- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Sabah ilk idrarla yaptım negatif canım şimdi hiç çıkmazElinde varsa bitane daha yapsana cnm
acaba kimyasal mı? Yada dış gebelik mi geçiriyorum? Korkular sarmaya başladı beniBende anlamadim ama kan negativse buyuk ihtimal tekrar yumurtluyosundur canim
Canim oyle olsa kanda cikardi sanmiyorum kimyasal oldugunuacaba kimyasal mı? Yada dış gebelik mi geçiriyorum? Korkular sarmaya başladı beni
Valla kafam karıştı cnm benimde frelly marka iyidir ama bu yaptigin testin markası neBu da sabah başka marka ile yaptığım test,
bekleyince bu hale geldi. Umudum yok artıkEki Görüntüle 2575244
Bu da surelab markaValla kafam karıştı cnm benimde frelly marka iyidir ama bu yaptigin testin markası ne
Hiç duymadım bunu ama şunu biliyorum bazi marka testler 20yi bazıları 50yi görünce çizgi cikartiyo senin yerinde olsam elimdeki dünkü testi tekrar denerdim cnm frelly beni hiç yaniltmadiBu da surelab marka
Freely sabah yaptım canım çıkmadıHiç duymadım bunu ama şunu biliyorum bazi marka testler 20yi bazıları 50yi görünce çizgi cikartiyo senin yerinde olsam elimdeki dünkü testi tekrar denerdim cnm frelly beni hiç yaniltmadi
Yaptim cnm yok bisey hayirlisi artik bidaki aya rabbim nasip eder insallahC Canimm oglum cnm bugünde test yaptinmi
seninde koyu cnm HCG yaptın miGunaydin kızlar bata 5 kala ovulasyon testi böyle cıktı benimde
Allah Allah çok ilginç cnm dün ikinci yaptgm HCG bariz pozitifti
Hayirlisi olsun ins cnm hakkındaYaptim cnm yok bisey hayirlisi artik bidaki aya rabbim nasip eder insallah
Sizinle nicklerimiz ne kadar benziyorYaptim cnm yok bisey hayirlisi artik bidaki aya rabbim nasip eder insallah
Evet... beni buldu işte. Tam oldu dedim ama hayallerim yarım kaldıseninde koyu cnm HCG yaptın mi
Allah Allah çok ilginç cnm dün ikinci yaptgm HCG bariz pozitifti
İnşaallah canımHayirlisi olsun ins cnm hakkında
Ben hala hamile olmadığına inanmıyorum canım bekleyelim bklmEvet... beni buldu işte. Tam oldu dedim ama hayallerim yarım kaldı
Ben dün hamileyim gibi hissediyordum hatta test yapmadan içime doğmuştu bi hevesle yaptım testi.Ben hala hamile olmadığına inanmıyorum canım bekleyelim bklm
Ama kimyasal olsa da hemen negatif olur mu ki dün baya belirgindiBen dün hamileyim gibi hissediyordum hatta test yapmadan içime doğmuştu bi hevesle yaptım testi.
Bu sabah kalktığımda testin negatif olacağınıda hissettim. İstemeye istemeye yaptım testi.
Evet bide ovulasyon testimi gördün mü?Ama kimyasal olsa da hemen negatif olur mu ki dün baya belirgindi
Evet ovulasyon daha da koyulaşmsv senin yumurtlama olmuştu dimi ikinci yumurtlama mi diyecem ama dün ki HCG kafamı karıştırıyor hayırlısıEvet bide ovulasyon testimi gördün mü?
bugün en geç yarın regl olmam gerekiyor
Hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor geriyeEvet ovulasyon daha da koyulaşmsv senin yumurtlama olmuştu dimi ikinci yumurtlama mi diyecem ama dün ki HCG kafamı karıştırıyor hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?