- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
-
- Konu Sahibi nergisss12
Eğer bir sıkıntı olmazsa şu an hamilesinizMerhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Yani bi çok kişi de yanıltmış bu test hiç güvenmiyorumEğer bir sıkıntı olmazsa şu an hamilesiniz
Evet baktımda bu testle yanılan çok kişi var normal kaset test denedim negatif tiYani görünüyor ama adet günü adet olan çk oluyor. Hayırlısı. Dikkat etmekte fayda var. Muz ye faydası olur.
Umarım bu sefer yanıltmamıştır siziYani bi çok kişi de yanıltmış bu test hiç güvenmiyorum
İnşallah yaaUmarım bu sefer yanıltmamıştır sizi
Adetten 1 gün önce yaptım aynı böyle kan verdim 0.100 prodector rezil bir testMerhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Yani yorumlarda doğru diye de var yanlış diyen de ne garipAdetten 1 gün önce yaptım aynı böyle kan verdim 0.100 prodector rezil bir test
3 almıştım o zaman kalanı bu yeniden almadımneden aynı testten aldın ki
İnşallah yaa
Buda 2 saat sonra kaset testte silik çizgi olmuş anlamadım görünüyor mu bilmiyorum
Cnm en iyisi kan ver kaset testler bekledikçe cizgu çıkıyor en iyisi kan vermekBuda 2 saat sonra kaset testte silik çizgi olmuş anlamadım görünüyor mu bilmiyorum
Bi kaç gün daha geçişinde daha adete 6 gün varCnm en iyisi kan ver kaset testler bekledikçe cizgu çıkıyor en iyisi kan vermek
Evet ben gördüm. 2 saat sonra mı çıktı? Bir de ilk idrar ile mi yaptınız?Buda 2 saat sonra kaset testte silik çizgi olmuş anlamadım görünüyor mu bilmiyorum
Evet ilk idrar 2 saat saat sonraEvet ben gördüm. 2 saat sonra mı çıktı? Bir de ilk idrar ile mi yaptınız?
2 saat sonra çıkmışsa dikkate almamak gerekiyor. Bence direkt gidip kan testi yapabilirsinizEvet ilk idrar 2 saat saat sonra
Hüsranla sonuçlanıyor hep adeti beklicem2 saat sonra çıkmışsa dikkate almamak gerekiyor. Bence direkt gidip kan testi yapabilirsiniz
Valla ben de 4 gün kala bu kadar net değildi.. senin baya net bence varMerhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen