- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bakalım güzel haberlerini bekliyoruz sabahEminim canım tedavi gördüğüm için not aldım takvimim uygulamasına bakalım sabah herşey belli olucak
ama testin basbaya pozitifffSelam herkese
Bende bugün test yaptım ama hala icimde bir umutsuzluk var
Bugun gecikmemin ilk günü ve hamilelik belirtisi yok frely kullandım hic bu markadan pozitif sonuc alan var mı
Biz daha iki aydır deniyoruz burda hep olumsuzlukları görünce bu kadar hemen olmasını beklemedimama testin basbaya pozitifff
neden umutsuzluk var anlayamadım
Maşallah canım.. İster hemen kan ver ister hergün yapmaya devam et koyulaşmayı bekle.. kaç gün var adetine baya da belirgin çıkmışBiz daha iki aydır deniyoruz burda hep olumsuzlukları görünce bu kadar hemen olmasını beklemedim
Birde hiç bir belirti yok onlarca makale okudum gayet normal hayatım devam ediyor
Adet günlerim cok düzensiz belki bikaç güne adet olurum diyip yinede bi umut yaptım bu sabah ama ne bileyim şoktayım galiba :)
Gecikmemin ilk günü bugünMaşallah canım.. İster hemen kan ver ister hergün yapmaya devam et koyulaşmayı bekle.. kaç gün var adetine baya da belirgin çıkmış
Canim hersey nasip. Ne kadar olmayan varsa o kadar da hemen sahip olan var. Icini ferah tut baya net cikmis.Gecikmemin ilk günü bugün
Bazı testler yanlıs bilgi verebiliyormus
Doktora gitmeden bi test daha yapayım diyorum
Siz hangisiyle öğrenmiştiniz:)
ben sayfanın başında paylaştığım testle, bata 4 gün kala öğrenmiştim.Gecikmemin ilk günü bugün
Bazı testler yanlıs bilgi verebiliyormus
Doktora gitmeden bi test daha yapayım diyorum
Siz hangisiyle öğrenmiştiniz:)
Benim 4.haftadan sonra hamilelikte baslamisti o tad. Hamile misiniz? Ya da bat mi bekleniyor?Ya sabahtan beri de ağzımın içinde pas var sanki, suyun tadı bile iğrenç geliyor![]()
Evet beta hcg 44 çıktıdoktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben acele etmek istemiyorum. İdrar testiyle devam ederim
Bebe markayla bi kere daha yaptım ondada pozitif cıktı haftaici kan vericem bakalım herşeyin hayırlısı :)Canim hersey nasip. Ne kadar olmayan varsa o kadar da hemen sahip olan var. Icini ferah tut baya net cikmis.
Valla ikinci testi yaptım bebe markayla oda pozitifben sayfanın başında paylaştığım testle, bata 4 gün kala öğrenmiştim.
Ben sizin testin yanlış bilgi vereceğini sanmam. Bizler bazen çok silik çizgiyi gebelik olarak algılayabiliyoruz. Ama içiniz rahat olsun diye yine yapın. Zaten hamile dese de doktorunuz bu sefer keseyi görmek için bekleyeceksiniz benim gibi. Sonra hani bunun kalp atışı diyeceksiniz falan.. Bu telaşe bitmiyor yani, hamile olduğumu öğrenicem de biticek sanma![]()
amin inşallah sağlıkla ilerleriz adım adımCanım benimde bata 7 kala 23.9 çıktı yarın doktor randevum var kasık ağrım vardı idrarda senin gibi silik çıkmıştı kan verdim. Umarım bende bu duyguyu yaşarım :)
Ayy hadi bakalım canım çok sevindim. bat ne zamandı?Valla ikinci testi yaptım bebe markayla oda pozitif
Haftaici kan verip sonuca bağlayacagım nasipse
Rabbim size de sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)
29 Eylül dü :)Ayy hadi bakalım canım çok sevindim. bat ne zamandı?
çok iyi.. geçtiği andan itibaren çok hızlı yükseliyor. Ben biraz erken öğrenmenin sancısını çekiyorum.29 Eylül dü :)