- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Sanırım beklicem yada beklemeye çalışıcam. Olumsuz olma ihtimali de çok yüksek. Hazır bebek konusunda stresimi azaltmışken tekrar stres yapmaya gerek Yok. Sadece merak ettim değerimin ne anlama geldiğini sizde bana yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim.Ya bati bekle o zmn canım sabredelirsn
Var tabi ama düşme ihtimali de var cnm iki ihtimalle de alıştr ki fazla üzülme
Önemli değil cnm bende başlarda zorlanıyordm
Bence bati beklemesi daha iyi çünkü erken öğrenmekle bitmiyor sonra da düzenli artmış mi merak içinde kalıyosun hem adet öncesi değer olup sonra kimyasal oldugu da olabiliyor snrm en güzeli gecikme ya da bat gunu bence
Rica ederim canım zor işler vala ya umudunu kırmak değil niyetim insAllah hamilesindir çok sevinirim fazla umutlaninca sonu çok zor oluyor toparla lnmasi o yuzfen bekleneni önerdimSanırım beklicem yada beklemeye çalışıcam. Olumsuz olma ihtimali de çok yüksek. Hazır bebek konusunda stresimi azaltmışken tekrar stres yapmaya gerek Yok. Sadece merak ettim değerimin ne anlama geldiğini sizde bana yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim.
En doğrusunu yapıyorsun. Boşa umut vermeye gerek Yok. Ben minnacık bir ihtimal de olsa hamile olabileceğimi anladım. Beklicez görücez. Olmazsa da bir dahaki aya dua edicez.Rica ederim canım zor işler vala ya umudunu kırmak değil niyetim insAllah hamilesindir çok sevinirim fazla umutlaninca sonu çok zor oluyor toparla lnmasi o yuzfen bekleneni önerdim
InsAllah gerek kalmaz da ocak bizim ayımız olur :)En doğrusunu yapıyorsun. Boşa umut vermeye gerek Yok. Ben minnacık bir ihtimal de olsa hamile olabileceğimi anladım. Beklicez görücez. Olmazsa da bir dahaki aya dua edicez.
Olabilir bence sen ne zaman test yapacaksinKızlar şu an acayip üşüyorum titriyorum çok tuhaf hiç bu kadar üşüdügumu bilmem içim donuyor sanki acaba gebelik belirtisi olabilir mi ki sanki herseyi ona bağlıyorum gibime geliyor düşünmeyim diyorum ama tuhaf şeyler oluyor bu ay hayırlısi meraktan ölmem insAllah
Pazartesi diyorumOlabilir bence sen ne zaman test yapacaksin
İyi düşün hemen kötüyü çağırma regl belirtisi var miBenim hic umudum yok ama yarin sabah yapacağım bı test.
Nedenseİçimden bı ses hamile değilsin diyor
Bende regl belirtisi pek olmaz ki. Olduğu gun anlarım. Ama hafiften bel ağrrusi falan var.İyi düşün hemen kötüyü çağırma regl belirtisi var mi
Himmm pazarı bekliyoruz o zmn yarın testini ay bakalım ins çıkarBende regl belirtisi pek olmaz ki. Olduğu gun anlarım. Ama hafiften bel ağrrusi falan var.
Amin İnşallahInsAllah gerek kalmaz da ocak bizim ayımız olur :)
günaydın canım inşallah gebelik belirtsidir hissettiklerin, ya benim de dün farkettim gögüslerimin kahverengi bölgelerinde küçük küçük kabarcıklar belirmiş her birinde 5 6 adet kadar bu belirti mi ? inşallah öyledir.Kızlar şu an acayip üşüyorum titriyorum çok tuhaf hiç bu kadar üşüdügumu bilmem içim donuyor sanki acaba gebelik belirtisi olabilir mi ki sanki herseyi ona bağlıyorum gibime geliyor düşünmeyim diyorum ama tuhaf şeyler oluyor bu ay hayırlısi meraktan ölmem insAllah
Canım test yaptinmi merak ettim seniBende regl belirtisi pek olmaz ki. Olduğu gun anlarım. Ama hafiften bel ağrrusi falan var.
Ins cnmgünaydın canım inşallah gebelik belirtsidir hissettiklerin, ya benim de dün farkettim gögüslerimin kahverengi bölgelerinde küçük küçük kabarcıklar belirmiş her birinde 5 6 adet kadar bu belirti mi ? inşallah öyledir.
dün ve bugün de gögsüm sızlıyor ya adet yaklaşıyor diyeyseAllah'ım sevinememek ne kötü bişey
Hayrlisi olsun kuzum bi daha ki aya insAllahGünaydın kızlar. Ben test yaptım sabah negatif tabiki. Neyse kısmet buymuş diyelim. Allah sizlere nasip etsin, Allah hiç olmayanlara versin.
Hayırlısı olsun canim bekleyip tekrar tekrar umut etmekten başka çaremiz yok Allah c.c isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamanda aminGünaydın kızlar. Ben test yaptım sabah negatif tabiki. Neyse kısmet buymuş diyelim. Allah sizlere nasip etsin, Allah hiç olmayanlara versin.
Amin insAllahHayırlısı olsun canim bekleyip tekrar tekrar umut etmekten başka çaremiz yok Allah c.c isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamanda amin
Hayrlisi olsun cnm bekleyelim görelimGünaydın kızlar,
Sabah ezanıyla kalkıp test yaptım bata 3 gün var ve negatif çıktı. 20 dakika bekledim hafid silik bile çizgi yoktu. Ağrı var ama regl mi yoksa gebelikleri ilgili bilmiyorum bu his çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?