• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy full bende oyle ruyalar gordum o ruyalardan sonraki gunler gidip eczaneden normal 5 liralik test almistimda oyle ogrendim ustune 5 tane daha aldim acaba mi diye ikinci cizgi hemen silik cikiyodu :KK70: sonra doktora gittiğimde adetime 6 gün kala 38 cıktı deger adet günüm 1406 cıkmıştı o gün de keseyi görmüştüm şükür :)) rabbim sana da evlat bağışlasın vallaha çok güzel duygu bu duyguyu tattırsın Allahım sana İNŞALLAH
amin canm inş adete 6 kala sen görmüşsün :( bnde negatif cıktı :(

Valla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercem :KK70:

Ya biliyormusun benimde adet olurken hiç göğüslerim agrimazdi ama 1 haftadır duramiyorum.

Günaydın kızlar :)
Bata 5 negatif..
Ama belirtiler hala sürüyor..

Eklentiler

• C7AC5A4C-7057-4B86-8447-1295FA12FDC4.jpeg
    C7AC5A4C-7057-4B86-8447-1295FA12FDC4.jpeg
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın kızlar :)
Bata 5 negatif..
Ama belirtiler hala sürüyor..
Ben bugün yapmadim. Ruyamda yatiyorum acaba test mi yapsam diye dusunurken bi bakiyorum basucumda test var ve pozitif.. aaa bunu ne ara yaptim derken anliyorum ki o testin kutusuymus. Henuz yapilmamis yani.. ay ruyamda bile göremiyorum hamile olduğumu iyi mi :işsiz:

Hahahah bugun folikasitin önemiyle ilgili bi video izledm eczaneler kapanmadan gidip folikasit alcam doktor yazmştı bn almamıştım. Bu ay olsada olmasada kullanmaya başliyim
başla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?

başla tabi zaten öncesinde başlamak lazım. ben de dün yenisini aldım. bu sefer solgar marka aldım. burda bi arkadaş araştırmıştı solgar daha iyiydi. sana ne marka yazdı?
Yazalı cok oldugu için o kagıdı kaybettim bilmiyomki. Şimdi gittim eczaneden istedm folibol mu ne öyle bişey yazdı 12,5 tl

Back