Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Arkdslar adetim 4 gun gecikti ama2 gundur 1 tl byklgnde kahverengi akinti oluyor hafif sancili. Suanda lekelenme kesildi gibi . benimdurumumu yasayan veya sahit olaniniz varmi sizce nedir ?

Not : test yap diceksnz biliyorum fakat ozelkle bekliyorum. Sadece aranizda bu durumu yasayan veyasahit olanlar nasil sonuclandi durumunuz bilgi verirseniz sevinirim

Malesef bi bilgimm yok kuzum hayr olsun insAllah

Bende aynıyım canım ayın 10u nda geldi kesildi, normal beyaza döndü bende daha test yapmadım

Bu ay bitiminde en başta yazan günler bitince kaçimiz bebek müjdesi vereceğiz gerçekten bu beni daha çok heyecanlandiriyor. Kendimden daha çok heyecanlanıyorum diyebilirim :) gönül ister ki hepimiz bu müjdeyi verebilelim

Yarin büyük gun kızlar. Hadi bakalim inşallah kimse görmez de kırmızılari peşi peşine düşer hamileyim mesajlari.
Valla pazartesi yi de atlatiraniz tamamdır bu is. Ben yarin adet olurum buyuk ihtimalle

InsAllah keşke cnm ya
Yarin büyük gun kızlar. Hadi bakalim inşallah kimse görmez de kırmızılari peşi peşine düşer hamileyim mesajlari.
Valla pazartesi yi de atlatiraniz tamamdır bu is. Ben yarin adet olurum buyuk ihtimalle
Hicte oyle sanmiorum kuzu ya gecikmeli olacak brlki

Valla ben 15 i demiştim bat için ama galiba yarın gelecek. Karnım inanılmaz sancıyor. Başımı döndürüp, gözümü karartacak şekilde. Yarın akşama kadar gelir diye düşünüyorum. Neyse gelsin de başlıyım hayıt suyuna, arı sütü- bal-polene

Hayırlısı olsun canım insAllah hep beklemekle zamanımız geçiyor vala ha

Dayanamadım demin yaptım testi sonuç kocaman bi negatif ben yine boşuna heveslendim belli ki Allah tan hayırlısı demekten başka ds yaoacak birşey yok tabi sakin kalmalıyım adetim ne zmn gelecek bklm

Aynen canım. Hayırlısı. Teşekkür ederim. Vakti var demek ki daha
Canım silik var midemde ben mi yanlış görüyorum fotoda belli olmuyor diye efekt yaptım ama normalde ben görüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190113-033500.png
    438,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20190113-032940.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 57
Eşim de hala adet belirtisiyle, hamilelik belirtisi aynıymış diye söylüyor. Adet olucam anlıyorum diyorum gelene kadar ümidimi kaybetmem diyor :) Geçen gün kasıkları ağrıyormuş üşütmüş herhalde. İçinden dedim benim yerime o mu hamile kaldı diye. Kafamda deli sorular :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…