Bata 6 gün kala predictor test

Merhaba kızlar bende ilişkiye girdikten 3 gün sonra göğüs ağrım vardı 10 gün sürdü daha sonra geçti bu sabah test yaptım 2 çizgi hayalet çizgi şeklinde çıktı adetime 8 gün var ama göğüs ağrım azaldı hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun

Ben öyle hamile kalan çok kişi okudum burdan. Adetlerin düzensiz miydi? Bizde de sperm hız sorunu var. Yumurtaya gidene kadar mefta oluyorlar herhalde
Adetlerim son bir buçuk yılda düzensizleşti kilo aldım baya da ondan sanırım. 50 güne kadar çıktı bi ara döngülerim. Bi ay 29 oluyo bi ay 45 öbür ay 34 oluyo ertesi ay 43 . Alllahtan spermler iyi de. Bir de benim enfeksiyonum hiç bitmedi 6 aydır. Bizim spermler de rahime ulaşamadan rahmetli oluyorlardı sanırım

Bende de var düzenli adet oluyor musun ben kaç defa gittim yumurtluyorsun olur dediler
Son bi buçuk yıldır düzensizleşti bi de çok kilo aldım. Ben çoğu zaman yumurta takibinde yumurtamın büyümediğini.öğrendim ya da bi anda aşırı büyüyüp çatlayamadan kist oldular

Kaç yaşındasın sen?

Anladım canım inşallah aşılama olur

Benimde aynı şekilde saatler sonra iki tane yaptım ikiside silik çıktı. Üstelik pembe yani suya falanda tuttum geçmedi. Kan testi vericem bende

Resmî var mı hadi inşallah pozitif çıkar
Bu şekilde diğer testte aynı bu şekilde hatta hala kuru pembe Bi çizgi var şuan. Ama bu sabah 3. İdrarla olması lazım erken gebelik testi yaptım ama neg çıktı anlamadım belki 3. İdrarla yaptığım içindir reglim 2 gün gecikti

Eklentiler

• 891465.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_20210622_205626.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 160
Bende içte görünüyor mu bilmiyorum daha adetime 5 gün var ilk idrar da değil 2 saat sonra silik bişi çıktı ama umudum pek yok

Eklentiler

• 615C108C-BE19-4B2A-90DD-A3DC5349E764.jpeg
    125,4 KB · Görüntüleme: 167
Şöyle Bi durum var gebelik olsa dahi öncesinde ayda birde olsa adetinizde sancı görüyorsanız rahim buna alıştığı için gebelikte dahi rahim adet olacakmış gibi kasılıyor. Vücudun alışkanlığı diyelim :) Sancıyı önemsemeyin o yüzden :) regl günü tekrar yapın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…