• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer duruyorsa testlerini atar mısın?
İlk test yaptığım anda çektiğim ikincisi de bekleyince halı cnm kan vermeye gittigimdeki de çok çok fark yoktu sabah ilk idrarla yapmıştım gitmeden bence yapıp kafanı karistirma insAllah sağlıkla ilerler iyi düşünmeye calis biliyorum inanmak çok zor oluyor başta bende hep korktum acaba yine kimyasal mi falan diye ama şükür bak bu günlere geldik kucağıma almama bı hafta kaldı nasipse

Eklentiler

• IMG-20191109-WA0025.jpeg
    IMG-20191109-WA0025.jpeg
    38,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG20191109170832.jpg
    IMG20191109170832.jpg
    171,9 KB · Görüntüleme: 46
İlk test yaptığım anda çektiğim ikincisi de bekleyince halı cnm kan vermeye gittigimdeki de çok çok fark yoktu sabah ilk idrarla yapmıştım gitmeden bence yapıp kafanı karistirma insAllah sağlıkla ilerler iyi düşünmeye calis biliyorum inanmak çok zor oluyor başta bende hep korktum acaba yine kimyasal mi falan diye ama şükür bak bu günlere geldik kucağıma almama bı hafta kaldı nasipse
Canım bu testi yaptığın gün mü kan verdin? Daha sonra mı?
bak benim bugünkü testlerim böyle ilk idrarla yapmadım ama
042B3959-D3D0-423C-80A7-E022C26F3BA8.jpeg

Üstteki Ovulasyon

Canım bu testi yaptığın gün mü kan verdin? Daha sonra mı?
bak benim bugünkü testlerim böyle ilk idrarla yapmadım ama
Eki Görüntüle 2659026
Üstteki Ovulasyon
Bence gayet güzel cnm kan verdiğim de yaptgim testte seninki kadar köyü değildi sıkma canını hiç gayet güzel burdayım diyor

Bence gayet güzel cnm kan verdiğim de yaptgim testte seninki kadar köyü değildi sıkma canını hiç gayet güzel burdayım diyor
Gerçekten mi? :KK61:
sanki gerçek değil sanki bi aksilik olacakmış gibi hissediyorum 😔
Kötü düşünmek kötüyü çağırmak istemiyorum ama elimde değil

Gerçekten mi? :KK61:
sanki gerçek değil sanki bi aksilik olacakmış gibi hissediyorum 😔
Kötü düşünmek kötüyü çağırmak istemiyorum ama elimde değil
Canım kan testi daha sağlıklı olur. Gayet güzel idrar testinde görünüyor😊 ama kan ile dha net değerini anlarsın

İdrar testlerinin resmî var mı? Atabilir misin varsa?
Normalde 15 haziran bat tarihimdi ama yumurtlama günüm 5 gün ileri attigi icin 6 haziran yumurtlama oldu o gün tek korunmasız oldu 16 Haziran ilk testim 20 haziran bat tarihim

Eklentiler

• Collage 2020-07-07 13_51_57.jpg
    Collage 2020-07-07 13_51_57.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 37
Normalde 15 haziran bat tarihimdi ama yumurtlama günüm 5 gün ileri attigi icin 6 haziran yumurtlama oldu o gün tek korunmasız oldu 16 Haziran ilk testim 20 haziran bat tarihim
Seninde benimki gibi testlerin canım ben hemen koyulaşma bekledim ondan üzüldüm ama birden koyulaşmıyor demekki. Peki kan verdiğinde değerin kaç çıkmıştı? Hangi testi yaptığında kan verdin?

Seninde benimki gibi testlerin canım ben hemen koyulaşma bekledim ondan üzüldüm ama birden koyulaşmıyor demekki. Peki kan verdiğinde değerin kaç çıkmıştı? Hangi testi yaptığında kan verdin?
Yumurtlamanin 12.günü 18 hazirandaki testten sonra kan verdim 75 çıktı sonra 20 haziranda bat günü verdim 174 cikti 22 haziranda 482 cikti 24 haziran da 1213 cikti daha da vermedim zaten 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim

Yumurtlamanin 12.günü 18 hazirandaki testten sonra kan verdim 75 çıktı sonra 20 haziranda bat günü verdim 174 cikti 22 haziranda 482 cikti 24 haziran da 1213 cikti daha da vermedim zaten 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim
Anladım canım çok sağol 🥰
Kalp atışını da duyarsın tez zamanda inşaallah 🤲🏻

Back