- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
- 33
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Evet canim aynisini bende düsündümSizinle nicklerimiz ne kadar benziyor
Ben gördüm canım hayalet bir çizgi ben erken gebelik testinde böyle gördüm üç gün sonrasında daha belirgin oldu
Ben goremedim cnm gebelik testinde daha varmış zaten biraz daha bekle bakalimGunaydin Bata 4 gün kaldı kızlar ovulasyon testim koyu hala 1 test bugün 2. Test dünkü ovulasyon ve gebelik testi
Canım bugün de bı gebelik testi yapsan mi ki varsa elinde hala köyü lh testinGunaydin Bata 4 gün kaldı kızlar ovulasyon testim koyu hala 1 test bugün 2. Test dünkü ovulasyon ve gebelik testi
Yaptım canım negatifCanm oglmmm naptin cnm bugünde test yaptinmi
HCG yaptın mı onu da atar mısın
Yaptım canım negatif ama atarım birazdan.HCG yaptın mı onu da atar mısın
Umitlendirmekte istemiyorum ama bekleyin biraz daha hiç belli olmuyor malesef gerekirse kan verin yine zarar gelmez inşallah olur tutarYaptım canım negatif ama atarım birazdan.
Himmm bekliorm cnm senin ovu hala umut vaad ediyorYaptım canım negatif ama atarım birazdan.
Umudum yok maalesef. Hayırlısı artık ne diyeyimUmitlendirmekte istemiyorum ama bekleyin biraz daha hiç belli olmuyor malesef gerekirse kan verin yine zarar gelmez inşallah olur tutar
Himmm bekliorm cnm senin ovu hala umut vaad ediyor
Inşallah bebiş vardır canım sende pco falan yok demiKızlar bunu da şimdi yaptım.
İlk iki dakika içindeki hali bu, normalde 5 dakika sonra sonuç net belli oluyor. Kullanma talimatında da böyle yazıyor. 5 dakika sonra çizgi artık neredeyse siyah oluyor.
Eki Görüntüle 2575703
Yani bu rahim hazırlık yapiyo bidahaki ay bebek gelebilir de olabilir bir süre sonra artadabilir hoc birşey olmayadabilir. Eylül ayında aşılama yapmıştım tutmadı bi sonraki ay birden butu n gebelik belirtileri ortaya çıktı reglime 5 gün varken. Hissediyorum ama var bise hemen test yaptım belli bişekilde bi çizgi var. Tabi heycan bide diyorum bu sefer olcak biseler hemen mudahele edecem doktora gidip ama bi gün daha bekleyim kesin olsun hani çıksa 3 5 bise çıkar diye tahmin ediyodum. Sabah hiç bi belirti yok hepsi kayboldu bi günde nasıl oldu inan anlamadım test yaptım yine o var olan çizgiden eser yok gitmiş. Aksama doğru yine yaptım yine yok dayanamadım kan verdim 0.22 benim normalde 0.1 cikiyo hep. Bekledim ama yok yani anlık bise oldu ve gitti sonra regl oldumUmudum yok maalesef. Hayırlısı artık ne diyeyim
çok garip vala
dhaa önce adet öncesi hiç böyle olur muydu ovu testin cnmKızlar bunu da şimdi yaptım.
İlk iki dakika içindeki hali bu, normalde 5 dakika sonra sonuç net belli oluyor. Kullanma talimatında da böyle yazıyor. 5 dakika sonra çizgi artık neredeyse siyah oluyor.
Eki Görüntüle 2575703
Sanki gölge var çok çok hafif HCG de cnm ya da hayal görüyorum bilmiorum insAllah güzel sonuçlar alırızBenimde bata 4 kala böyle cıktı az önce yaptım ovu. Ve gebelik testi biraz sancılarım var benimde kasıklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?