Batı 23 eylül olan arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim 😂😂

Sende öylesin tatlım allah sana en güzelini versin çok severim kız çocuklarını ama oğlum olsa da çok severim ikisi de çok güzel sağlıklı olsun da yeter
Ben bu topicte değilim canım başkasını kast etmiştim
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Bende batı bekliyorum bat 24 Eylül
Ama hiçbir belirtim yok normalde adet olduğumu bile anlamayan biriyim sadece hafif belim ağrır bukadar

Ayyy bende geleyim oraya birbirimize umut ve mutluluk veririiiiz
Sağlıkla hayırla gelsin de minik kuzularımız daha ne isteriz kii
Belkide bu ay seni şaşırtır bir anda çift çizgi ve yüksek HCG süprizi yapar annesiiii

Bat 26 bende dahil olabilir miyim hic dusunmesemde yada dusunmeye korksamda bu ay bi kacak oldu o yuzden adetimin gelmesini bekliyorum. Biraz stresliyim antibiyotik kullaniyorum bir yandan diger yandan da gecen sene bebegin kalbi atmadigi icin 10 haftalikken kurtaj oldum ve ayni seylerden korkuyorum.Beraber bekleyelim de morel olsun

Kizlar birde iki erkek annesi olmama dayanarak sunu soylemeliyim ki belirtilere asiri takilmissiniz.İlk gebeligimde sol kasigima igne batiyor gibi oluyordu ikincide olmadi.Goguslerim hassaslasmadi.Adet olcak gibi hiç bi belirti gostermedim.Yani oyle anlayabilecegim bisey yasamadim.Ama gecen yil cok bebek istedigimde kendimi dinledigim icin surekli biseyler yasiyormus gibi hissediyordum.Belirtilerin hasını 6. Haftadan sonra yasiyor insan.Bunlara cok takilmayin.Belirtim yok hamile degilim demeyin.

Ay inşallah
Dur seni etiketleyeceğim

Canım rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkese

Yaaaa çok sevindim kuzu Nasıl belirti falan varmıydı. Benim umudum yok canım ya regli bekliyorum kaç aydır deniyordun
Kuzum ovulasyon öncesi bile vardı, bazıları dalga bile geçerek olumsuz konuşmuşlardı beni üzmüşlerdi benim topiğimde gecen yılki düşüğümden sonra ilk denememizdi

Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah benim bata da 4 gün kaldı dua et bakalım umudum yok ama. Bende ara sıra gelen karın ağrısı, kasık ağrısı, ateş basması birde şiddetli bel ağrısı var tabi bunlar regl belirtisi aynı zamanda. Akıntım bugün başladı daha şeffaf beyaz gibi. 4 eylül de yumurtlama gördüm değerlendirdim 9 eylülde tekrar yumurtlama gördüm. Hayırlısı olsun inşallah

Kuzum inan olmaz denen şeyler oluyor lütfen güzel kalbindeki umudunu yitirme

Benmde 25 eylull varmı belirti fılan cnm
Ben 3 .günüm regl oldum malesef tutmadı bu ay ama bugün otururken içimden birşey boşaldı ben kanama fazla dedim herhalde amma bir avucdan fazla et parçası geniş bir anda çocuk çıkar gibi çıktı o önceki adayın pirtisidir dediler amam korkuyorum

Kizlar agzimda aft cikti normalde hic cikmazdi bunun gebelik belirtisi olma ihtimali var mi?

Kasette pozitifi gördüm erkende negatiif
Kaset testlerde ben hamile olmadigim halde cok pozitif gordum boyle belirgin bi iki cizgi degildi ama silikde olsa gorulebilen iki cizgi ciktigi cok oldu.Erken gebelik testleri en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…