- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Yok canım bildiğim kadarıyla.Inşallah bebiş vardır canım sende pco falan yok demi
Seninde bayağı koyu canım ya sende var gibi geliyor bana inşaallah vardır.Benimde bata 4 kala böyle cıktı az önce yaptım ovu. Ve gebelik testi biraz sancılarım var benimde kasıklarda
Ciddi misin? Benimki gibi çizgi belirmiş miydi? Bugün arkadaşımla bu konuyu konuştum.Yani bu rahim hazırlık yapiyo bidahaki ay bebek gelebilir de olabilir bir süre sonra artadabilir hoc birşey olmayadabilir. Eylül ayında aşılama yapmıştım tutmadı bi sonraki ay birden butu n gebelik belirtileri ortaya çıktı reglime 5 gün varken. Hissediyorum ama var bise hemen test yaptım belli bişekilde bi çizgi var. Tabi heycan bide diyorum bu sefer olcak biseler hemen mudahele edecem doktora gidip ama bi gün daha bekleyim kesin olsun hani çıksa 3 5 bise çıkar diye tahmin ediyodum. Sabah hiç bi belirti yok hepsi kayboldu bi günde nasıl oldu inan anlamadım test yaptım yine o var olan çizgiden eser yok gitmiş. Aksama doğru yine yaptım yine yok dayanamadım kan verdim 0.22 benim normalde 0.1 cikiyo hep. Bekledim ama yok yani anlık bise oldu ve gitti sonra regl oldum
Ara ara koyulaştığı olmuştu canım. Ama hiç böyle koyu ve uzun süreli olmamıştıçok garip vala
dhaa önce adet öncesi hiç böyle olur muydu ovu testin cnm
Sanki gölge var çok çok hafif HCG de cnm ya da hayal görüyorum bilmiorum insAllah güzel sonuçlar alırız
Ya inan benimde ilk defa başına geldi kaç kere hamile kaldım hiç böyle olmadı. Hatta kanamam olduğu halde beta degerimin arttığı oldu. Daha önceki hiç bi düşükte doktor mudahele de bulunmadı ole düşüşünü izlemek zorunda kaldım bu yüzden doktorunu değiştim ve bu doktorda beta değerin arttığı an klasik yöntemler uygulayacaz en azından dedi. Ve o testte pozitif çıktığı zaman içimden geçti bu sefer yakaladım bi mudahele edilecek denenecek bu sefer kalacak inşallah benimle elimden geleni yapcam dedim ama sanki uctu gitti birden ben ole diyince çok tuhaf bise gerçektenCiddi misin? Benimki gibi çizgi belirmiş miydi? Bugün arkadaşımla bu konuyu konuştum.
ben bu testi yapmadan 10 dakika önce rüya görüyordum aynı test yapıyordum ve test böyle silik pozitif çıkıyordu. Kalktım bi heyecanla yaptım testi. Diyorum ki acaba o anlık heyecandan ve istekten ötürü o hormon vücudumda o anlık yükselmiş olabilir mi?
Gerçekten böyle birşey mümkün müdür?
İnan testten şüphe ettim içini açıp baktım acaba hcg testin içine lh koymuş olabilirler mi diye. Yok hcg yazıyor içinde de.
Anladım canım hayırlısı bklmAra ara koyulaştığı olmuştu canım. Ama hiç böyle koyu ve uzun süreli olmamıştı
Ilk test çok belirgindi ve güvendiğim bir testti 50li internetten laboquick almıştım aşılama zamanında. Ilk gün iki kere yaptım ilki gayet belirgindi ikinci o kadar değildi. Ertesi sabah ilk test yani nerdeyse yok gibi ikincide hiç bise yok ve belirtilerden eser kalmadi anı bi şekilde belirtiler kaybolduCiddi misin? Benimki gibi çizgi belirmiş miydi? Bugün arkadaşımla bu konuyu konuştum.
ben bu testi yapmadan 10 dakika önce rüya görüyordum aynı test yapıyordum ve test böyle silik pozitif çıkıyordu. Kalktım bi heyecanla yaptım testi. Diyorum ki acaba o anlık heyecandan ve istekten ötürü o hormon vücudumda o anlık yükselmiş olabilir mi?
