- Konu Sahibi Fit mutlu anne
-
16sını bekliyorum kuzumAmin insAllah
Hayrlisi olsun cnm bekleyelim görelim
Hayir olsuj kuzum iyi dusun oliyi olsun insAllah gebelige isarettrBenimde bugün belim ağrıyor kasiklarim da batma var sanki alttan bıçak gibi ara ara bı acı giriyor. Ya üşüttüm diyeceğim ama evden dışarı çıkmıyorum havalar soğuk die zateb de son gunler hiç modum yok sürekli uykusuzluk çekiyorum. Bilmiyorum bu regliye belirti sanırım :|
hakkında hayırlısı olsun canım, aminn inşallahhhGünaydın kızlar. Ben test yaptım sabah negatif tabiki. Neyse kısmet buymuş diyelim. Allah sizlere nasip etsin, Allah hiç olmayanlara versin.
gebelik belirtisi mi ki o , şeffaf uzayan yum. belirtisi değil miydi ya :)Bugün şeffaf uzayan akintim var kızlar hayr olsun heyecan dorukta benim
Ne bilim kiz bende şaşırdım kigebelik belirtisi mi ki o , şeffaf uzayan yum. belirtisi değil miydi ya :)
olabilir canım hiç belli olmaz değerlendir bari , hayret ettim vallaNe bilim kiz bende şaşırdım kibi daha mi yumurtladim acaba
Günlerdir su gibiydi de bugun şeffaf iste bklm ama zor degerlendrmem snrm başım cok ağrıyorolabilir canım hiç belli olmaz değerlendir bari , hayret ettim valla
su gibi akıntı gebelikte oluyormuş diye biliyorum ,
canım hadi inşallah gebeliktendir. yine sizde belirti var bende tk yok onun için umudum da yokGünlerdir su gibiydi de bugun şeffaf iste bklm ama zor degerlendrmem snrm başım cok ağrıyor
Bilemeyiz ki belki bendeki belirti bosa cikacak sen hamile cikacan belli olmaz cnmcanım hadi inşallah gebeliktendir. yine sizde belirti var bende tk yok onun için umudum da yok
Stresten olabilir belki anca sökülür cnm test yaptin miKızlar dün regl günümde olmadım akşam hafif pembe akıntı geldi ama devamı yok bir türlü sökülemedim neden olabilir
Ayyy süper Bende hiç öyle belirtiler yok kasık ağrımda gitti.Şaka gibiyim.Bugün şeffaf uzayan akintim var kızlar hayr olsun heyecan dorukta benim
Ya aset sönecektir yada yerleşme kanaması olabilir. Yani çok bilgili değilim ama iki seçenek geldi aklıma.Allah kalbindekini versinKızlar dün regl günümde olmadım akşam hafif pembe akıntı geldi ama devamı yok bir türlü sökülemedim neden olabilir
Yaa sen kesin hamilesin valla senin adına çok sevindim. Bende hiç belirti olmadı bugün şaka gibiyim ya kaşık ağrımda gitti stresten odamı kaçtı anlamadım offfBenimde bugün belim ağrıyor kasiklarim da batma var sanki alttan bıçak gibi ara ara bı acı giriyor. Ya üşüttüm diyeceğim ama evden dışarı çıkmıyorum havalar soğuk die zateb de son gunler hiç modum yok sürekli uykusuzluk çekiyorum. Bilmiyorum bu regliye belirti sanırım :|
Bilemeyiz ki belki bendeki belirti
Ne Biliym canım haktan hayırlısı , ben adet olucam sanırım çünkü adetten önce ayaklarım agrır şuan agrıyor
Kızlar dün regl günümde olmadım akşam hafif pembe akıntı geldi ama devamı yok bir türlü sökülemedim neden olabilir
Belirtileriniz hamilelik belirtisi resmen inşallah öyledir test yapsanızaValla bende aynıyım canım, bat 10 ocaktı. 10 ocakda akşam kahverengi akıntı geldi oldum sandım sonra peçeteye sildikçe geldi. Gecesi kesildi, sabah beyaza dönmüş hâlâ beyaz. Adet de olmadım göğüslerim çok acıyor acaba hamile miyim ki
Baklm bekirtiler bosa cikmaz insAllah Rabbim beklemedgn anda guzel haberi almayi nasip eder sana da cnm belkiAyyy süper Bende hiç öyle belirtiler yok kasık ağrımda gitti.Şaka gibiyim.
InsAllab bebistendir kizlar hepimizinki yaValla bende aynıyım canım, bat 10 ocaktı. 10 ocakda akşam kahverengi akıntı geldi oldum sandım sonra peçeteye sildikçe geldi. Gecesi kesildi, sabah beyaza dönmüş hâlâ beyaz. Adet de olmadım göğüslerim çok acıyor acaba hamile miyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?