- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
araştırmıştım ben yazmamışlar sitelerinde. ama labquıck normal testi biri bu formda silik görüp kana baktırdı 11 falan çıkmıştı. Silik dediğim de çok silik değildi yani.kızlar bilen varmı bu erken gebelk testleri kaç ml hcg yi gösteriyo ? mesela bn geçen ay adete 2 gun varken normal testlerde silik çıkmştı silik çıktıgı gun değerim 46 ydı onlar 46 yı gösteriosa bunların 10 20 yi göstermesi gerekmezmi
minnos26 perikanadi @Mirketcik @can09e
evet internette de araştırdım. en erken döllenmeden 12 gün sonra çıkar diyorlar doğruymuş demek kiKız deli senii :)
Ona can mı dayanır ya:)
Bize de haber et bari napalım :)
Çok teşekkür ediyorum..
Benim ilk klomen ve iğne tedavimdi. İğnenin 11. günü testim negatifti.
12. günü çok hafif hayalet bi çizgi olunca 13. sabahı yani dün de yaptım koyulaşmıştı..
Bugün 14. günüm bu sabah da koyulaşmış görünce yeni testi gidip kan verdim..
Kan sonucum 100.7 çıktı işte..
İlla ki canım bu işin bi bilimsel oluru var..evet internette de araştırdım. en erken döllenmeden 12 gün sonra çıkar diyorlar doğruymuş demek ki
hahahahaBeni bu hale o getirdi 12 senedir valla yapcak bişi yok :)
Dedim bedenini kullanıcam kusuruma bakmazsın artık dedim senden bir çocuğum daha olsun istiyorum dedim
benm bugun tahmini yumurtlamadan snra 8. gun :) demekki vrsa bile gözkmesi imkansız :)evet internette de araştırdım. en erken döllenmeden 12 gün sonra çıkar diyorlar doğruymuş demek ki
bilimsele göre hala bebişim olabilirİlla ki canım bu işin bi bilimsel oluru var..
Biz biraz sabırsızız..
Ben de tezcanlıyım biraz..
Kız ya hahaha :))bilimsele göre hala bebişim olabilir
kmyasal gebeliği anlatmak zor oluyor milletin ilk dediği ya var yayoktur o nası şey oluyor :)araştırmıştım ben yazmamışlar sitelerinde. ama labquıck normal testi biri bu formda silik görüp kana baktırdı 11 falan çıkmıştı. Silik dediğim de çok silik değildi yani.
Ama normal gebelik testleri 20 mlu gösterdiğini iddia eder. Muhtemelen beta 20 olduğunda kıpkırmızı tam belli ederim ama altı olursa silik olabilir demek istiyorlar. Ama sen 46 silikti diyosun bilemedim.
benim evdeki oncomed gündüz beta 74 iken (o meşhur günü biliyosun. İş arkadaşım evde de yap bakalım merak ettim dedi sırf onun için yapmıştım. Halbuki kan testi daha garanti ama insanlar kimyasal gebeliği bilmediklerinden anlayamıyorlar) akşamına silik bile göstermedi.
ay taktı salıyaKız ya hahaha :))
Sen bi bekleyebilsen zaten..
Haftasonu seni tatile gönderelim bi düşünmeden geçir şu tatili..
Sonra gel salı günü test yap :))
Ya napim yani bakar bakmaz pozitifi gör diye salı salı diyorum ne var bu salı da dur ben de yaşim bi görim :))))ay taktı salıyahaftasonu daha az düşünürüm gezmekten temzlkten emin ol giremiom bile foruma ama yapcm yarn ve pzrda test size görüntü atarm pazar bata 4 kalmış olcakk
keşke bnmde pozitif çıksa beraber beklesekYa napim yani bakar bakmaz pozitifi gör diye salı salı diyorum ne var bu salı da dur ben de yaşim bi görim :))))
Ben de aynen oğlumdu nazlarıydı temizlikti yemekti giremiyorum..
Hadi bakalım canın nasıl rahat edecekse yap :)
keşke bnmde pozitif çıksa beraber beklesekbide minnos26 umun ve isteyen herkesin olsun bu ay amma çok şey istiom
amin canım inşllah yaaa :)
Biz çok isteyelim de çoğu olsun inşallah
evet şimdilik öyle.benm bugun tahmini yumurtlamadan snra 8. gun :) demekki vrsa bile gözkmesi imkansız :)
amin canım yaakeşke bnmde pozitif çıksa beraber beklesekbide minnos26 umun ve isteyen herkesin olsun bu ay amma çok şey istiom
Aaaa hic oyle dusunmedimm yok daha cinsiyet belli degil ama evet o ay hamile kaldim birde onceki gun erkek gordum ruyamda ama bilemedim bak simdi :))perikanadi günaydın tatlım işler yoğundu giremedim bu saate kdr anca okudum msjları cok sevindim
allah tamamına erdirsin inşallah :) sen ilk silik çizgiyi bata kaç varken görmüştün ben bugun yaptım negatifti
@Selinselinselin30 mrb hoşgeldin :))) baska belirtin yokmu onun dışında ? valla bnde cok rüya gördm hamile olduguma dair bu ay inş ikimize hamişizdirbnmde 28 hazirn bat 2 gün var aramzda
minnos26 bncede tatlım inş bitirmeden 50 taneyi işin biter onlarla vieoyuda izlicem ilk fırsatta suan odada birileri var
@can09e bildiğm kadaryla kürtajdan snra beta hcg nın sıfırlanması uzun sürüyormuş adet düzenin vs de bozulmuş olablr ama bellimi olur belki tek ilşkyle olmştr allah biliyor :)
Aleynanur41 süt gördüğün aymı hamile kaldın :) :) bide cinsiyeti bellimi süt görenin kızı olur diyolar
aynenamin canım yaainşallah. ayy nasıl güzel olur seviniriz, kutlama yaparız kız
ay aynı bnm rüyam ilk gece 5 haftalık hamilesiniz diyodu doktor ultrasondan bakıp ikince gece erkek bebek gördsüm 1 1.5 yaslarnda. 3. gecede süt gördüm :) :) inş bnde hamileyimdirAaaa hic oyle dusunmedimm yok daha cinsiyet belli degil ama evet o ay hamile kaldim birde onceki gun erkek gordum ruyamda ama bilemedim bak simdi :))
Ayyy full bende oyle ruyalar gordum o ruyalardan sonraki gunler gidip eczaneden normal 5 liralik test almistimda oyle ogrendim ustune 5 tane daha aldim acaba mi diye ikinci cizgi hemen silik cikiyoduay aynı bnm rüyam ilk gece 5 haftalık hamilesiniz diyodu doktor ultrasondan bakıp ikince gece erkek bebek gördsüm 1 1.5 yaslarnda. 3. gecede süt gördüm :) :) inş bnde hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?