Bata 6 gün kala predictor test

Mrb predictoru tavsiye ederim. Iyi yakaliyor.

Hüsranla sonuçlanıyor hep adeti beklicem
Merhaba bende ilişkiye girdikten 3 gün sonra aşırı göğüs ağrım oldu 1 hafta kadar ve şimdi ağrı azaldı adetime 9 gün var bu gün 2 tane erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı erken mi yaptım acaba yoksa hamile olabilir miyim ilk çocuğum tüp bebek olduğu için ınsallah şimdi kendiliğinden olmuştur

Sabah yaptığım test
Ben de adetime beş gün varken yaptım bu şekilde çıktı. Adete üç gün var bu sabah başka marka yaptım onda da çıktı silik öğlen yaptım hiç bişi yok ben anlamadım bu testlerden bişi

Eklentiler

• B8EB52D5-CE6F-4812-9445-6ECA61510575.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 507
Geçen ay benim de böle çıktı ama adet oldum adet gününe kadar bekle derim ya da kan testi yaptır
Eğer çatlatma iğnesi burdurduğunuz ay predictor testinden yapıyorsanız bu hayalet çizgi adet gününe kadar çıkıyor daha önce böyle bir tecrübem olmuştu çünkü, gidip kan testi yaptırmıştım 1.2 Li bir değer çıkmıştı araştırmalarıma göre kandan çabuk silinse de idrarda kalıyordu. Öncesi kimyasal geçirenler içinde geçerli bu, ben bu ay ovitrelle kullanmadım o yüzden hayalet çizgi çıkmasını tetikleyecek bir şey yok gibi hissediyorum ama tabii ki netice kanda belli olacak.

Bu pozitif olmayabilir. Benim de buna benzer çıkmıştı ama bir güzel adet olmuştum. O zamanki testi göstereyim. İnsallah sizin pozitiftir.

Eklentiler

• 6F6A1704-EBA3-4E5D-BFD3-89E952E1D1D1.jpeg
    200,6 KB · Görüntüleme: 492

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…