- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah cok belirgindi cnm kimyasal desem birden böyle dusmuyo
Bilmiyorum canım kafayı yedim bende düşünmektenAllah allah cok belirgindi cnm kimyasal desem birden böyle dusmuyo
Testleri toplumu almistin cnmBilmiyorum canım kafayı yedim bende düşünmekten
Evet 50 LiTestleri toplumu almistin cnm
Ozaman bozuk olma ihtimalide yokEvet 50 Li
Canim gebelik negativse sen tekrar yumurtluyosun demek oluyo bu
Ama dün gebelik pozitiftiCanim gebelik negativse sen tekrar yumurtluyosun demek oluyo bu
3 gündür böyle hatta gitgide koyulaşıyorAdete yakın lh hormonu yükselirmiş o yüzden koyu çıkıyor ola bilir
Negativ yazmissin ya canim ben negativ cikti sandim.. Adet oncesi ovulasoyn boyle pik yaparsa ya tekrar yumurtluyosum yada gebesin demek oluyoAma dün gebelik pozitifti
Canım dün pozitifti bugün negatif çıktı amaNegativ yazmissin ya canim ben negativ cikti sandim.. Adet oncesi ovulasoyn boyle pik yaparsa ya tekrar yumurtluyosum yada gebesin demek oluyo
Kan verdin mi pekiCanım dün pozitifti bugün negatif çıktı ama
Verdim o da 2 çıktıKan verdin mi peki
Doğru canım ama dün iki tane gebelik testim niye pozitif çıktı? Bende ona akıl erdiremiyorum?Kanda cikmadiyaaa buyuk ihtimal tekrar yumurtluyosum canim cunki hamilelikle ovulasyon pik yapiyo ve ovuda pik yaptiginda gebelikle cok bariz bi cizgi cikar mutlaka
Bende anlamadim ama kan negativse buyuk ihtimal tekrar yumurtluyosundur canimDoğru canım ama dün iki tane gebelik testim niye pozitif çıktı? Bende ona akıl erdiremiyorum?
Elinde varsa bitane daha yapsana cnmDoğru canım ama dün iki tane gebelik testim niye pozitif çıktı? Bende ona akıl erdiremiyorum?