Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitmiyor beklemeler :)
Kese ne zaman görülüyormus
her zaman beta hcg değeriyle alakalı olmayabiliyor ama genel kanı 1000'i geçtiğinde vajinal ultasonla görüldüğü; 1500-2000 arasında ise karından ultrasonla görülebilir olduğu. Bu da 5. haftanın sonu 6. haftanın başına denk geliyor.

her zaman beta hcg değeriyle alakalı olmayabiliyor ama genel kanı 1000'i geçtiğinde vajinal ultasonla görüldüğü; 1500-2000 arasında ise karından ultrasonla görülebilir olduğu. Bu da 5. haftanın sonu 6. haftanın başına denk geliyor.
Hgc değeri sanırım coklu dogumda da yüksek cıkabilşyormus
Hakkımızda hayırlısı olsun :)

4+5 gördüm

evet 4+5 dediğim de 5. haftaya giriyor. şu gebelik hesaplamalarını yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum. çok karışıkmış
aynen 6 haftada kalp atışını ve bebeği görmüştü doktor hakkınızda hayırlısı olsun canım

Amin canım. Zor aşamalar gerçekten. Çift çizgi görücem biticek sanıyordum. Meğer hersey yeni başlıyormuş
Simdi bana soranlara da oyle diyorum. Bebek olacak diye; dogru gün iliski, döllenme, dogru yere tutunma, kalp atisi duymak, saglikli gelisim ve dogum. . Bayaaa bi yol var aslinda

Simdi bana soranlara da oyle diyorum. Bebek olacak diye; dogru gün iliski, döllenme, dogru yere tutunma, kalp atisi duymak, saglikli gelisim ve dogum. . Bayaaa bi yol var aslinda
Biraz sakin kalmak lazım. Ama ben dayanamıyorum pek. Hergün idrar testine devam. Yükseliyor mu diye. İnsan göremediği için Orda mı diye merak ediyor :)

Hergün gebelik testine devam.. Bugün adetimin 1. gecikme günü. Beta hcg tahmini 210'larda olması lazım. Gebelik testinde ise +1 yazan
IMG_20181002_091239.jpg

Back