- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
neden yapıyorsunuz ki halaİdrarda gebelik testi demek istemiştim.
var tabi tatlım olmaz mıı ben onunla öğrendimSuan en ustteki bebek varsa benim testim olurcok guzel yukselmis ya ben en iyisi bat bekleyeyim
Ben beklicem ya. Cumartesi test yapicam adet olmazsam. Olursam da en azindan testim boşa gitmezvar tabi tatlım olmaz mıı ben onunla öğrendim
şimdi şöyle canım. evet kesinleşti ama düzenli olarak 2 günde 1 kat artması lazım. mesela ölçtürdün ve beta hcg 100 çıktı. 2 gün sonra 200 olması lazım.neden yapıyorsunuz ki hala
kan verip hamileliğiniz kesinleşmedimi yada ultrasonla
cehaletimi mazur görün ben bugun kan verdim yarın sonucu alıcam devam etmem gereken bişeyse bende yapayım diye merakım :)
Ay ben heycanlandim senin yerine sanki. Mimikmiş haha. Hemen görsen bize de söylesen keske valla dört goz bekliyorumşimdi şöyle canım. evet kesinleşti ama düzenli olarak 2 günde 1 kat artması lazım. mesela ölçtürdün ve beta hcg 100 çıktı. 2 gün sonra 200 olması lazım.
ben de en azından yükseliyor mu diye görmek için gebelik testi yapıyorum. Elimde de söylemesi ayıp 30'a yakın gebelik testi olunca
ilk ölçtürdüğüm günden itibaren 4 gün sonra kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda görülmesi henüz mümkün değil daha çok çok miniğiz biz
:) güzel heyecanlarşimdi şöyle canım. evet kesinleşti ama düzenli olarak 2 günde 1 kat artması lazım. mesela ölçtürdün ve beta hcg 100 çıktı. 2 gün sonra 200 olması lazım.
ben de en azından yükseliyor mu diye görmek için gebelik testi yapıyorum. Elimde de söylemesi ayıp 30'a yakın gebelik testi olunca
ilk ölçtürdüğüm günden itibaren 4 gün sonra kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda görülmesi henüz mümkün değil daha çok çok miniğiz biz
ayyy canım benim inşallah..Ay ben heycanlandim senin yerine sanki. Mimikmiş haha. Hemen görsen bize de söylesen keske valla dört goz bekliyorum
sonucunu yaz bize:) güzel heyecanlar
Bakalım bana ne zaman yüklenecek
:)sonucunu yaz bize
Amin cok tesekkür ederim herkese istedigi vakitte saglıkla inşallah :)Hayırlı olsun arkadasim saglik sıhhate ins.
tebrikler tatlııım
Amin teşekkür ederim :)tebrikler tatlııımAllah tamamına erdirsin hadi bakalım
ben de dün vermiştim en son 294 çıkmıştıAmin teşekkür ederim :)
Sizin değer kaç cıktı kandaki
ben bata 4 gün kala testte gördüm sonra kan verdim. Şimdi bi yandan değer yükselecek mi kese ne zaman görülecek derdine düştüm.
çıkar diye düşünüyorum eğer yumurtlamadan eminseniz. yarın sabah bi gebelik testi yapın. negatif çıkarsa tekrarlayın. çünkü anca yavaş yavaş çıkar bu zamanlarda sizdebenimde 3 gün var gitsem gözükür mü acaba yumurtlamam ayın 21ydi :)
idrar testim negatif acaba kan testi mi versem bugün diyorum, ama çıkar mı emin olamıyorumçıkar diye düşünüyorum eğer yumurtlamadan eminseniz. yarın sabah bi gebelik testi yapın. negatif çıkarsa tekrarlayın. çünkü anca yavaş yavaş çıkar bu zamanlarda sizde
Benimki düşük geldi ama o zaman normal kabul ediyorumben de dün vermiştim en son 294 çıkmıştı
kan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.idrar testim negatif acaba kan testi mi versem bugün diyorum, ama çıkar mı emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?