Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün BAT günü. Sabahtan beri daha doğrusu dunden beri çok ağrım oldu. Bugün akşama kadar çalıştım, hep sarı akıntı geldi takip ettim. Akşam da hafif kahve akıntı. N'oluyo anlamadım ☹️☹️☹️
Sarıyı bilemedim ama kahve akıntıda sıkıntı yok. Eski kan.. Bugün ne durumdasın canım.?

kızlar merhaba adete 2 gün kala ovülasyon testim bu şekil sizce bir umut var mıdır ama gebelik testim negatif

Eklentiler

• testtttt.jpg
    testtttt.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 54
kızlar merhaba adete 2 gün kala ovülasyon testim bu şekil sizce bir umut var mıdır ama gebelik testim negatif
Lh a göre gebelik var gibi ama gebelik testi neden negatif yarın Bi daha yap bakalım. Gebelik testini sabah yaptın Di mi

Lh a göre gebelik var gibi ama gebelik testi neden negatif yarın Bi daha yap bakalım. Gebelik testini sabah yaptın Di mi
evet sabah yaptım yarın adet olmam gerek ovülasyon testini dün yapmıştım resimdeki gibiydi bugü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı , yarın adet olmam gerek bende ovülasyon testini böyle görünce ümitlendim ama hamilelik testi negatif çıkınca bi üzüldüm :(

evet sabah yaptım yarın adet olmam gerek ovülasyon testini dün yapmıştım resimdeki gibiydi bugü gebelik testi yaptım birşey çıkmadı , yarın adet olmam gerek bende ovülasyon testini böyle görünce ümitlendim ama hamilelik testi negatif çıkınca bi üzüldüm :KK43:
Bilirim... :(

ya benim midem ağrıyorrrrr hemde nasılll dün midye yemiştim şuan ona yoruyorum düşün nasıl umutlanmak istemiyorsam :) senin ne zaman adet günün
Benim ctesi. Yarin da gelebilir bugun de erken geldigi oluyor. Bende dun arkadasta biseyler yedim midem o zamandan beri fenalarda.

Back