Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrarda gebelik testi demek istemiştim.
neden yapıyorsunuz ki hala
kan verip hamileliğiniz kesinleşmedimi yada ultrasonla
cehaletimi mazur görün ben bugun kan verdim yarın sonucu alıcam devam etmem gereken bişeyse bende yapayım diye merakım :)

neden yapıyorsunuz ki hala
kan verip hamileliğiniz kesinleşmedimi yada ultrasonla
cehaletimi mazur görün ben bugun kan verdim yarın sonucu alıcam devam etmem gereken bişeyse bende yapayım diye merakım :)
şimdi şöyle canım. evet kesinleşti ama düzenli olarak 2 günde 1 kat artması lazım. mesela ölçtürdün ve beta hcg 100 çıktı. 2 gün sonra 200 olması lazım.
ben de en azından yükseliyor mu diye görmek için gebelik testi yapıyorum. Elimde de söylemesi ayıp 30'a yakın gebelik testi olunca:-)
ilk ölçtürdüğüm günden itibaren 4 gün sonra kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda görülmesi henüz mümkün değil daha çok çok miniğiz biz:emir_bebek:

şimdi şöyle canım. evet kesinleşti ama düzenli olarak 2 günde 1 kat artması lazım. mesela ölçtürdün ve beta hcg 100 çıktı. 2 gün sonra 200 olması lazım.
ben de en azından yükseliyor mu diye görmek için gebelik testi yapıyorum. Elimde de söylemesi ayıp 30'a yakın gebelik testi olunca:-)
ilk ölçtürdüğüm günden itibaren 4 gün sonra kan verdim şimdi sonucu bekliyorum. Ultrasonda görülmesi henüz mümkün değil daha çok çok miniğiz biz:emir_bebek:
Ay ben heycanlandim senin yerine sanki. Mimikmiş haha. Hemen görsen bize de söylesen keske valla dört goz bekliyorum :skandal:

:) güzel heyecanlar
Bakalım bana ne zaman yüklenecek

Ay ben heycanlandim senin yerine sanki. Mimikmiş haha. Hemen görsen bize de söylesen keske valla dört goz bekliyorum :skandal:
ayyy canım benim inşallah..:KK36: valla o kadar telaşlı durumlar ki.. kötü düşünmemek için kendimi zor tutuyorum. herşey iyi olacak inşallah

Sakin kizlar bebis varsa kötü düşünmek yok. Neyse nasibi onu yaşıyoruz ama evrene iyi enerji gerekli :KK73:

Eklentiler

• E6184DB1-360B-4EDC-BA31-DF14EC49A1C8.jpeg
    E6184DB1-360B-4EDC-BA31-DF14EC49A1C8.jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 80
benimde 3 gün var gitsem gözükür mü acaba yumurtlamam ayın 21ydi :)
çıkar diye düşünüyorum eğer yumurtlamadan eminseniz. yarın sabah bi gebelik testi yapın. negatif çıkarsa tekrarlayın. çünkü anca yavaş yavaş çıkar bu zamanlarda sizde

çıkar diye düşünüyorum eğer yumurtlamadan eminseniz. yarın sabah bi gebelik testi yapın. negatif çıkarsa tekrarlayın. çünkü anca yavaş yavaş çıkar bu zamanlarda sizde
idrar testim negatif acaba kan testi mi versem bugün diyorum, ama çıkar mı emin olamıyorum :(

idrar testim negatif acaba kan testi mi versem bugün diyorum, ama çıkar mı emin olamıyorum :KK43:
kan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.

Back