi.ama ben 30.gunde test yaptim negatif.bugun 36 dayim gelen giden yok.test yapmak istiyorum ama korkuyorum
Ben testsiz yapamıyorum bağımlılık oldu en iyisi kan testi vermek kesin çözüm inşallah vardıHepsi belirti tabi ki benimde kasik agrisi bacagima vuruyor o derece artti.mide yanmam var bir kac gündür sık idrara cikma.dunden beri de hafif göğüslerim sizlamaya basladi gibi.ama ben 30.gunde test yaptim negatif.bugun 36 dayim gelen giden yok.test yapmak istiyorum ama korkuyorum
Bugun doktora gittim normal adet tarihim bugundu ama bazen daha erken olabiliyorken bazende daha gec oldugum olmus.Neyse doktor cuma gunu ultrasonda rahim duvari 14 mm olmus demisti bugun 20 mm olmus dedi ve gebelik olabilir dedi.Arastirdim 15 mm uzeri gebelik icin kalinlasirmis.Kanim 2 cikti cildiricam.Doktor acele ediyorsun diyor biraz daha bekleyecegim ama adet olmaktan korkuyorumKani kaçınci gunde verdini adetinizin ? Ben suan 36.gunumdeyim hala gelen giden yok sol kaşıgim agriyor bacaklarima kadar vuruyor .ama sifir akinti yani normalde bile daha cok olur.30.gunde test yaptim negatifti simdide yapmaya korkuyorum.cunku reglim 37 gunde geldiği de olmus takvimde oyle görünüyor
Gec dollenmemi acaba.offf valla okadar haklisin kii.benimde bugun 36.gunum test yaptim negatif hayalet cizgi bile yok.gecikme kacinci günü bilemiyorum cunku adetlerim belli olmuyor ama sinirleniyorum artik kendime ustelik bir suru belirti var insallah altindan kotu bir sey cikmazBugun doktora gittim normal adet tarihim bugundu ama bazen daha erken olabiliyorken bazende daha gec oldugum olmus.Neyse doktor cuma gunu ultrasonda rahim duvari 14 mm olmus demisti bugun 20 mm olmus dedi ve gebelik olabilir dedi.Arastirdim 15 mm uzeri gebelik icin kalinlasirmis.Kanim 2 cikti cildiricam.Doktor acele ediyorsun diyor biraz daha bekleyecegim ama adet olmaktan korkuyorum
Gayet normal 5 katina cikmis hemen hemen.İlk kan verdiginiz zaman iliskiden kac gun sonraydi biliyor musunuz?Kızlar cuma günü sonuç verdim
Bugün çıktı 52.80
Bugün tekrar kan verdim ve bugünkü sonuç 243
Durum normal mi?
17.gunde verdimGayet normal 5 katina cikmis hemen hemen.İlk kan verdiginiz zaman iliskiden kac gun sonraydi biliyor musunuz?
Benim daha 10 gun oldu rahmim oncekinde 15 mm kalinlasmasti dun 20 mm olmus ama beta hala 2 erken mi gittim acaba17.gunde verdim
İlişkinin 17. gününde adetin de 30.gununde verdim 52 çıktı. Bir hafta sonra tekrar verirsinBenim daha 10 gun oldu rahmim oncekinde 15 mm kalinlasmasti dun 20 mm olmus ama beta hala 2 erken mi gittim acaba
Aynen oyle yaparik umarrim adet olmam.Ama hic olcak gibi hissetmiyorum kendimiİlişkinin 17. gününde adetin de 30.gununde verdim 52 çıktı. Bir hafta sonra tekrar verirsin
Hayırlısı inşallah. Bende hiç hissetmedim. Adet şişkinliğim ilk defa olmadı. Sadece belim tam popo üstü ağrıdı.Aynen oyle yaparik umarrim adet olmam.Ama hic olcak gibi hissetmiyorum kendimi
İlk gittiginde ultrasonda ne dediler bana rahim duvarin 20 mm cok guzel kendini gebelik icin hazirliyor dediHayırlısı inşallah. Bende hiç hissetmedim. Adet şişkinliğim ilk defa olmadı. Sadece belim tam popo üstü ağrıdı.
Adetiniz ne kada
Klomen normalde adeti geciktirmezmis ama benim hala gelen yokAdetiniz ne kadar süre geçtikten sonra geldi?
Ay inşallah bekliyorum ben de normal de klomene başladım adetin 5.gunu yumurtalıklar da gelişti kendiliğinden catladi.Gec döllenme olduysa dediğiniz olabilirCuma gunu kan verdim 2.9 ama doktor rahmin kalinligi 14 mm olmus dedi ya bebek yerlesiyor ya adet olucaktim ki adet olmadim kabizim asiri halsizim kasigimin sag tarafi batiyor icimde gaz geziyor bunlari daha oncede yasadim hamileyken.dun bi daha test yaptim ikinci cizgiyi gordum.Kani erken verdm seninkide oyle olmus olabilir
Kan verdiniz mi burda bariz var hayırlı olsun canım :)Kızlar cuma günü beta verdigim icin sonucu yarın çıkacak. ben yine test yaptım pembe olan prodoctor erken gebelik.
Diğeriyse surelab gebelik testi.
Normalde 21 günde. bazende 22-29 aralığında yada en son 32 günde gelir. Bugün 32.günüm adetim gelmedi. Testler yanıltmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?