Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bugün belim ağrıyor kasiklarim da batma var sanki alttan bıçak gibi ara ara bı acı giriyor. Ya üşüttüm diyeceğim ama evden dışarı çıkmıyorum havalar soğuk die zateb de son gunler hiç modum yok sürekli uykusuzluk çekiyorum. Bilmiyorum bu regliye belirti sanırım :|

Benimde bugün belim ağrıyor kasiklarim da batma var sanki alttan bıçak gibi ara ara bı acı giriyor. Ya üşüttüm diyeceğim ama evden dışarı çıkmıyorum havalar soğuk die zateb de son gunler hiç modum yok sürekli uykusuzluk çekiyorum. Bilmiyorum bu regliye belirti sanırım :|
Hayir olsuj kuzum iyi dusun oliyi olsun insAllah gebelige isarettr

Yaa sen kesin hamilesin valla senin adına çok sevindim. Bende hiç belirti olmadı bugün şaka gibiyim ya kaşık ağrımda gitti stresten odamı kaçtı anlamadım offf

Kızlar dün regl günümde olmadım akşam hafif pembe akıntı geldi ama devamı yok bir türlü sökülemedim neden olabilir

Valla bende aynıyım canım, bat 10 ocaktı. 10 ocakda akşam kahverengi akıntı geldi oldum sandım sonra peçeteye sildikçe geldi. Gecesi kesildi, sabah beyaza dönmüş hâlâ beyaz. Adet de olmadım göğüslerim çok acıyor acaba hamile miyim ki

Valla bende aynıyım canım, bat 10 ocaktı. 10 ocakda akşam kahverengi akıntı geldi oldum sandım sonra peçeteye sildikçe geldi. Gecesi kesildi, sabah beyaza dönmüş hâlâ beyaz. Adet de olmadım göğüslerim çok acıyor acaba hamile miyim ki
Belirtileriniz hamilelik belirtisi resmen inşallah öyledir test yapsanıza

Ayyy süper Bende hiç öyle belirtiler yok kasık ağrımda gitti.Şaka gibiyim.
Baklm bekirtiler bosa cikmaz insAllah Rabbim beklemedgn anda guzel haberi almayi nasip eder sana da cnm belki
nezer159 nezer159 hayırlısı olsun kiz insAllah hayrlisi dedigin gibi
InsAllab bebistendir kizlar hepimizinki ya

Back