- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
amin canm inş adete 6 kala sen görmüşsünAyyy full bende oyle ruyalar gordum o ruyalardan sonraki gunler gidip eczaneden normal 5 liralik test almistimda oyle ogrendim ustune 5 tane daha aldim acaba mi diye ikinci cizgi hemen silik cikiyodusonra doktora gittiğimde adetime 6 gün kala 38 cıktı deger adet günüm 1406 cıkmıştı o gün de keseyi görmüştüm şükür :)) rabbim sana da evlat bağışlasın vallaha çok güzel duygu bu duyguyu tattırsın Allahım sana İNŞALLAH
Bekleyelim olurrr ama bn bı sabah dayanamadm erken olanı yaptm ve tombul bi negatif
Valla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercem
Sonucu sormuyorum o zmn belli cnküOo ben ne yaptığımı soylemeyim o zaman en erken 4gun once yapilmasi gereken testi 10 gun once yaptımsirf meraktan
olabiliyo canim oyle olsun adet gununu bekle sendeamin canm inş adete 6 kala sen görmüşsünbnde negatif cıktı
Bekle canım olsun belki son 1 2 gün kala olur yada adetin geciktikten sonra filanGünaydın kızlar :)
Bata 5 negatif..
Ama belirtiler hala sürüyor..
Beklicez mecburBekle canım olsun belki son 1 2 gün kala olur yada adetin geciktikten sonra filan
Ben bugün yapmadim. Ruyamda yatiyorum acaba test mi yapsam diye dusunurken bi bakiyorum basucumda test var ve pozitif.. aaa bunu ne ara yaptim derken anliyorum ki o testin kutusuymus. Henuz yapilmamis yani.. ay ruyamda bile göremiyorum hamile olduğumu iyi miGünaydın kızlar :)
Bata 5 negatif..
Ama belirtiler hala sürüyor..
Aaa hayrlara gitsin :) :) noolcak bu halimizBen bugün yapmadim. Ruyamda yatiyorum acaba test mi yapsam diye dusunurken bi bakiyorum basucumda test var ve pozitif.. aaa bunu ne ara yaptim derken anliyorum ki o testin kutusuymus. Henuz yapilmamis yani.. ay ruyamda bile göremiyorum hamile olduğumu iyi mi
Bisi dicem o testini hemen atmada biraz sakla. Bazisinda saatler sonra cizik oluyo. Gecersiz diyolar ama ben o sekilde ogrenen insanlara rastladimAaa hayrlara gitsin :) :) noolcak bu halimiz
Saklıyom zaten ben yazcam 5 4 3 dieBisi dicem o testini hemen atmada biraz sakla. Bazisinda saatler sonra cizik oluyo. Gecersiz diyolar ama ben o sekilde ogrenen insanlara rastladim
iyi bakalım. ben 1 gün bekletiyorum. hala kıpırtı yoksa atıyorumSaklıyom zaten ben yazcam 5 4 3 die
Hahahah bugun folikasitin önemiyle ilgili bi video izledm eczaneler kapanmadan gidip folikasit alcam doktor yazmştı bn almamıştım. Bu ay olsada olmasada kullanmaya başliyimiyi bakalım. ben 1 gün bekletiyorum. hala kıpırtı yoksa atıyorum
başla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?Hahahah bugun folikasitin önemiyle ilgili bi video izledm eczaneler kapanmadan gidip folikasit alcam doktor yazmştı bn almamıştım. Bu ay olsada olmasada kullanmaya başliyim
Yazalı cok oldugu için o kagıdı kaybettim bilmiyomki. Şimdi gittim eczaneden istedm folibol mu ne öyle bişey yazdı 12,5 tlbaşla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?
hımm bana folik asit yanında diğer vitaminlerin de olduğu bişi yazmıştı. 50 tl bişeyd. bitmek üzere 7 tane falan kaldıYazalı cok oldugu için o kagıdı kaybettim bilmiyomki. Şimdi gittim eczaneden istedm folibol mu ne öyle bişey yazdı 12,5 tl
Kagıdı kaybetmeseydim keşkehımm bana folik asit yanında diğer vitaminlerin de olduğu bişi yazmıştı. 50 tl bişeyd. bitmek üzere 7 tane falan kaldı
REGENESİS MAX yazmış bana. baktım şimdi. yani hepsinde 400 mg folik asit var zaten. geri kalanı takviye vitaminler. folik asit açısından değişen bişi yok yaniKagıdı kaybetmeseydim keşkeeczacı genelde bunu yazıyolar dedi
Aynrn eczacıda hepsi aynı dediREGENESİS MAX yazmış bana. baktım şimdi. yani hepsinde 400 mg folik asit var zaten. geri kalanı takviye vitaminler. folik asit açısından değişen bişi yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?