Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.
ben gideyim kan testi yaptırayım garanti olsun ozaman en azından düşünce kafamdan çıkar adetimi geciktirmem :(

Bata 4 gün kaldı kızlar bazı belirtilerim var bata az kalan kızlar sizde nasıl belirtiler var yada hamile olan kızlar bat a az kala neler hissettiniz

Bata 4 gün kaldı kızlar bazı belirtilerim var bata az kalan kızlar sizde nasıl belirtiler var yada hamile olan kızlar bat a az kala neler hissettiniz
Canim benim de 3 4 gün var. 2 gundur ates basmasi oluyor. Beyaz akintim vardi baya azaldi bitti gibi. Memede batma oluyor arada adet olacak gibi hisler gelip gidiyor. Su anlık bu kadar

Hayırlısı o zaman nasıl belirtilerin vardı o zaman
Hafif adet sancısı olmuştu. Baska hic bisey olmadi. Öğrendikten sonra yorgunluk ve açlık basladi ayrica agizda demir tadi oldu. Ama 5. Haftada bunlar. Bat gelmeden normal adet olcam sandım tek

Benim bata 7 kala falan karnıma iğne gibi sancılar girmeye başladı. Önce belirti mi bu acaba dedim ama baktım sanki rahim değil de daha yukardaydı. Aman abartma dedim kendi kendime.
tuvalete çok sık çıkıyordum. Yine kafamda ışık yandı ama sen oldum olası çok su içer çok tuvalete çıkarsın dedim. meğersem bunlar hep belirtiymiş. Bir de meşhur yorgunluk var tabi

Benim bata 7 kala falan karnıma iğne gibi sancılar girmeye başladı. Önce belirti mi bu acaba dedim ama baktım sanki rahim değil de daha yukardaydı. Aman abartma dedim kendi kendime.
tuvalete çok sık çıkıyordum. Yine kafamda ışık yandı ama sen oldum olası çok su içer çok tuvalete çıkarsın dedim. meğersem bunlar hep belirtiymiş. Bir de meşhur yorgunluk var tabi
Bende de belirtiler var ama insan emin olamıyor ki

Çok zaman değil canım ama pko var bende
çok bilmiyorum pko'yu ama hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Ben negatifi gördüğüm her ay çok üzülüyodum. Bi anlık bütün gemilerim batıyordu. sonra sil baştan. öyle böyle derken olup bitiveriyo işte. Ama iyi bir doktor işini ihmal etme.

çok bilmiyorum pko'yu ama hayırlısı olsun canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
Ben negatifi gördüğüm her ay çok üzülüyodum. Bi anlık bütün gemilerim batıyordu. sonra sil baştan. öyle böyle derken olup bitiveriyo işte. Ama iyi bir doktor işini ihmal etme.
Negatif görmek tabiki üzüyor ama tedavisiz olmayacağını bilmek daha çok üzüyor :( aminn canım aminn rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh

Negatif görmek tabiki üzüyor ama tedavisiz olmayacağını bilmek daha çok üzüyor :KK43: aminn canım aminn rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Olsun. Ben de her ay doktora gidiyordum. 40 günü geçmişti adet olamıyorum. Kist çıktı, kimyasal geçirdim, prolaktinim yükseldi..
4 ay bana 1 yıl gibi geldi.
O yüzden tedaviden de korkma. Ümidini de yitirme. Pko ya rağmen hamile kalan çok insan var.

Back