Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün öncesinden başlar mı adet ağrıların? Bazılarında hamilelik belirtisi oluyorinş senin de öyledir
Yok başlamaz adet olacağım gün başlardı hatta bir kaç saat öncesinde erken olacağım belki inşallah hamileyimdir çok istiyorum yoksa cuma günü aşılama tedavisi başlayacak hiç istemiyorum

kan versen tabi ki kesin sonuç olur. Ama sen yarın falan bi daha yap. ben 6 kala yapmıştım negatifti, 4 kala yaptım pozitif. o bile çok silik yani belki bakan çoğu insan göremezdi.

bende bat 5 gün var bu sabah test yaptım negatıftı acaba pozitif olma ıhtımalı var mı ? birde bende bel agrısı cok var adet olacakmısım gıbı ıgne batmaları oluyor sızde de oluyor muydu? üzülmüştüm negatıf cıktı diye umutlandım sizin yorumu görünce

bende bat 5 gün var bu sabah test yaptım negatıftı acaba pozitif olma ıhtımalı var mı ? birde bende bel agrısı cok var adet olacakmısım gıbı ıgne batmaları oluyor sızde de oluyor muydu? üzülmüştüm negatıf cıktı diye umutlandım sizin yorumu görünce
6 gün kala yaptım negatif. 5 gün kala yapmadım ama yapsaydım da negatif görürdüm. 4 gün kala bile zor gözüktü bende.
Bel ağrım olmadı ama iğne batmasını yaşadım. Siz test yapmaya devam edin. Yarın sabah yapın bakalım. Lh testi var mı elinde? Ovulasyon testi yani

6 gün kala yaptım negatif. 5 gün kala yapmadım ama yapsaydım da negatif görürdüm. 4 gün kala bile zor gözüktü bende.
Bel ağrım olmadı ama iğne batmasını yaşadım. Siz test yapmaya devam edin. Yarın sabah yapın bakalım. Lh testi var mı elinde? Ovulasyon testi yani

Ovulasyon testi var elimde bu ay yumurtlama takıbı yapıp degerlendirdim. Ovulasyon testi mı yapıyım ondan nasıl anlaşılıyor acaba ?

Yok başlamaz adet olacağım gün başlardı hatta bir kaç saat öncesinde erken olacağım belki inşallah hamileyimdir çok istiyorum yoksa cuma günü aşılama tedavisi başlayacak hiç istemiyorum
İnş bebiş vardır canım. Ben yaşamadım ama bu şekilde ağrı yaşayan çok gebe var.
Hatta bizim Bi akrabamızın gelini karnım ağrıyor diyo. Kv de hamilesin kızım sen diyo. Ben de şaşırmıştım hatta demek eskiler de biliyormuş. Neyse işte sonra kadın hamile. Bayadır çocuk istiyordu ve oldu da doğdu bile

Ovulasyon testi var elimde bu ay yumurtlama takıbı yapıp degerlendirdim. Ovulasyon testi mı yapıyım ondan nasıl anlaşılıyor acaba ?
Yapıp burdan atabilir misin ovulasyon testi de koyu çıkıyor ama çok koyu çıkmaz
Sayfa 8 de bata 2 kala ovu. Testim var

İnş bebiş vardır canım. Ben yaşamadım ama bu şekilde ağrı yaşayan çok gebe var.
Hatta bizim Bi akrabamızın gelini karnım ağrıyor diyo. Kv de hamilesin kızım sen diyo. Ben de şaşırmıştım hatta demek eskiler de biliyormuş. Neyse işte sonra kadın hamile. Bayadır çocuk istiyordu ve oldu da doğdu bile
Maşallah canım inşallah benimde öyledir şimdi geçti ağrı arada gelip gidiyor anlamadım bende

Simdi ben kendime merak ettim yaptim seninkinden açık lh im :KK43: sari akintim gelmeye basladi bugün. Lh az koyu olsaydi gebelik testi yapicaktim ama yapmicam artik
lh hiç mi koyu değil.s n bata 5 var dedin benden açık olması normal ki

Bir onceki gebeliğime göre suan 15-20 olurdu hcg. Cikar miydi bilmiyorum testtem neyse beklicem artik napalim. Kan degol idrar sonucta daha hicbir sey kesin degol
15-20 civarlarını ben testte göremedim. Aynı marka olmasına rağmen. Burada silik çizgi görüp kanda çok ufak değer görenler var ama ben hayret ediyorum. 40 ı çok silik gördüm

Bugün BAT günü. Sabahtan beri daha doğrusu dunden beri çok ağrım oldu. Bugün akşama kadar çalıştım, hep sarı akıntı geldi takip ettim. Akşam da hafif kahve akıntı. N'oluyo anlamadım ☹️☹️☹️

15-20 civarlarını ben testte göremedim. Aynı marka olmasına rağmen. Burada silik çizgi görüp kanda çok ufak değer görenler var ama ben hayret ediyorum. 40 ı çok silik gördüm
Adet olana kadar umut var. Olunca artik yumurtami bekleyip tekrar umut etmeye devam. Ömür yettikçe :dua::KK68:

Back