- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Eşim de hala adet belirtisiyle, hamilelik belirtisi aynıymış diye söylüyor. Adet olucam anlıyorum diyorum gelene kadar ümidimi kaybetmem diyor :) Geçen gün kasıkları ağrıyormuş üşütmüş herhalde. İçinden dedim benim yerime o mu hamile kaldı diye. Kafamda deli sorular :)))
InsAllah hayırlısı pazartesi kan veririm artık insAllahBana da silik var gibi geldi. Bence yarın direk kan testi yaptır. Hadi hayırlısı. İnşallah mutlu haberi alırsın
Kesinlikle varCanım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum
Bende dun öğlen yapmıştım,negatif..tertemiz.bugun regl günüm.eger gelmezse geç yumurtlamis oluyorum sanırım dimi? Çünkü ben yumurtlama geçtikten sonra değerlendirmedim.Gec olduysa da haberim yok..Gunaydin kizlar ben bu sbah yaotim kocaman bir negatif gordum
Canım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum
InsAllah cnm hayırlısıyla vardr saolasin Rabbim herkese nasip etsinKesinlikle varMaşallah inşallah kan testi de bu test gibi olur ve doğrular canım,hayırlı olsunn..
Adet olmadin demi daha brlki gec dollenmedirGunaydin kizlar ben bu sbah yaotim kocaman bir negatif gordum
InsAllahcnm saolsinAyy bende gördüm silik inşSllah hayırlı haberler alırız canım senden de
Olabilir canımBende dun öğlen yapmıştım,negatif..tertemiz.bugun regl günüm.eger gelmezse geç yumurtlamis oluyorum sanırım dimi? Çünkü ben yumurtlama geçtikten sonra değerlendirmedim.Gec olduysa da haberim yok..
Yok bugun 5 gun gecikti dun silikti bugun hayalet cizgi var ile yok arasiAdet olmadin demi daha brlki gec dollenmedir
InsAllahcnm saolsin
Bekle bence canım hala umut vaadediyorsun o zmn adet olmadkcaYok bugun 5 gun gecikti dun silikti bugun hayalet cizgi var ile yok arasi
Napacagimi şaşırdım bugun gidip kan mi versemBekle bence canım hala umut vaadediyorsun o zmn adet olmadkca
Vala beklemek zor cnm bılıyorum ver keisn olsun dersenNapacagimi şaşırdım bugun gidip kan mi versem
Var var cizgi hadi insallah bu bekleyişler son bulsun gobekler bebiş dolsun.Canım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum
Esime danisicamVala beklemek zor cnm bılıyorum ver keisn olsun dersen
Canik seninki baya belli neyi bekliyosun kan verseneCanım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum
InsAllah hrpimizin cnm hepiniz dualarimdasnzVar var cizgi hadi insallah bu bekleyişler son bulsun gobekler bebiş dolsun.
Haber ver bize de cnmEsime danisicam
InsAllahÇok sevindim senin adına çok. İnsallah bebek geliyor
Kahvaltidan sonra kan vermeye gidicez cnm insAllahCanik seninki baya belli neyi bekliyosun kan versene
Hadi ins hamilesindir bende bgn kan verecegim allahin izniyleInsAllah hrpimizin cnm hepiniz dualarimdasnz
Haber ver bize de cnm
InsAllah
Kahvaltidan sonra kan vermeye gidicez cnm insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?