- 11 Ağustos 2020
- 178
- 51
- 32
-
- Konu Sahibi nergisss12
Benim sancılarım var kaset test yaptım sabah bişi çıkmadı onda adet olacak gibiyimKan verdim canım 4 de sonucunu alıcam sen yaptın mı sen de nasıl durumlar :)
Kan verdim canım 4 de sonucunu alıcam sen yaptın mı sen de nasıl durumlar
Naptin? Sende gelişme var mı?Yarin sabahta kaset denicem ama zannetmiyorum onda cikmaz henuz
Maalesef 0 betaKan verdim canım 4 de sonucunu alıcam sen yaptın mı sen de nasıl durumlar :)
Hayret verici gerçekten testin benim testimden bile daha koyuydu, canım inşallah biran önce sağlıklı güzel bir gebeliğin olur üzme kendini.Maalesef 0 beta
İnşallah canım sağol .senin sonucun çıktı mıHayret verici gerçekten testin benim testimden bile daha koyuydu, canım inşallah biran önce sağlıklı güzel bir gebeliğin olur üzme kendini.
Bugun 13. Gunu denedim cikmadi gercekten. Ayin 25’inde hasta olmam gerekiyor.Yumurtlama tarihiniİ biliyorsanız ondan sonraki 14. Gün yani adwiet gününü,w denk gelen gün yapın
Allah kucagini doldursun insallah canim uzulme belki gec dollenmedirİnşallah canım sağol .senin sonucun çıktı mı
Benim sonucum bugün 39 çıktı ama hemşire çok erken yapmışsın adet günün geçene kadar bekle adet olmazsan gel dedi.İnşallah canım sağol .senin sonucun çıktı mı
Çatlatma iğnesinden sonraki kaçıncı bugün seninBenim sonucum bugün 39 çıktı ama hemşire çok erken yapmışsın adet günün geçene kadar bekle adet olmazsan gel dedi.
Ben bu ay çatlatma iğnesi kullanmadım sadece klomen kullandım bir de hsg çektirdim, ovülasyon testi yaptım çatlama 13 haziranda gerçekleşti canım bugün 10. Gün olmuş oluyor.Çatlatma iğnesinden sonraki kaçıncı bugün senin
Demekki 10 günden sonra beta artıyorBen bu ay çatlatma iğnesi kullanmadım sadece klomen kullandım bir de hsg çektirdim, ovülasyon testi yaptım çatlama 13 haziranda gerçekleşti canım bugün 10. Gün olmuş oluyor.
Saol canım inşallah sen de biran önce güzel haberler alırsınDemekki 10 günden sonra beta artıyorİnşllah herşey gönlünce olsun
Ne kadar da pozitif bir test.Eki Görüntüle 2877699 Kizlar bugun bat gunum testim bu
Pozitif midir ? Erken testtede boyle silik cikmisti. Bat gunumde simdi tekrarladim bu sefer kasetle tekrarladim boyle cıktiNe kadar da pozitif bir test.
Yes pozitif. Kan verPozitif midir ? Erken testtede boyle silik cikmisti. Bat gunumde simdi tekrarladim bu sefer kasetle tekrarladim boyle cıkti
Kn verebilcek bir yerde degilim yazliktayim. Anca testlerle anliyorum.Yes pozitif. Kan ver
Aaa hadi inşallah kan verseniz daha iyi olurdu netleşirdi.ne gibi hisseleriniz var adet olma hissi falan oluşuyor muEki Görüntüle 2877699 Kizlar bugun bat gunum testim bu
Bir kac gun gecsin bir daha test yapicam sonra doktora gidicem insallah. Benim adetlerim agrili olmaz. Su an kasiklarim agriyor, goguslerim cok sisti. Basim dönuyor midem bulaniyo ara ara. Oglumda bunlar olmamisti yada hatirlamiyorum. Allah insallah kiz nasip eder.Aaa hadi inşallah kan verseniz daha iyi olurdu netleşirdi.ne gibi hisseleriniz var adet olma hissi falan oluşuyor mu