- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Valla benmde dün 6 gun vardı erken olanlardan yaptm negatifti. Bugun normal ucuzlardan yaptm negatifti. Ama şunu düşünüyorum benm yumurtlama gunum 14 hazirandı 10 günde bile yerleşme olsa 24 ü olur ayın. Yani yarın. Yada 8. Gün olsaydı yerleşme bugun 1 günde beta hcg idrarda gözükmemesi cok normal heralde bilmiyorum. Hala şansımız oldugunu düşünüyorum ve benim hala belirtilerim sürüyorBenimde bata 6 gun var erken gebelik testi yaptim cikmadi acaba erken mi yaptim biraz daha mi beklemem gerekti olur mu acaba daha ilerleyen gunlerde cikabilir mi kizlar
Ne gibi belirtilerin var canim soyler misinValla benmde dün 6 gun vardı erken olanlardan yaptm negatifti. Bugun normal ucuzlardan yaptm negatifti. Ama şunu düşünüyorum benm yumurtlama gunum 14 hazirandı 10 günde bile yerleşme olsa 24 ü olur ayın. Yani yarın. Yada 8. Gün olsaydı yerleşme bugun 1 günde beta hcg idrarda gözükmemesi cok normal heralde bilmiyorum. Hala şansımız oldugunu düşünüyorum ve benim hala belirtilerim sürüyor
Yani ben 9 aydir her ay umit kesiyorum insallah rabbim cok aratmaz kurban oldugum bizede hayirli evlatlar nasip ederEvet arkadaşlar karşınızda tombul bir tek çizgi( çok gülmüştüm bu kelimeye)
Adete 4 gün kala yapmıştım ve böyle... bu ayda kestik ümidi
Aminnn canım inşallah ya inşallahYani ben 9 aydir her ay umit kesiyorum insallah rabbim cok aratmaz kurban oldugum bizede hayirli evlatlar nasip eder
Valla canım bi göğüslerim cok şiş ve taş gibi uca yakın olan kısmı kasıklarımda sağlı sollu ağrı var yumurtlamadan beri. Ve yumurtlamadan beri cok hafif belli belirsiz bi bulantı var. Bunlar bende normal aylarda olmayan şeyler. Mesela sık idrara cıkıyorm ama o eskiden beri öyleydi cok su içtiğim için. Geçen ayda bu belirtiler vardı bunlara ek olarak bi titreme bi ateşlenme bi titreme bi ateşlenme oluyodı hasta gibiydim ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay o yok umarım bu ayki normal sağlıklı bi bebiştir umarım vardır:)Ne gibi belirtilerin var canim soyler misin
Adet oldunuzmuki kaç var şuan adete bugunmu 4 var:)Evet arkadaşlar karşınızda tombul bir tek çizgi( çok gülmüştüm bu kelimeye)
Adete 4 gün kala yapmıştım ve böyle... bu ayda kestik ümidi
Insallah canim RABBIM hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bana benimde sanki gogusumun uclari koyulasmis gibi sol kasigimda boyle ince bir sizi varmis gibi yumurtlamadan beri goguslerimdw arada boyle agri gelip gidiyor ama oyle cok hassaslasma olmadiValla canım bi göğüslerim cok şiş ve taş gibi uca yakın olan kısmı kasıklarımda sağlı sollu ağrı var yumurtlamadan beri. Ve yumurtlamadan beri cok hafif belli belirsiz bi bulantı var. Bunlar bende normal aylarda olmayan şeyler. Mesela sık idrara cıkıyorm ama o eskiden beri öyleydi cok su içtiğim için. Geçen ayda bu belirtiler vardı bunlara ek olarak bi titreme bi ateşlenme bi titreme bi ateşlenme oluyodı hasta gibiydim ama kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay o yok umarım bu ayki normal sağlıklı bi bebiştir umarım vardır:)
Kaçında sizin bat beraber bekleyekInsallah canim RABBIM hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bana benimde sanki gogusumun uclari koyulasmis gibi sol kasigimda boyle ince bir sizi varmis gibi yumurtlamadan beri goguslerimdw arada boyle agri gelip gidiyor ama oyle cok hassaslasma olmadi
29 haziran benim bat senin bat ne zmanKaçında sizin bat beraber bekleyek
Benimde 9 gün var ve bugün sulu pembemsi damla damla kanamam var acaba nedir çok mrk ediyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum.kızlar mrb bata 8 gün var ama göğüslerim acıyor hafif hafif mide bulantm vr hem gece hem sabah gün içinde vs. kasıklarda ağrı ve iştah açıklığı deli gibisofradan kalkp peşnden yine bişyler yiyeblrm şuan. belirtimidir bunlar acaba ya ve felaket gaz var sizce hamile olablrmymmmmm ramazanda kilo aldm kür yapcm yapamıom bitki çayı iççem varmıdır acaba diyip içemiom kızlar cok beter haldeyimmmmm bata geri sayanlar gelin sayalım belirtileri konuşlımmmm
Dün yaptım test bat 3 gün kaldı.. adet olmadım ama negatif çıktı halbuki o kadar ovulasyon testleri yapmıştım günleri iyi değerlendirmiştik o yüzden umutluydum ta ki testi yapana kadarAdet oldunuzmuki kaç var şuan adete bugunmu 4 var:)
Dün yaptım test bat 3 gün kaldı.. adet olmadım ama negatif çıktı halbuki o kadar ovulasyon testleri yapmıştım günleri iyi değerlendirmiştik o yüzden umutluydum ta ki testi yapana kadar
Benmde28 :)29 haziran benim bat senin bat ne zman
Bnce hemen ümidini yitirme burda bat günü negatf cıkıp snra olanlar var :) oladabilir olmayadabilir hayrlısıDün yaptım test bat 3 gün kaldı.. adet olmadım ama negatif çıktı halbuki o kadar ovulasyon testleri yapmıştım günleri iyi değerlendirmiştik o yüzden umutluydum ta ki testi yapana kadar
Belki yerleşmedir :) inşallah öyledir :)))Benimde 9 gün var ve bugün sulu pembemsi damla damla kanamam var acaba nedir çok mrk ediyorum ve hamile kalmayı çok istiyorum.
Az kaldi insallah bizede nasip olur annelikBenmde28 :)
Amin inşallah kızlar ya. Benm yarn bata 4 var olcak sabahttan yapcam umarm silik çizgi fln görebilirim:)Az kaldi insallah bizede nasip olur annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?