• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Kaset testlerde ben hamile olmadigim halde cok pozitif gordum boyle belirgin bi iki cizgi degildi ama silikde olsa gorulebilen iki cizgi ciktigi cok oldu.Erken gebelik testleri en mantiklisi
Aynen kuzum adet olmadım hala şimdi birini buldum çok ilimli bi kadın hacamatçı ben seneler önce duymustum fileyle sülük salınıyo rahime tedavi ediliyo diye persembe günü onu yaptırcam adetlerin olsun kistin olsun bebek isteyen olsun hepsini tertemiz edip tedavi ediyo efendimiz sav sünneti zaten yaptırcam şifa için

Aynen kuzum adet olmadım hala şimdi birini buldum çok ilimli bi kadın hacamatçı ben seneler önce duymustum fileyle sülük salınıyo rahime tedavi ediliyo diye persembe günü onu yaptırcam adetlerin olsun kistin olsun bebek isteyen olsun hepsini tertemiz edip tedavi ediyo efendimiz sav sünneti zaten yaptırcam şifa için

Doktora bi gitseydin keske belki gec dollenmedir hamilesindir

Al benden de o kadar... Şimdi çamaşır suyu testini denedim köpürdü gerçekten ve bulanıklaştı.. Öyle olursa pozitif oluyormuş renk aynı kalıp köpürme olmazsa negatif miş... Deneyen oldu mu hiç merak ettim sende Bi dene bakalım 😅😅
Ben denedim çamaşır suyunu testini🤣 köpürdü,sonra dedimki bu çok saçma bir de karbonat deniyim o da köpürdü sonra eşime denttim o da köpürdü hikaye bence bunlar

Yumurtlamadan sonra devam eden su gibi akıntılarım var hiç kuruluk yok bende 🤷
Ay bu bende de vardı reglim bir hafta sürer normalde 3 gğn sğrdğ ve 10.gğnden sonra su gibi akıntım oldu idrar kaçırmışım gibi ilk kez böyle oldu kasık agrıları da rşlik etti akıntıya halsizlik falan.bat yarın bugğn dayanamadım test yaptım negatifi gördüm bakalım hayırlısı

Ben bu ay 15 gün önceden başladım testlere ama belirtiler yumurtlamadan beri var anlamsız anlamlı acayip Bi dönem yaşıyorum kasık ağrılarım tüylenme bel ağrısı çok oldu kabızlık yaşadım hala tam normale dönemedim göğüs ucu acısı 10 gün yaşadım geçti sonra 15 gün varken reglime üç tane pozitif test gördüm sonra negatif çıkmaya başladı ama hala kasık batması var iki gün önce baş dönmem oldu mesela iştahım kesildi şuan sadece kahvaltıyla duruyorum karnım aç ama canım hiç birşey istemiyor dün göğüs hassasiyeti başladı mesela.. Stresim büyük evet hiç belirti olmasa bekleyeyim böylesi çok zor ya
Doktora gittiniz mi kan verdiniz mi hiç.pozitif çıkıp sonra negatife dönmesi düşündürücğ kimyasal geçirmiş olmayasınız.genelde kimyasaldan sonra gebelik yaşayanı çok duydum.hatta bir doktor kimyasal dahi olsa gebelik yaşadıysanız bu gebe kalabileceğiniz anlamına gelir gibi birşeyler söylemişti. kan testi verseydiniz keşke

Ay bu bende de vardı reglim bir hafta sürer normalde 3 gğn sğrdğ ve 10.gğnden sonra su gibi akıntım oldu idrar kaçırmışım gibi ilk kez böyle oldu kasık agrıları da rşlik etti akıntıya halsizlik falan.bat yarın bugğn dayanamadım test yaptım negatifi gördüm bakalım hayırlısı
Ben daha test yapmadım canım, akıntı sırt ağrısı, göğüslerde şişkinlik hassasiyet devam ediyor bende hâlâ

Back