- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Belirtileriniz hamilelik belirtisi resmen inşallah öyledir test yapsanıza
İnşallah canımBaklm bekirtiler bosa cikmaz insAllah Rabbim beklemedgn anda guzel haberi almayi nasip eder sana da cnm belki
nezer159 hayırlısı olsun kiz insAllah hayrlisi dedigin gibi
InsAllab bebistendir kizlar hepimizinki ya
İnşallah canım ya inşallah o kadar istiyorum kiBaklm bekirtiler bosa cikmaz insAllah Rabbim beklemedgn anda guzel haberi almayi nasip eder sana da cnm belki
nezer159 hayırlısı olsun kiz insAllah hayrlisi dedigin gibi
InsAllab bebistendir kizlar hepimizinki ya
Ya inşallah hamilesindir bende geçen ay o karışımdan yaptım adetim gecikti 1 hafta Canım bu ay bal tarçın çörekotu yaptım, adetin 9.11.19. Günü ilişki oldu adete 5 gün kala yaptım yok çıktı. Ben şöyle tahmin ediyorum kaldıysam 19.gün kalmışımdır testtede erken olduğu için çıkmadı gibime geliyor. Benim genelde biraz geç çatlar, bat günü kahve akıntı geldi sonra adet ağrısı gibi ağrım oldu. Bat tarihinden 15 gün önce göğüslerim ağrımaya başlamıştı bat gününden 4-5 gün önce kesilmişti ağrı. Bat günü akıntıdan sonra göğüs ağrısı da başladı daha ağrıyor, bugünde adet ağrısı gibi ağrı çektim ama gelen giden yok
Ya inşallah hamilesindir bende geçen ay o karışımdan yaptım adetim gecikti 1 hafta
İnşallah hamileyizdir ya ama senin ki öyle gözüküyor senin göğüs agrın adet günü mü başladı öncesi var miydi
Benim de sızı şeklinde var göğüs agrısı ama aşırı değil ondan sordum bata 6 günüm var , karışımı geçen ay yaptım hamile kalamadım üstelik adetim 1 hafta gecikmeli olmuştuAdetten 15 gün önce falan başladı adete 4-5 gün kala kesilmişti. Sonra adet günü akıntı gelince göğüs ağrısı yeniden başladı.
Sen geçen ay karışımı yapınca adet mi oldun
Benim de sızı şeklinde var göğüs agrısı ama aşırı değil ondan sordum bata 6 günüm var , karışımı geçen ay yaptım hamile kalamadım üstelik adetim 1 hafta gecikmeli olmuştu
Seninkiyle benim ki aynı olacak diye bişey yok bak sende leke gelmiş geri kesilmiş bende öyle olmadı hiç canım Allah’ın izniyle hamilesin sen bi test daha yap benceBenimde mi öyle olacakki, peki öyle olsa kahverengi akıntı niye gelsin. Gelse bile kırmızıya dönmesi lazım, beyaza döndü
Seninkiyle benim ki aynı olacak diye bişey yok bak sende leke gelmiş geri kesilmiş bende öyle olmadı hiç canım Allah’ın izniyle hamilesin sen bi test daha yap bence
Pazartesl de olmazsan hemen gidip kan ver bence varsa çıkar zatenSağlık ocağı dedi pazartesiye kadar olmazsan gel kan tahlili yapalım dedi. Haftaiçi mi gitsem bilmem ya yoksa falan
Sanki 2. Çizgi var gibi bat günü ne zamandıKizlar sizce gebwlik varmiEki Görüntüle 2224480
Canijm cok dagilmis sanki pembelik... hafif cizgi var gibi ama bilemeidm cok mu damlattin idrari acabaKizlar sizce gebwlik varmiEki Görüntüle 2224480
Pkoluyum adetlerim cok duzensiz ne zaman olacagimi kestiremiyorum cogu zaman ama takvimime gore 4 gun geciktiSanki 2. Çizgi var gibi bat günü ne zamandı
Aksine canım az damlatabildim sonradan baya dagildiCanijm cok dagilmis sanki pembelik... hafif cizgi var gibi ama bilemeidm cok mu damlattin idrari acaba
Aksine canım az damlatabildim sonradan baya dagildi
Pazartesi yapmayi düşünüyorum ama yarin tekrarlasammiki bunu bugun yapmıştımAlla alla nie oyle oldu ki tekrarla istersen cunki silik var gibi
Dayanabilirsen pazartesi yap cnmPazartesi yapmayi düşünüyorum ama yarin tekrarlasammiki bunu bugun yapmıştım
İnşallah hamilesindir birde sabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsınPkoluyum adetlerim cok duzensiz ne zaman olacagimi kestiremiyorum cogu zaman ama takvimime gore 4 gun gecikti
Insallah canim cok sagol sende durumlar nasilDayanabilirsen pazartesi yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?