- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
hiçbişey yapmadm suan ama yapsam cıkarmıki idrar testi :)Cnm inşallah Rabbim yüzünü güldur cnm test yapsaydın ve sonra kan verseydin
Çıkar cnm şimdi gidip eczane den al Birtane test yaphiçbişey yapmadm suan ama yapsam cıkarmıki idrar testi :)
ay iş yerndeym şuan akşama alcam eve giderken. bata 5 gn kala yaparm diodm ama btanede bugun ypcm sanrım duramıcamÇıkar cnm şimdi gidip eczane den al Birtane test yap
Hayır cnm iki yaşında oğlum varay iş yerndeym şuan akşama alcam eve giderken. bata 5 gn kala yaparm diodm ama btanede bugun ypcm sanrım duramıcam3 tl lk test alt trafı siz hamilemisiniz
Canım beni yanlış anlama lütfen sizin durumunuzu baktım bekarsiniz galibaÇıkar cnm şimdi gidip eczane den al Birtane test yap
aslnda cok düşünmüyorm ama belirtiler yasadkça acabamı diyorm hep. yada üşüttüm o yzden böyle benzer belrtler var ne blym offffCanim bu kadar erken belirti olmaz.psikolojiktir cok dusununce insan kendi kendine yapiyo bu belirtileri emin ol.
yokCanım beni yanlış anlama lütfen sizin durumunuzu baktım bekarsiniz galiba
Aynen değiştir yani Rabbim mutlu etsin cnm inşallah daha yeni evlisin inşallah bebişinizde evin neşesi olup geliryoküyeliğim eski oldugu için bekar yazıyor değiştirim bari kız millet bni ne sancak 7 aylık evliyim
değiştirdim canm şimdi hiç düşünmemiştimAynen değiştir yani Rabbim mutlu etsin cnm inşallah daha yeni evlisin inşallah bebişinizde evin neşesi olup gelir
Hadi hayırlısı bakalım cnm saol teyzesi ☺❤ ☺ ❤ ☺ ❤ ☺ ❤ ☺ ❤değiştirdim canm şimdi hiç düşünmemiştimamin allah razı olsun bakalım nolck bu ay :) sizinde bebişinizi alllah bağşlsın
Hadi hayırlısı bakalım aynen hafif çizgi çıkmışBat'a 8 gün kala hem de normal gebelik testinde çıkması bana göre çoook ama çok zor bir ihtimal.
Biraz bekle derim ben..
Ben bu ay tedavi görmüştüm..
İğnenin 11. günü (dün) testim negatifti..
Bugün öğlen yaptım hafif hayalet çizgi vardı pembe..
Eki Görüntüle 2158954
bnde gördm silik cizgiyi evetBat'a 8 gün kala hem de normal gebelik testinde çıkması bana göre çoook ama çok zor bir ihtimal.
Biraz bekle derim ben..
Ben bu ay tedavi görmüştüm..
İğnenin 11. günü (dün) testim negatifti..
Bugün öğlen yaptım hafif hayalet çizgi vardı pembe..
Eki Görüntüle 2158954
Ay kıyamam ya hahah :)))bnde gördm silik cizgiyi evetumarm bebiş vardır
ay insan merak edio napim bata 5 kala yı bekliyim bari of
biz kadnlar niye böyleyiz yaAy kıyamam ya hahah :)))
Yani erken gebelik testleri bile "6 gün öncesine kadar" diyor..
Bence de azcık bekle :)
ay hadi yap bn olsam coktan yapmştmbenim de bata 4 gün var. kasık ağrım ve gazım var. göğüslerim normalde hassas olurdu regl öncesi, o belirti de yok. ister istemez umutlanıyorumtest yapsam mı ne dersiniz? çıkma ihtimali var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?