Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahım şahım i güzelliği yok,bakımla herkes o hale gelirr

kesinlikle katılıyorum bu yorumuna...

En gıcık olduğum ünlü...Beğenmiyorumda kendisini...o kadar bakım ve makyaj yapılıyo ama yinede fazla bi güzelliği yok...seksi hiç değil yapmaya çalışıyolar sadece...buna yapılan makyaj bana yapılsa yer yerinden oynar hahah :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
neresinde abartı bir makyaj var yahu :S qözlerine siyah kalem dudaklarına soft rujlarr dışında bir şey kullanmıyorki, yolda yürürken ben Beren ' e yapılan makyajın 3 4 mislini qörüyorum insanlarda..kızlar sizde bazen abartıyorsunuz ...:)

Son düzenleme:
sevgili esmerquzeli, resmini koysanda bi güsel görsek madem

1. Konuyu neden saptırdınız ?
2. Ben bu yorumu beren saat için yaptım sizin için değil... Çok merak ediyosan olur ama buraya eklemim msnmi yazayım size özel msj olarak ekleyin beni ordan göstereyim olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:

canım gazetede gördüm ben makyajsız halini hatta yanında annesi ve anneannesi vardı gerçekten çok farklıydı...

canım söylediğim kötü bişi yok, üzerime niye alınıyim, burası beren saat için açılmış biyer, bizzat onun için konuştum, madem ööle dedim güsel görsün gözlerimiz yaniii, bunda kızacak bişi yok.. alınganlık yapmayalım yaneeee..

Alınganlık yapabileceğim bi yorum yazmışsınız ama...sonuçta o yorum benim fikrim...o zaman yorumlarımızı yazarken biraz daha dikkatli olalım...akıl vermek gibi olmasın bu siz zaten benden yaşça büyük evli bi bayansınız akıl vermek haddime düşmez...
bi saygısızlık yaptıysamda özür dilerim... ama gerçekten merak ettiyseniz beni dediğim şekilde olabilir :)

canım gazetede gördüm ben makyajsız halini hatta yanında annesi ve anneannesi vardı gerçekten çok farklıydı...

olsun tatlım ya .. öyle bir burun qöz çene biçimi kirpik dudak vs olmasa boyasan ne değişir ki.. yüzüne renk veriyor çok çok abartıda yapmıyor dediğim qibi.. yani qüzelliğinin makyajla çokta ilqisi olduğunu sanmıyorum.. çirkine en qüzel makyajı yapsan ne kadar değişir diymi ama canım.. beğenmeye bilirsin ama ben sadece makyajını hafif yapıyorlar abartı yapmıyorlar dedim :kedi:

ben netten öğrendim cnm 1.67 yazıyordu. yani doğru olmayabilirde tabi. demek 1.60 1.62 falan okadar kısa durmuyo sanki tv dee

nebahat çehre kendi boyu için 1,62 dedi berenle aynı boylardalar imkansız beren 1,67 olsun 1,62-1,63 cm falan minyon yani...hiç beğenmiyorum oyunculuğunu dizidende soğudum zaten kafamçokkarıştı güzellik olarak ortalama bence ama sempatik kız yerimseniben

ya bu bihter karakterinin muhteşem bi saç tarzı var..
nası yapıolar kızlar fikriniz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…