- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
Bende sabah yapıcam test bklm hayrlisi bekliomInsallah canim cok sagol sende durumlar nasil
Cok teşekkürler yaparim pazartesi dayanabilirsemİnşallah hamilesindir birde sabah ilk idrarla yapsan daha iyi sonuç alırsın
Insallah bebegin swninledir canim bende yaparsam paylaşalımBende sabah yapıcam test bklm hayrlisi bekliom
InsAllah cnm hepimiz guzel haberler alalim insInsallah bebegin swninledir canim bende yaparsam paylaşalım
Malesef bi bilgimm yok kuzum hayr olsun insAllahMerhaba Arkdslar adetim 4 gun gecikti ama2 gundur 1 tl byklgnde kahverengi akinti oluyor hafif sancili. Suanda lekelenme kesildi gibi . benimdurumumu yasayan veya sahit olaniniz varmi sizce nedir ?
Not : test yap diceksnz biliyorum fakat ozelkle bekliyorum. Sadece aranizda bu durumu yasayan veyasahit olanlar nasil sonuclandi durumunuz bilgi verirseniz sevinirim
Tesekur ederim canim hayir olur insallahMalesef bi bilgimm yok kuzum hayr olsun insAllah
Pazar günü veya pazartesi olması gerekiyor.
Merhaba Arkdslar adetim 4 gun gecikti ama2 gundur 1 tl byklgnde kahverengi akinti oluyor hafif sancili. Suanda lekelenme kesildi gibi . benimdurumumu yasayan veya sahit olaniniz varmi sizce nedir ?
Not : test yap diceksnz biliyorum fakat ozelkle bekliyorum. Sadece aranizda bu durumu yasayan veyasahit olanlar nasil sonuclandi durumunuz bilgi verirseniz sevinirim
Ayy inşallah öyledir çünkü benim geçen aya göre belirtin hiç yok diyebilirimYaa sen kesin hamilesin valla senin adına çok sevindim. Bende hiç belirti olmadı bugün şaka gibiyim ya kaşık ağrımda gitti stresten odamı kaçtı anlamadım offf
InsAllah keşke cnm yaBu ay bitiminde en başta yazan günler bitince kaçimiz bebek müjdesi vereceğiz gerçekten bu beni daha çok heyecanlandiriyor. Kendimden daha çok heyecanlanıyorum diyebilirim :) gönül ister ki hepimiz bu müjdeyi verebilelim
Hicte oyle sanmiorum kuzu ya gecikmeli olacak brlkiYarin büyük gun kızlar. Hadi bakalim inşallah kimse görmez de kırmızılari peşi peşine düşer hamileyim mesajlari.
Valla pazartesi yi de atlatiraniz tamamdır bu is. Ben yarin adet olurum buyuk ihtimalle
Hayırlısı olsun canım insAllah hep beklemekle zamanımız geçiyor vala haValla ben 15 i demiştim bat için ama galiba yarın gelecek. Karnım inanılmaz sancıyor. Başımı döndürüp, gözümü karartacak şekilde. Yarın akşama kadar gelir diye düşünüyorum. Neyse gelsin de başlıyım hayıt suyuna, arı sütü- bal-polene
Aynen canım. Hayırlısı. Teşekkür ederim. Vakti var demek ki dahaHayırlısı olsun canım insAllah hep beklemekle zamanımız geçiyor vala ha
Canım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorumAynen canım. Hayırlısı. Teşekkür ederim. Vakti var demek ki daha
Bana da silik var gibi geldi. Bence yarın direk kan testi yaptır. Hadi hayırlısı. İnşallah mutlu haberi alırsınCanım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?