• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bilen varmı bu erken gebelk testleri kaç ml hcg yi gösteriyo ? mesela bn geçen ay adete 2 gun varken normal testlerde silik çıkmştı silik çıktıgı gun değerim 46 ydı onlar 46 yı gösteriosa bunların 10 20 yi göstermesi gerekmezmi
@minnos26 perikanadi perikanadi Squid Squid can09e can09e
Canım inan hiç bilmiyorum, ben daha o aşamaya gelemedim:KK12::KK55::KK48:

İlk bir kaç ay resmen depresyona girdim Mecidiyeköy'ün sesinden bildiğin tenhya gelmiş gibiydim..
Neyse ki alıştık mecbur :)
mecidiyeköyde güzel ama profilonun yanında çalışıyodum eskden bn orda :D hatta telimin ekranı kırılmltı trump mı ne avm vardı onun yanında tamir ettirdiydim :D bende gop tayım gaziosmnpaşa

mecidiyeköyde güzel ama profilonun yanında çalışıyodum eskden bn orda :KK70: hatta telimin ekranı kırılmltı trump mı ne avm vardı onun yanında tamir ettirdiydim :KK70: bende gop tayım gaziosmnpaşa
Hmm..
Evet..
Hep adım adım dolandığım yerlerdi her gün..
Trump towers'ı diyon he..
Hey gidi çok da özledim ya:)

perikanadi perikanadi günaydın tatlım işler yoğundu giremedim bu saate kdr anca okudum msjları cok sevindim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı:
allah tamamına erdirsin inşallah :) sen ilk silik çizgiyi bata kaç varken görmüştün ben bugun yaptım negatifti :KK43:

Celin30 Celin30 mrb hoşgeldin :))) baska belirtin yokmu onun dışında ? valla bnde cok rüya gördm hamile olduguma dair bu ay inş ikimize hamişizdir :KK70: bnmde 28 hazirn bat 2 gün var aramzda

@minnos26 bncede tatlım inş bitirmeden 50 taneyi işin biter onlarla :KK70: vieoyuda izlicem ilk fırsatta suan odada birileri var :KK70:

can09e can09e bildiğm kadaryla kürtajdan snra beta hcg nın sıfırlanması uzun sürüyormuş adet düzenin vs de bozulmuş olablr ama bellimi olur belki tek ilşkyle olmştr allah biliyor :)

@Aleynanur41 süt gördüğün aymı hamile kaldın :) :) bide cinsiyeti bellimi süt görenin kızı olur diyolar:anneadayı:

Valla canım benim Sanmıyorum olsun. Hiç kendime konduramıyorum. Ne bileyim bir umutlanıyorum, bir umutlanmıyorum. Bilemedim bu ay olacak mı ne bileyim çok sıkıldım. Çok bunaldım. Eşimi de bunalttım çünkü çok kafaya takıyorum ben. Çok durgunum. Hiç tadım tuzum yok.

Valla canım benim Sanmıyorum olsun. Hiç kendime konduramıyorum. Ne bileyim bir umutlanıyorum, bir umutlanmıyorum. Bilemedim bu ay olacak mı ne bileyim çok sıkıldım. Çok bunaldım. Eşimi de bunalttım çünkü çok kafaya takıyorum ben. Çok durgunum. Hiç tadım tuzum yok.
ne kdr süredir olmuyo canm yenimi evlisiniz :) o kdr bunaltma kendni ya

Ama iste yeni olmamiza ragmen her ay kirmizilari gormek insank birazcik uzuyor birde etrafindaki insanlar hala bebis yok mu diye sorunca insan daha fazla takiyor kafasina
sorma geçen eve gidiyodum iştn. kapıda komşu ve kv oturuoylar. komşu diyo bizde tam seni çekştiriyodk dedm niye diodum annene diyo bunlar napıo bütün gün evde bebek yapsalarya :D :D :D gülermisin ağlarmısın yaaa kızkıza yatıoz dicektim :D :D tanımadığım karı

sorma geçen eve gidiyodum iştn. kapıda komşu ve kv oturuoylar. komşu diyo bizde tam seni çekştiriyodk dedm niye diodum annene diyo bunlar napıo bütün gün evde bebek yapsalarya :KK70: :KK70: :KK70: gülermisin ağlarmısın yaaa kızkıza yatıoz dicektim :KK70: :KK70: tanımadığım karı
Rabbim tez zamanda bize dr nasip etse sende var mi belirti

Back