Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inan hiç bilmiyorum, ben daha o aşamaya gelemedim

İlk bir kaç ay resmen depresyona girdim Mecidiyeköy'ün sesinden bildiğin tenhya gelmiş gibiydim..
Neyse ki alıştık mecbur :)
mecidiyeköyde güzel ama profilonun yanında çalışıyodum eskden bn orda hatta telimin ekranı kırılmltı trump mı ne avm vardı onun yanında tamir ettirdiydim bende gop tayım gaziosmnpaşa

mecidiyeköyde güzel ama profilonun yanında çalışıyodum eskden bn orda hatta telimin ekranı kırılmltı trump mı ne avm vardı onun yanında tamir ettirdiydim bende gop tayım gaziosmnpaşa
Hmm..
Evet..
Hep adım adım dolandığım yerlerdi her gün..
Trump towers'ı diyon he..
Hey gidi çok da özledim ya:)

Valla canım benim Sanmıyorum olsun. Hiç kendime konduramıyorum. Ne bileyim bir umutlanıyorum, bir umutlanmıyorum. Bilemedim bu ay olacak mı ne bileyim çok sıkıldım. Çok bunaldım. Eşimi de bunalttım çünkü çok kafaya takıyorum ben. Çok durgunum. Hiç tadım tuzum yok.

ne kdr süredir olmuyo canm yenimi evlisiniz :) o kdr bunaltma kendni ya

Kizalar benimde bata 7 gun var belirtim sadece suan belim agriyor ve sol kasigimza ara ara agri oluyor insallah bu ay tum isteyen herkese rabbim hayirlisiyla bebis nasip etsin

Ama iste yeni olmamiza ragmen her ay kirmizilari gormek insank birazcik uzuyor birde etrafindaki insanlar hala bebis yok mu diye sorunca insan daha fazla takiyor kafasina
sorma geçen eve gidiyodum iştn. kapıda komşu ve kv oturuoylar. komşu diyo bizde tam seni çekştiriyodk dedm niye diodum annene diyo bunlar napıo bütün gün evde bebek yapsalarya gülermisin ağlarmısın yaaa kızkıza yatıoz dicektim tanımadığım karı

Rabbim tez zamanda bize dr nasip etse sende var mi belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…