Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
can09e bildiğm kadaryla kürtajdan snra beta hcg nın sıfırlanması uzun sürüyormuş adet düzenin vs de bozulmuş olablr ama bellimi olur belki tek ilşkyle olmştr allah biliyor :)
aynen canım Allah büyük.. hayırlısını versin rabbim inşallah hakkımızda hayırlısı.
sana bekle demiştimm olsun 4 kala bir daha yap bakalım 50 test nası biter yoksa
bir de benim elimde bir tane ovu.testi var o bir işime yarar mı bişeyler gösterir mi?.. hani misal silikse adetim gelecek, çizgi koyuysa gebe olabilirim gibi..

canm 50 test bnm dğil minnos26 nın bn hiç ovulasyn testi almadm ama onunlada hamile oldgunu anlayanlar olmş okuuştm forumda dene istersn

yarn sabahtan itibaren 5 gün boyunca yapcam
Kız deli senii :)
Ona can mı dayanır ya:)
Bize de haber et bari napalım :)
Canım çok tebrik ederim gözün aydın Darısı bana ve bütün isteyenlerin başına olsun inşallah:) iğnenin kaçıncı günün de yaptırdın testi? Bir de kaçıncı iğnendi?
Çok teşekkür ediyorum..
Benim ilk klomen ve iğne tedavimdi. İğnenin 11. günü testim negatifti.
12. günü çok hafif hayalet bi çizgi olunca 13. sabahı yani dün de yaptım koyulaşmıştı..
Bugün 14. günüm bu sabah da koyulaşmış görünce yeni testi gidip kan verdim..
Kan sonucum 100.7 çıktı işte..

Anladım canım benim de ikini iğnem, beklemedeyim bata 7 var... inşallah ben de güzel haberi veririm :))

perikanadi haber vermemmi ayıp edion
sen nerde otryn kız cok sevdm seni

nye gttn kız oralara istnblda hngi semtteydinz
İlk oraya atanmıştım ananemle kalıyordum..
Şişli'de..
Sonra işte burda da ikinci üni. kazanmıştım yarım dönemde kalmıştı dedim onu bitiririm hem de memleketlerimie yakın olur eşimle diye..
Gel gör ki sanki üni.yi bitirdim :///
Salaklık ettim işte biraz..

anladm olsun kısmet böyeymiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…