Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canm inş adete 6 kala sen görmüşsün bnde negatif cıktı

Ya biliyormusun benimde adet olurken hiç göğüslerim agrimazdi ama 1 haftadır duramiyorum.

Günaydın kızlar :)
Bata 5 negatif..
Ama belirtiler hala sürüyor..
Ben bugün yapmadim. Ruyamda yatiyorum acaba test mi yapsam diye dusunurken bi bakiyorum basucumda test var ve pozitif.. aaa bunu ne ara yaptim derken anliyorum ki o testin kutusuymus. Henuz yapilmamis yani.. ay ruyamda bile göremiyorum hamile olduğumu iyi mi

Hahahah bugun folikasitin önemiyle ilgili bi video izledm eczaneler kapanmadan gidip folikasit alcam doktor yazmştı bn almamıştım. Bu ay olsada olmasada kullanmaya başliyim
başla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?

başla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?
Yazalı cok oldugu için o kagıdı kaybettim bilmiyomki. Şimdi gittim eczaneden istedm folibol mu ne öyle bişey yazdı 12,5 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…