- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
-
- Konu Sahibi nergisss12
Yarın yapınca burada da paylaşırmısın benim kalmadı erken test kaset var onuda yarın değilde çarşamba günü yapayım diyorumİnşallah canım benim ki seninkinden daha silik aynı testten bir tane daha aldım yarın sabah erken yapıcam onu bu yaptığımı akşam yaptım.
Evet yapmistim, hic cizgi cikmiyorduSiz peki o zamanlarda gebe kalmadan da bu testten yapmışmıydınız hiç
3 gun varBenim ki gibi Buda işte kaç gün var adetinize
Merhaba bende ilişkiye girdikten 3 gün sonra aşırı göğüs ağrım oldu 1 hafta kadar ve şimdi ağrı azaldı adetime 9 gün var bu gün 2 tane erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı erken mi yaptım acaba yoksa hamile olabilir miyim ilk çocuğum tüp bebek olduğu için ınsallah şimdi kendiliğinden olmuşturHüsranla sonuçlanıyor hep adeti beklicem
Bu testi 6 dk önce yaptım canım sanki biraz daha koyulaşmışAynen doğrudur ben de öyle düşündüm Napalım inşallah bu ay doğrudur ya sizinki de inşallah pozitiftir
Sabah yaptığım testYarın yapınca burada da paylaşırmısın benim kalmadı erken test kaset var onuda yarın değilde çarşamba günü yapayım diyorum
Evet sanki biraz daha koyuSabah yaptığım test
Ben de adetime beş gün varken yaptım bu şekilde çıktı. Adete üç gün var bu sabah başka marka yaptım onda da çıktı silik öğlen yaptım hiç bişi yok ben anlamadım bu testlerden bişiSabah yaptığım test
Geçen ay benim de böle çıktı ama adet oldum adet gününe kadar bekle derim ya da kan testi yaptırSabah yaptığım test
Var gibi gözüküyor çatlatma iğnesi vurulmışmuydunuz ?Ben de adetime beş gün varken yaptım bu şekilde çıktı. Adete üç gün var bu sabah başka marka yaptım onda da çıktı silik öğlen yaptım hiç bişi yok ben anlamadım bu testlerden bişi
Eğer çatlatma iğnesi burdurduğunuz ay predictor testinden yapıyorsanız bu hayalet çizgi adet gününe kadar çıkıyor daha önce böyle bir tecrübem olmuştu çünkü, gidip kan testi yaptırmıştım 1.2 Li bir değer çıkmıştı araştırmalarıma göre kandan çabuk silinse de idrarda kalıyordu. Öncesi kimyasal geçirenler içinde geçerli bu, ben bu ay ovitrelle kullanmadım o yüzden hayalet çizgi çıkmasını tetikleyecek bir şey yok gibi hissediyorum ama tabii ki netice kanda belli olacak.Geçen ay benim de böle çıktı ama adet oldum adet gününe kadar bekle derim ya da kan testi yaptır
Bu da pozitif değilse artıkMerhaba kızlar bata 6 gün kala predictor marka test yaptım geçen ayda 3 gün kala yapmıştım bu şekildeydi beta 1.3 çıkmıştı sizde yine mi yanıltıyor beni yardım lütfen
Bu pozitif olmayabilir. Benim de buna benzer çıkmıştı ama bir güzel adet olmuştum. O zamanki testi göstereyim. İnsallah sizin pozitiftir.Merhaba ben de aynı marka testle yaptım biraz önce silik çizgi çıktı adete 6 gün var, sizin sanırım geçen ay 1.3 çıktığı halde testte çıkmasının sebebi ondan önceki ay geçirdiğiniz kimyasaldan kaynaklı çünkü hsg kan değerlerinden çabuk düşebiliyor ama idrarda bir müddet daha kalıyor.
Bence sizin de varEki Görüntüle 2874952 Benimde testim boyle ama anlayamadim
Sizce var mi ?
Bunu sonradan gördüm. Burda var gibiSabah yaptığım test
Hic hazir olmadigim bir zamandayim.Bence sizin de var
Aaa ama neden öyle söyledin? Bu testte yanlis da çıkıyor. Senin fotoğraf da çok net değil zaten.Hic hazir olmadigim bir zamandayim.
Eğer çatlatma iğnesi burdurduğunuz ay predictor testinden yapıyorsanız bu hayalet çizgi adet gününe kadar çıkıyor daha önce böyle bir tecrübem olmuştu çünkü, gidip kan testi yaptırmıştım 1.2 Li bir değer çıkmıştı araştırmalarıma göre kandan çabuk silinse de idrarda kalıyordu. Öncesi kimyasal geçirenler içinde geçerli bu, ben bu ay ovitrelle kullanmadım o yüzden hayalet çizgi çıkmasını tetikleyecek bir şey yok gibi hissediyorum ama tabii ki netice kanda belli olacak.