- Konu Sahibi mavilihayat00
-
Sende öylesin tatlımGüzeliiiim ay mesajını okurken gözlerim doldu, adın kadar gerçekten meleksin
Fıstığım evet bu topicteki bütün kızlar tam bir mutluluk ve umut dopingi
Zaten buraya yazıyorsak ufacıkta olsa minicikte olsa umutlanabilmek
Küçük mucizen seni biraz bekletiyor ve bence kızın olacak ve çok nazlı bir kuzucuk olacak ben inanıyorum güzelim
Bu ay veya gelecek tüm aylarda umarım tüm isteyen annelerin göbüşü ve kolları sağlıklı yavrularıyla dolarAllah'ım isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin..
Ayyy bende geleyim orayaSende öylesin tatlımallah sana en güzelini versin çok severim kız çocuklarını ama oğlum olsa da çok severim ikisi de çok güzel sağlıklı olsun da yeter
Ben bu topicte değilim canım başkasını kast etmiştim
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Bende batı bekliyorum bat 24 Eylül
Ama hiçbir belirtim yoknormalde adet olduğumu bile anlamayan biriyim sadece hafif belim ağrır bukadar
Ay inşallahAyyy bende geleyim orayabirbirimize umut ve mutluluk veririiiiz
Sağlıkla hayırla gelsin de minik kuzularımız daha ne isteriz kii
Belkide bu ay seni şaşırtır bir anda çift çizgi ve yüksek HCG süprizi yapar annesiiii
Yaaaa çok sevindim kuzuBebişimmmmm ben hamileyim HCG 11 çıktıı sende giiittt
Canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkeseBat 26 bende dahil olabilir miyimhic dusunmesemde yada dusunmeye korksamda bu ay bi kacak oldu o yuzden adetimin gelmesini bekliyorum. Biraz stresliyim antibiyotik kullaniyorum bir yandan diger yandan da gecen sene bebegin kalbi atmadigi icin 10 haftalikken kurtaj oldum ve ayni seylerden korkuyorum.Beraber bekleyelim de morel olsun
Adet oldunuz muTanih aralığını geniş tutsaydın keşkeebenim de 18 eylül. Zerre beklentim yok adet olayım hormon testi vercem diye bekliyorum ama gene de şurda yerimi alayım belki sizlerin güzel haberlerini okurum
Kuzum ovulasyon öncesi bile vardı, bazıları dalga bile geçerek olumsuz konuşmuşlardı beni üzmüşlerdi benim topiğimdeYaaaa çok sevindim kuzuNasıl belirti falan varmıydı. Benim umudum yok canım ya regli bekliyorum kaç aydır deniyordun
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahKuzum ovulasyon öncesi bile vardı, bazıları dalga bile geçerek olumsuz konuşmuşlardı beni üzmüşlerdi benim topiğimdegecen yılki düşüğümden sonra ilk denememizdi
Gebeliğe Hazırlık - Hamilemiyim? Çift çizgi gördüm
Hanımlar, yaklaşık son 9 gündür çok uykulu günde 18 saate kadar, bel ağrısı, karın gerginliği ve sağ kasıkta ara ara hissedilen sancı, sürekli idrara çıkma koyu renk idrar yapma, sürekli acıkma ve doymama(özel bir yiyecek değil çok açlık hissi), kabızlık, duygusallık herşeye ağlama ve fazla...www.kadinlarkulubu.com
Kasette pozitifi gördüm erkende negatiifPcoslarin kaderi buKaset test mi yaptiniz
Yaaaa kuzum çok sevindimmmEda kuzum ben hamileyim HCG 11 çıktıııısende umudunu kaybetme birtanem dualarım seninle olacak
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallahbenim bata da 4 gün kaldı dua et bakalım umudum yok ama. Bende ara sıra gelen karın ağrısı, kasık ağrısı, ateş basması birde şiddetli bel ağrısı var tabi bunlar regl belirtisi aynı zamanda. Akıntım bugün başladı daha şeffaf beyaz gibi. 4 eylül de yumurtlama gördüm değerlendirdim 9 eylülde tekrar yumurtlama gördüm. Hayırlısı olsun inşallah
Bende erken gebelik testi aldim çok silik çizgi çıktı.Yarin kan vercmKasette pozitifi gördüm erkende negatiif
Benmde 25 eylull varmı belirti fılan cnmBenimde 25 eyluk ama vakit asla geçmiyor inşallah berkesin vardır içinde bizimde .
Ben 3 .günüm regl oldum malesef tutmadı bu ay ama bugün otururken içimden birşey boşaldı ben kanama fazla dedim herhalde amma bir avucdan fazla et parçası geniş bir anda çocuk çıkar gibi çıktı o önceki adayın pirtisidir dediler amam korkuyorumBenmde 25 eylull varmı belirti fılan cnm
Sende varmı belirtiBen 3 .günüm regl oldum malesef tutmadı bu ay ama bugün otururken içimden birşey boşaldı ben kanama fazla dedim herhalde amma bir avucdan fazla et parçası geniş bir anda çocuk çıkar gibi çıktı o önceki adayın pirtisidir dediler amam korkuyorum
Ay benimde doğum günüm gece ile gündüzün eşit olduğu gün diye başlıyorum ki akıllarında kalsın asdfgay benim doğum günüm bana da .isteyen herkese uğurlu gelsin:)
Kaset testlerde ben hamile olmadigim halde cok pozitif gordum boyle belirgin bi iki cizgi degildi ama silikde olsa gorulebilen iki cizgi ciktigi cok oldu.Erken gebelik testleri en mantiklisiKasette pozitifi gördüm erkende negatiif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?