Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size birsey danisacaktim ben bu ay 22 nisanda piki gördüm sayfaya yükledim bu piki gördükten kac gün sonra adet olunuyo ? Ben hala olmadimda ? Kafam karisiyo artik pik i görünce böyle gec gelmesi normalmi ki ?

Kizlar size birsey danisacaktim ben bu ay 22 nisanda piki gördüm sayfaya yükledim bu piki gördükten kac gün sonra adet olunuyo ? Ben hala olmadimda ? Kafam karisiyo artik pik i görünce böyle gec gelmesi normalmi ki ?
Pik görüp silindikten sonra en kötü 14 gün sonra adet olman gerekir cnm bugün yarın adet günundur yani hesaba groe insAllah olmazsn hamielisndr

Hoc bekletmedi sagolsun ertesi gün oldum ne yapmam lazim en erken olmasi icin bilmiyorumki iyice sikildim artik ya olmazsa diye korkuyorum

Canım benim çok teşekkür ederim
Maşaallah sen sonuna gelmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok şükür cnm sağlıkla kucağıma alırsam bi de artık doğursam rahatlasam modundayim Rabb'im isteyen herkese nasip etsin sana da bu haftaları nasıl etsin insAllah
Canım benim çok sağol
Pazartesi inşaallah
pazartesiye kadar evde testlerle takip edicem
bize de haber ver c

Oh masallah darisi keseyi görmeye bana da kalp atışını cuma gidicem bende sağ salim KucağıMıza almak nasip olsun inşallah
Amin amin inşaallah Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah
benim günüm geçmedi daha ama yinede korkuyorum değerim düşük diye

Benm günüme 2 gün kala 75 cikti
2.kızımda tam adet günü 21 çıktı senin değerin çok güzel 2 günde bir kan ver ama 2 kati olmasi önemli olan

Gozun aydın cnm MaşAllah sağlıkla ilerlesin insAllah benim batı iki gün geçince 110 çıkmıştı değerim gayet normal cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…