Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.185
598
30
Son düzenleme:
Evet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Aminnnnnnnnn aminnnnn valla belrti yok desemmm innanrmsnn :))

Benimde yumurtam 27 de catladi ben catladiktan 17 q6 gun sonra adet oluyorum yani bat 13 ocakta denebilir ben 2 test yaptim ikiside saatler sonra silik cikti yarin yine yapicam

Daha önceki gebeligimde beyaz akıntı olmuştu. Ama geçen aylarda da bu akinti oldu sonuc negatif idi. Tek fark erken başlayan bir akıntı olmasi
Vala cnm bilmiom ki ovu testiyla takip etmiyorum ben seffaf uzayan akinti 1 2 ocak da geldi bugun beyaz uzayan akintim var baya yogun

hayirlisi canim o yuzden testte baya belli olana kadar lan vermicem
Vala senin hesap bende gecikmenin en az 5 6 gun gecikmesimi bekliorum artik test yaomak icin bile daha once yaomiyorum gecikmeli gelio bazen kan icin 10 gunu beklerim snrm gecikme olursa

Hg cnm seninde yaklaşmış ins hayirlo haberler alirix hrpimiz
hosbulduk
InsAllAh ya.. Çok yeni evliyim ben aslında ama bu ay hamile kalmayi çok istiyorum. Gecen ay olmadi burdan da surekli okuyorum belirtileri Hergün kendimde var mı bu belirtiler die kontrol haline girdim sonuç negatif. İnş bu ay olacak

Belirti aramayi bırakıyor insan bi sure sonra aslında her ay belli belirtiler olup negatifi goruyorsa sonraki aylar o belirtileri hamilelige yormuyor en azindan Rabbim aratmasin ins cnm guzel haberleri akirsn ins hayrlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…