Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım beklicem yada beklemeye çalışıcam. Olumsuz olma ihtimali de çok yüksek. Hazır bebek konusunda stresimi azaltmışken tekrar stres yapmaya gerek Yok. Sadece merak ettim değerimin ne anlama geldiğini sizde bana yardımcı oldunuz. Teşekkür ederim.

Rica ederim canım zor işler vala ya umudunu kırmak değil niyetim insAllah hamilesindir çok sevinirim fazla umutlaninca sonu çok zor oluyor toparla lnmasi o yuzfen bekleneni önerdim

Rica ederim canım zor işler vala ya umudunu kırmak değil niyetim insAllah hamilesindir çok sevinirim fazla umutlaninca sonu çok zor oluyor toparla lnmasi o yuzfen bekleneni önerdim
En doğrusunu yapıyorsun. Boşa umut vermeye gerek Yok. Ben minnacık bir ihtimal de olsa hamile olabileceğimi anladım. Beklicez görücez. Olmazsa da bir dahaki aya dua edicez.

Kızlar şu an acayip üşüyorum titriyorum çok tuhaf hiç bu kadar üşüdügumu bilmem içim donuyor sanki acaba gebelik belirtisi olabilir mi ki sanki herseyi ona bağlıyorum gibime geliyor düşünmeyim diyorum ama tuhaf şeyler oluyor bu ay hayırlısi meraktan ölmem insAllah

Olabilir bence sen ne zaman test yapacaksin

günaydın canım inşallah gebelik belirtsidir hissettiklerin, ya benim de dün farkettim gögüslerimin kahverengi bölgelerinde küçük küçük kabarcıklar belirmiş her birinde 5 6 adet kadar bu belirti mi ? inşallah öyledir.

dün ve bugün de gögsüm sızlıyor ya adet yaklaşıyor diyeyse Allah'ım sevinememek ne kötü bişey

Ins cnm
Günaydın kızlar. Ben test yaptım sabah negatif tabiki. Neyse kısmet buymuş diyelim. Allah sizlere nasip etsin, Allah hiç olmayanlara versin.
Hayrlisi olsun kuzum bi daha ki aya insAllah

Hayırlısı olsun canim bekleyip tekrar tekrar umut etmekten başka çaremiz yok Allah c.c isteyen herkesin kucağını doldursun tez zamanda amin
Amin insAllah
Hayrlisi olsun cnm bekleyelim görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…