Bata 6 gün kala predictor test

Ben de adet sancısını çok yoğun çekerim adetten önce de bazen sancılarım olur ama şuan sancı değil de ara ara sızı oluyor ve sürekli olarak karnım acıkıyor.
Benim bildiğim ağrı bu kasık alttan sancı sızı sızı ben ümidi keseyim en iyisi .inşallah senin değerin yükselir

O zaman var bence sende çünkü seninki benimkinden bir tık daha koyu benim 18 çıktığına göre senin en az 25 falan çıkar diye düşünüyorum (bir önceki ay kimyasalın yoksa ve ovitrelle kullanmadıysan ) Çünkü testin baya belirgin bence kafanda soru işareti yapıp strese girmen eğer varsa bebeğinin tutunmasına zarar verir hem zaten senin gibi adet belirtisi yaşayıpta hamile olan çok kişi var bu forumda inşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir ☺️

O zaman var bence sende çünkü seninki benimkinden bir tık daha koyu benim 18 çıktığına göre senin en az 25 falan çıkar diye düşünüyorum (bir önceki ay kimyasalın yoksa ve ovitrelle kullanmadıysan ) Çünkü testin baya belirgin bence kafanda soru işareti yapıp strese girmen eğer varsa bebeğinin tutunmasına zarar verir hem zaten senin gibi adet belirtisi yaşayıpta hamile olan çok kişi var bu forumda inşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir ☺️
İnşallah ya ne dim hayırlısıyla gebeyizdir inşallah.ovitrelle yok ama kimyasal bilmiyorum beta adetten 3 gün önce 1.2 ydi o kadar başka bir fikrim yok ☺️

Sizce varmi benim gorselimde ? Valla heycanda basmadi degil degisik diygulardayim 🙈 kasiklarim, goguslerim agriyo
Bence var ama çektiğin fotoğraf net değil. Boşuna umutlandirmak ya da tersi istemiyorsan boşuna endişe etmeni istemem. Tekrar yaptığında beni de tagle merak ederim. Gönlünden nasil geçiyorsa öyle olsun.

Bence var ama çektiğin fotoğraf net değil. Boşuna umutlandirmak ya da tersi istemiyorsan boşuna endişe etmeni istemem. Tekrar yaptığında beni de tagle merak ederim. Gönlünden nasil geçiyorsa öyle olsun.
38E4B0F1-90CF-4BA0-B454-D00AC8BA8B1D.jpeg

Merhaba Bugün test yaptın mı ☺️

X