Batan kartc, Gzleriyle '"Beren Saat"

• Konu Sahibi Konu Sahibi ...BiHTeR...
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım da son zamanlarda çok kilo aldı .Genco dizisinde bu kadar kilolu değildi. birde boyu çok kısa orantılıyor olabilir bilmiyorum

Bebeğim boyu 1.60 mış eğer yazılanlar doğruysa tabi. 1.60 olan birinin 47 kilo olan hali cidden bu kadar kilolu durmaz. ya boyu daha kısa ya da kilosu daha fazlaa :)) ama yüzüne bayılıyorum ne kadar masum ne kadar tatlı yha.. aslında bi 5 kilo verse fiziği de çok güzel olur.

mükemmel bişey bence bu, resmen hastasıyım, aşığım bu hatuna opuyorumnanaktan

cok cici ya.hele aski memnuda bayiliyorum.kiyafetlerine sacina.ama karakter olarak hic begenmiyorum aski memnuda.

kizlar bence berene dalgali sac daha cok yakisiyo sizcede oyle degil mi.

bu kız hiç yaşlanmazmış gibi geliyor bana=) minyon şirin güzel=)

cok masum duru bir güzelligi var oyunculugu mükembel her karaktere yakışıyor bence
ayrıca dizideki kıyafetleri makyajı ve saçıda cok güzel.

aynen

yüzden accuk kilo alsa daha bi etli butlu kadın gibi olucak ama napalım böylede güzel zemuszemus

ben beren saatı katıldıgı yarısmada farketmıstım ılk.ordayken cok begenmıstım yuzunu.halada cok begenıyorum bebek gıbı yuzu var.afacan kız cocukları gıbı bakısları.ama ıyı bır oyuncu oldugunu dusunmuyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…