- 22 Haziran 2021
- 60
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi nergisss12
Benim sancısız geçer olduğumu bile anlamam gerçektenSancısız adet olur mu ya
Öyle insanlara hayranımdır çok şanslısınızBenim sancısız geçer olduğumu bile anlamam gerçekten
Bugün başka test yaptınız mıSabah yaptığım test
Kan verdim 18 çıktı biraz erken davrandım inşallah artarBugün başka test yaptınız mı
Hadi inşallah peki sancı falan var mı ben adet sancısı geliyor ara ara o yüzden hiç umudum yokKan verdim 18 çıktı biraz erken davrandım inşallah artar
Ben de adet sancısını çok yoğun çekerim adetten önce de bazen sancılarım olur ama şuan sancı değil de ara ara sızı oluyor ve sürekli olarak karnım acıkıyor.Hadi inşallah peki sancı falan var mı ben adet sancısı geliyor ara ara o yüzden hiç umudum yok
Benim bildiğim ağrı bu kasık alttan sancı sızı sızı ben ümidi keseyim en iyisi .inşallah senin değerin yükselirBen de adet sancısını çok yoğun çekerim adetten önce de bazen sancılarım olur ama şuan sancı değil de ara ara sızı oluyor ve sürekli olarak karnım acıkıyor.
Sen bu ay çatlatma iğnesi kullandın mı ?Benim bildiğim ağrı bu kasık alttan sancı sızı sızı ben ümidi keseyim en iyisi .inşallah senin değerin yükselir
Yok normalSen bu ay çatlatma iğnesi kullandın mı ?
O zaman var bence sende çünkü seninki benimkinden bir tık daha koyu benim 18 çıktığına göre senin en az 25 falan çıkar diye düşünüyorum (bir önceki ay kimyasalın yoksa ve ovitrelle kullanmadıysan ) Çünkü testin baya belirgin bence kafanda soru işareti yapıp strese girmen eğer varsa bebeğinin tutunmasına zarar verir hem zaten senin gibi adet belirtisi yaşayıpta hamile olan çok kişi var bu forumda inşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindirYok normal
İnşallah ya ne dim hayırlısıyla gebeyizdir inşallah.ovitrelle yok ama kimyasal bilmiyorum beta adetten 3 gün önce 1.2 ydi o kadar başka bir fikrim yokO zaman var bence sende çünkü seninki benimkinden bir tık daha koyu benim 18 çıktığına göre senin en az 25 falan çıkar diye düşünüyorum (bir önceki ay kimyasalın yoksa ve ovitrelle kullanmadıysan ) Çünkü testin baya belirgin bence kafanda soru işareti yapıp strese girmen eğer varsa bebeğinin tutunmasına zarar verir hem zaten senin gibi adet belirtisi yaşayıpta hamile olan çok kişi var bu forumda inşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir
Aaa ama neden öyle söyledin? Bu testte yanlis da çıkıyor. Senin fotoğraf da çok net değil zaten.
Sizce varmi benim gorselimde ? Valla heycanda basmadi degil degisik diygulardayimBence sizin de var
Bence var ama çektiğin fotoğraf net değil. Boşuna umutlandirmak ya da tersi istemiyorsan boşuna endişe etmeni istemem. Tekrar yaptığında beni de tagle merak ederim. Gönlünden nasil geçiyorsa öyle olsun.Sizce varmi benim gorselimde ? Valla heycanda basmadi degil degisik diygulardayimkasiklarim, goguslerim agriyo
Bence var ama çektiğin fotoğraf net değil. Boşuna umutlandirmak ya da tersi istemiyorsan boşuna endişe etmeni istemem. Tekrar yaptığında beni de tagle merak ederim. Gönlünden nasil geçiyorsa öyle olsun.
Dha erken bence 14. Gün yapın diyo doktorlaeYarin sabahta kaset denicem ama zannetmiyorum onda cikmaz henuz
Neyin 14. Gunu ?Dha erken bence 14. Gün yapın diyo doktorlar
Yumurtlama tarihiniİ biliyorsanız ondan sonraki 14. Gün yani adwiet gününü,w denk gelen gün yapınNeyin 14. Gunu ?
Merhaba Bugün test yaptın mıO zaman var bence sende çünkü seninki benimkinden bir tık daha koyu benim 18 çıktığına göre senin en az 25 falan çıkar diye düşünüyorum (bir önceki ay kimyasalın yoksa ve ovitrelle kullanmadıysan ) Çünkü testin baya belirgin bence kafanda soru işareti yapıp strese girmen eğer varsa bebeğinin tutunmasına zarar verir hem zaten senin gibi adet belirtisi yaşayıpta hamile olan çok kişi var bu forumda inşallah sağlıklı bir şekilde hamilesindir
Kan verdim canım 4 de sonucunu alıcam sen yaptın mı sen de nasıl durumlar :)Merhaba Bugün test yaptın mı