Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
araştırmıştım ben yazmamışlar sitelerinde. ama labquıck normal testi biri bu formda silik görüp kana baktırdı 11 falan çıkmıştı. Silik dediğim de çok silik değildi yani.
Ama normal gebelik testleri 20 mlu gösterdiğini iddia eder. Muhtemelen beta 20 olduğunda kıpkırmızı tam belli ederim ama altı olursa silik olabilir demek istiyorlar. Ama sen 46 silikti diyosun bilemedim.
benim evdeki oncomed gündüz beta 74 iken (o meşhur günü biliyosun. İş arkadaşım evde de yap bakalım merak ettim dedi sırf onun için yapmıştım. Halbuki kan testi daha garanti ama insanlar kimyasal gebeliği bilmediklerinden anlayamıyorlar) akşamına silik bile göstermedi.

evet internette de araştırdım. en erken döllenmeden 12 gün sonra çıkar diyorlar doğruymuş demek ki

kmyasal gebeliği anlatmak zor oluyor milletin ilk dediği ya var yayoktur o nası şey oluyor :)

Kız ya hahaha :))
Sen bi bekleyebilsen zaten..
Haftasonu seni tatile gönderelim bi düşünmeden geçir şu tatili..
Sonra gel salı günü test yap :))
ay taktı salıya haftasonu daha az düşünürüm gezmekten temzlkten emin ol giremiom bile foruma ama yapcm yarn ve pzrda test size görüntü atarm pazar bata 4 kalmış olcakk

ay taktı salıya haftasonu daha az düşünürüm gezmekten temzlkten emin ol giremiom bile foruma ama yapcm yarn ve pzrda test size görüntü atarm pazar bata 4 kalmış olcakk
Ya napim yani bakar bakmaz pozitifi gör diye salı salı diyorum ne var bu salı da dur ben de yaşim bi görim :))))
Ben de aynen oğlumdu nazlarıydı temizlikti yemekti giremiyorum..
Hadi bakalım canın nasıl rahat edecekse yap :)

keşke bnmde pozitif çıksa beraber beklesek bide minnos26 umun ve isteyen herkesin olsun bu ay amma çok şey istiom

Aaaa hic oyle dusunmedimm yok daha cinsiyet belli degil ama evet o ay hamile kaldim birde onceki gun erkek gordum ruyamda ama bilemedim bak simdi :))

Aaaa hic oyle dusunmedimm yok daha cinsiyet belli degil ama evet o ay hamile kaldim birde onceki gun erkek gordum ruyamda ama bilemedim bak simdi :))
ay aynı bnm rüyam ilk gece 5 haftalık hamilesiniz diyodu doktor ultrasondan bakıp ikince gece erkek bebek gördsüm 1 1.5 yaslarnda. 3. gecede süt gördüm :) :) inş bnde hamileyimdir

ay aynı bnm rüyam ilk gece 5 haftalık hamilesiniz diyodu doktor ultrasondan bakıp ikince gece erkek bebek gördsüm 1 1.5 yaslarnda. 3. gecede süt gördüm :) :) inş bnde hamileyimdir
Ayyy full bende oyle ruyalar gordum o ruyalardan sonraki gunler gidip eczaneden normal 5 liralik test almistimda oyle ogrendim ustune 5 tane daha aldim acaba mi diye ikinci cizgi hemen silik cikiyodu sonra doktora gittiğimde adetime 6 gün kala 38 cıktı deger adet günüm 1406 cıkmıştı o gün de keseyi görmüştüm şükür :)) rabbim sana da evlat bağışlasın vallaha çok güzel duygu bu duyguyu tattırsın Allahım sana İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…