Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese
Bende bugün test yaptım ama hala icimde bir umutsuzluk var
Bugun gecikmemin ilk günü ve hamilelik belirtisi yok frely kullandım hic bu markadan pozitif sonuc alan var mı

Eklentiler

• 8C5FE52E-D448-487D-B8F1-D5158475B985.jpeg
    8C5FE52E-D448-487D-B8F1-D5158475B985.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 84
Selam herkese
Bende bugün test yaptım ama hala icimde bir umutsuzluk var
Bugun gecikmemin ilk günü ve hamilelik belirtisi yok frely kullandım hic bu markadan pozitif sonuc alan var mı
ama testin basbaya pozitifff:KK73:
neden umutsuzluk var anlayamadım

ama testin basbaya pozitifff:KK73:
neden umutsuzluk var anlayamadım
Biz daha iki aydır deniyoruz burda hep olumsuzlukları görünce bu kadar hemen olmasını beklemedim
Birde hiç bir belirti yok onlarca makale okudum gayet normal hayatım devam ediyor
Adet günlerim cok düzensiz belki bikaç güne adet olurum diyip yinede bi umut yaptım bu sabah ama ne bileyim şoktayım galiba :)

Biz daha iki aydır deniyoruz burda hep olumsuzlukları görünce bu kadar hemen olmasını beklemedim
Birde hiç bir belirti yok onlarca makale okudum gayet normal hayatım devam ediyor
Adet günlerim cok düzensiz belki bikaç güne adet olurum diyip yinede bi umut yaptım bu sabah ama ne bileyim şoktayım galiba :)
Maşallah canım.. İster hemen kan ver ister hergün yapmaya devam et koyulaşmayı bekle.. kaç gün var adetine baya da belirgin çıkmış

Maşallah canım.. İster hemen kan ver ister hergün yapmaya devam et koyulaşmayı bekle.. kaç gün var adetine baya da belirgin çıkmış
Gecikmemin ilk günü bugün
Bazı testler yanlıs bilgi verebiliyormus
Doktora gitmeden bi test daha yapayım diyorum
Siz hangisiyle öğrenmiştiniz:)

Gecikmemin ilk günü bugün
Bazı testler yanlıs bilgi verebiliyormus
Doktora gitmeden bi test daha yapayım diyorum
Siz hangisiyle öğrenmiştiniz:)
ben sayfanın başında paylaştığım testle, bata 4 gün kala öğrenmiştim.
Ben sizin testin yanlış bilgi vereceğini sanmam. Bizler bazen çok silik çizgiyi gebelik olarak algılayabiliyoruz. Ama içiniz rahat olsun diye yine yapın. Zaten hamile dese de doktorunuz bu sefer keseyi görmek için bekleyeceksiniz benim gibi. Sonra hani bunun kalp atışı diyeceksiniz falan.. Bu telaşe bitmiyor yani, hamile olduğumu öğrenicem de biticek sanma :-)

Kızlar yarın elimde bulunan erken gebelik testini de yapıcam. Bakalım arada fark var mı?
IMG_20180930_201527.jpg

Ya sabahtan beri de ağzımın içinde pas var sanki, suyun tadı bile iğrenç geliyor :110:

Evet cnm. 3 gün kaldı. Dün negatif çıkınca üzüldüm ama belirtiler net .Adet öncesi yaşadığım net şeyleri ise yasamiyorum

Evet beta hcg 44 çıktı :KK36: doktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben acele etmek istemiyorum. İdrar testiyle devam ederim

Canım benimde bata 7 kala 23.9 çıktı yarın doktor randevum var kasık ağrım vardı idrarda senin gibi silik çıkmıştı kan verdim. Umarım bende bu duyguyu yaşarım :)

ben sayfanın başında paylaştığım testle, bata 4 gün kala öğrenmiştim.
Ben sizin testin yanlış bilgi vereceğini sanmam. Bizler bazen çok silik çizgiyi gebelik olarak algılayabiliyoruz. Ama içiniz rahat olsun diye yine yapın. Zaten hamile dese de doktorunuz bu sefer keseyi görmek için bekleyeceksiniz benim gibi. Sonra hani bunun kalp atışı diyeceksiniz falan.. Bu telaşe bitmiyor yani, hamile olduğumu öğrenicem de biticek sanma :-)
Valla ikinci testi yaptım bebe markayla oda pozitif
Haftaici kan verip sonuca bağlayacagım nasipse
Rabbim size de sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :)

Canım benimde bata 7 kala 23.9 çıktı yarın doktor randevum var kasık ağrım vardı idrarda senin gibi silik çıkmıştı kan verdim. Umarım bende bu duyguyu yaşarım :)
amin inşallah sağlıkla ilerleriz adım adım

Bugün adet olmayı beklediğim tarih. İkisi de laboquick marka. Ancak üstte duran çok erken gebelik testi olarak satılıyor. Sözüm ona İlişkiden 5 gün sonra tahmin edebiliyormuş. O kadar erken deneme şansım olmadı. Ama açıkçası bu bana göre büyük bir iddia.
Bat günü ikisini de denedim ve bir fark göremedim. Bence bunlara büyük paralar vermeyin, gerek yok
IMG_20181001_073814.jpg

Back