Gerçekten böyle birşey mümkün müdür?
İnan testten şüphe ettim içini açıp baktım acaba hcg testin içine lh koymuş olabilirler mi diye. Yok hcg yazıyor içinde de.
Canim ilk mesajinda testte ben gorebilmistim ram yazicakyim sonucu merak ettim okudukca daha cok heyecanlandim ve gerçekten cok sevindim dikkat et olurmu dua et bol bol rabbim sağlıkla kucagina almak nasip etsin insallahKızlaaaaarrr sanırım oldu bu sefer.
Gebelik testim silik çıktı.
birde siz bakın @D1DEM
Eki Görüntüle 2574750
Kuzum olmadıCanim ilk mesajinda testte ben gorebilmistim ram yazicakyim sonucu merak ettim okudukca daha cok heyecanlandim ve gerçekten cok sevindim dikkat et olurmu dua et bol bol rabbim sağlıkla kucagina almak nasip etsin insallah
Ya inan benimde ilk defa başına geldi kaç kere hamile kaldım hiç böyle olmadı. Hatta kanamam olduğu halde beta degerimin arttığı oldu. Daha önceki hiç bi düşükte doktor mudahele de bulunmadı ole düşüşünü izlemek zorunda kaldım bu yüzden doktorunu değiştim ve bu doktorda beta değerin arttığı an klasik yöntemler uygulayacaz en azından dedi. Ve o testte pozitif çıktığı zaman içimden geçti bu sefer yakaladım bi mudahele edilecek denenecek bu sefer kalacak inşallah benimle elimden geleni yapcam dedim ama sanki uctu gitti birden ben ole diyince çok tuhaf bise gerçekten
Ayy ne değişik yaaIlk test çok belirgindi ve güvendiğim bir testti 50li internetten laboquick almıştım aşılama zamanında. Ilk gün iki kere yaptım ilki gayet belirgindi ikinci o kadar değildi. Ertesi sabah ilk test yani nerdeyse yok gibi ikincide hiç bise yok ve belirtilerden eser kalmadi anı bi şekilde belirtiler kayboldu
Çok sağol canım benim.Anladım canım hayırlısı bklm
Aaa beklemeden direk mi çıktı?Bendede net cift cizgi cikti ama ertesi gun adet oldum:/
Sildim resimleri ama burda bi konuya atmistim bulursam,hemen cikti evet adet gunu gecmeden ypmicam bi daha insan kötü oluyor,Aaa beklemeden direk mi çıktı?
resim varsa atabilir misin?
Profilinden yazdığın mesajlara gir bulursun canım merak ettim.Sildim resimleri ama burda bi konuya atmistim bulursam,hemen cikti evet adet gunu gecmeden ypmicam bi daha insan kötü oluyor,
Canım hcg testini gordum benım adetime gunler kala oyleydı o kadar sılıktı ki esime gıt Baska marka test al ben gordum cizgi var demıstım. Baska marka ile yapınca cizgi belirgınlesmıstı. Senın testin bence pozitif belki gec dollenme ondan 2cıktı degerın. Bugun farklı marka ile tekrar et istersen testiniBenim dün regl olmam gerekiyordu olmadım.
Gebelik testimde negatif.
O nasil olur canim yaaa ne kadar nettiKuzum olmadıgebe değilim sonra yaptığım testler negatif çıktı
Aldım yaptım canım negatif negatif negatifCanım hcg testini gordum benım adetime gunler kala oyleydı o kadar sılıktı ki esime gıt Baska marka test al ben gordum cizgi var demıstım. Baska marka ile yapınca cizgi belirgınlesmıstı. Senın testin bence pozitif belki gec dollenme ondan 2cıktı degerın. Bugun farklı marka ile tekrar et istersen testini
Evet canım bende hala onun şokundayımO nasil olur canim yaaa ne kadar netti
Ay walla bulamadım ara ara,ama silik ti ama netti yani hemde hemen cikti bir gun sonra adet oldum gecen aydi hatta bu olan,bu ay gecmeden yapmicamAaa beklemeden direk mi çıktı?
resim varsa atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?