Gebeliğe Hazırlık Batı 13 ocak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadece içimi dökmek istiyorum mevsimsel depresyon modundayım ben sanırım :) arada çılgın gibi ağlamak istiyorum arada gülmek istiyorum manik oldum resmen

Sadece içimi dökmek istiyorum mevsimsel depresyon modundayım ben sanırım :) arada çılgın gibi ağlamak istiyorum arada gülmek istiyorum manik oldum resmen
o mod arada bir bana da geliyor ama berbat birşey :) umarım en kısa zamanda atlatırsın canım içini dökebilirsin burda anlatınca rahatlarsın zaten.
,yani tek sen degil o moda herkes giriyor ve çıkması da uzun süryor bende :) çıkana kadar ne kavgalar ne ağlama krizleri geçiriyrum var ya

Ara ara bende de oluyor canım o mod gece insAllah :)

Arkadaşlar benim bat 06 mart. Duphaston kullanıyorum. Yumurtlama günlerini değerlendirdik fakat hemen sonra gıda zehirlenmesi geçirdim. Ağır iştahsızlık ve ishal yaşadım. Verilen ilaçları kullanmadım her ihtimale karşı. Antibiyotik vardı Bugün duphaston 10. Günü son ilacım. Kahverengi akıntı geldi bayağı. Kist falan mı var acaba? Bat’ a da 2 gün var. Adet sancım falan da yok. Sadece gerginim. Erken adet mi oldum neoldu çözemedim yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…