- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Aminnnnnnnnn aminnnnn valla belrti yok desemmm innanrmsnn :))Evet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Benim 13 OcakEvet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Bende artik kasik karin bel agrisi vs belirti den saymiyorum kuzum ama bugun dis eti sizlamam var bi üşüme basladi belirti diomAminnnnnnnnn aminnnnn valla belrti yok desemmm innanrmsnn :))
Var mi belirtin cnmBenim 13 Ocak
Siz de 30 Aralık ta mı yumurtladinizEvet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Vala cnm bilmiom ki ovu testiyla takip etmiyorum ben seffaf uzayan akinti 1 2 ocak da geldi bugun beyaz uzayan akintim var baya yogunDaha önceki gebeligimde beyaz akıntı olmuştu. Ama geçen aylarda da bu akinti oldu sonuc negatif idi. Tek fark erken başlayan bir akıntı olmasi
Ayyy hadi hayrlidi kanvermeyi dusunmuyir musun cnmBenimde yumurtam 27 de catladi ben catladiktan 17 q6 gun sonra adet oluyorum yani bat 13 ocakta denebilir ben 2 test yaptim ikiside saatler sonra silik cikti yarin yine yapicam
yok canim gecenayda basima geldi adet oldum saatler sonra cikan cizgiyi kaile almayin diyorlar sanirim labquick boyle bir marka ama elimde cok test var aklimda kalmasin dedimAyyy hadi hayrlidi kanvermeyi dusunmuyir musun cnm
Gecikmen olur belki cnm bu sefer farkli yanıltır seni insAllahyok canim gecenayda basima geldi adet oldum saatler sonra cikan cizgiyi kaile almayin diyorlar sanirim labquick boyle bir marka ama elimde cok test var aklimda kalmasin dedim
hayirlisi canim o yuzden testte baya belli olana kadar lan vermicemGecikmen olur belki cnm bu sefer farkli yanıltır seni insAllah
Vala senin hesap bende gecikmenin en az 5 6 gun gecikmesimi bekliorum artik test yaomak icin bile daha once yaomiyorum gecikmeli gelio bazen kan icin 10 gunu beklerim snrm gecikme olursahayirlisi canim o yuzden testte baya belli olana kadar lan vermicem
Bat 15 ocak :)Evet kizlar bugünden sonra artik bata son 9 gun (13 ocak) ayni bat tarihi olanlar beraber bekleyelim kimin ne belirtisi var insAllah bu ay hayırlısıyla kırmızılari gormeyiz:)
BerraAksa_K
Hg cnm seninde yaklaşmış ins hayirlo haberler alirix hrpimizBat 15 ocak :)
hosbuldukHg cnm seninde yaklaşmış ins hayirlo haberler alirix hrpimiz
Belirti aramayi bırakıyor insan bi sure sonra aslında her ay belli belirtiler olup negatifi goruyorsa sonraki aylar o belirtileri hamilelige yormuyor en azindan Rabbim aratmasin ins cnm guzel haberleri akirsn ins hayrlisiylahosbulduk
InsAllAh ya.. Çok yeni evliyim ben aslında ama bu ay hamile kalmayi çok istiyorum. Gecen ay olmadi burdan da surekli okuyorum belirtileri Hergün kendimde var mı bu belirtiler die kontrol haline girdim sonuç negatif. İnş bu ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?