- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
- #1.241
Selam kızlar sekız gün var adetıme ucuz testlerden yaptım negatif çıktı doğruluk payı vermadır cevap verirseniz sevınırm
Zaten belirti YÖK sadece karnım sağ sol yârda arada agrı giriyor okadar ucuz testlerden yaptım ama bilmiyorum ümitlenmek istmwiyrm yine de
Bilmiyorum cnm inş sen test yaptın mı pekiInsllh hamilesindir benim de 10 gün var bende de hiç bir belirti yok genelde hamile olanlar 10 gün öncesinden bel ve kasık ağrısı yaşamışlar
Bilmiyorum cnm inş sen test yaptın mı peki
Merhaba
Tarçınlı su kullanıp da
Regl i geciktiren var mı
Anladım cnm benim bir kimyasal yaşadım beş ay sor deniyoruz işde
Evet nete yaz çıkıyoÖyle birşey mi varmış
iyi aksamlar bende yeni katildim araniza ovulasyon testiyle basladim bugun koyu cizgiyi gordum nasipse hamile kalirim umarim bu ay insallah tum bekleyenlere nasip olur gebelik
amin tesekkur ederimAllah gönlünüze göre versin inşaallah:)
İnş cnm senin var mi çocuğun nasıl oluyor belirtilerMerhaba inşaallah bu ay müjde alırsın , yani en erken yine 5 gün kala ancak hayalet çizgi görürsün .
8 gün bir belirti bile bekleme
canım gittin mi bende ibrahim çelebiye gidiyorum . nasıl bir doktor doğum oldu mu ?İstanbul, Medical Park'a gidicem. İbrahim Çelebi doktorun adı. Onu önerdiler bana, netteki yorumları da güzel. Evime de çok yakın bakalım. İnşallah güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?