Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim cikmadi acaba erken mi yaptim biraz daha mi beklemem gerekti olur mu acaba daha ilerleyen gunlerde cikabilir mi kizlar
Valla benmde dün 6 gun vardı erken olanlardan yaptm negatifti. Bugun normal ucuzlardan yaptm negatifti. Ama şunu düşünüyorum benm yumurtlama gunum 14 hazirandı 10 günde bile yerleşme olsa 24 ü olur ayın. Yani yarın. Yada 8. Gün olsaydı yerleşme bugun 1 günde beta hcg idrarda gözükmemesi cok normal heralde bilmiyorum. Hala şansımız oldugunu düşünüyorum ve benim hala belirtilerim sürüyor

Evet arkadaşlar karşınızda tombul bir tek çizgi( çok gülmüştüm bu kelimeye)
Adete 4 gün kala yapmıştım ve böyle... bu ayda kestik ümidi

Eklentiler

• B2754E44-77CD-4C14-AA6B-9FAB1357B52C.jpeg
    41,5 KB · Görüntüleme: 33
Ne gibi belirtilerin var canim soyler misin

Ne gibi belirtilerin var canim soyler misin
Valla canım bi göğüslerim cok şiş ve taş gibi uca yakın olan kısmı kasıklarımda sağlı sollu ağrı var yumurtlamadan beri. Ve yumurtlamadan beri cok hafif belli belirsiz bi bulantı var. Bunlar bende normal aylarda olmayan şeyler. Mesela sık idrara cıkıyorm ama o eskiden beri öyleydi cok su içtiğim için. Geçen ayda bu belirtiler vardı bunlara ek olarak bi titreme bi ateşlenme bi titreme bi ateşlenme oluyodı hasta gibiydim ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay o yok umarım bu ayki normal sağlıklı bi bebiştir umarım vardır:)

Insallah canim RABBIM hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bana benimde sanki gogusumun uclari koyulasmis gibi sol kasigimda boyle ince bir sizi varmis gibi yumurtlamadan beri goguslerimdw arada boyle agri gelip gidiyor ama oyle cok hassaslasma olmadi

Benimde 9 gün var ve bugün sulu pembemsi damla damla kanamam var acaba nedir çok mrk ediyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum.

Dün yaptım test bat 3 gün kaldı.. adet olmadım ama negatif çıktı halbuki o kadar ovulasyon testleri yapmıştım günleri iyi değerlendirmiştik o yüzden umutluydum ta ki testi yapana kadar
Bnce hemen ümidini yitirme burda bat günü negatf cıkıp snra olanlar var :) oladabilir olmayadabilir hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…