- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Canm oglmmm
anladım cnm resım buyutemıyorum pc den oldugum ıcın ne yazdıgını goremedıgım den sordum hayırlısı hakkında ınsallah vardır gebelık ama 7 gun gectıyse bence vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüksek ihtimal hamilesin yumurtlamayı ilk nezaman gördün
Olsun canım üzülme ümidini kaybetme en azından bi oğlun var Allah bağışlasın inşallah ikinciside olurErtesi gün Regl oldumm hayatimda ilk defa böyle bisi yasadim ya 14. gün ovulasyondu 29. gün yapmistim bu testi ogluma hamileyken de bu sekilde ögrenmistim ama bu sefer 3 gün gec regl oldum artik kullanmicam bu testleri ilk defa umutlanmkstim
Olsun canım üzülme ümidini kaybetme en azından bi oğlun var Allah bağışlasın inşallah ikinciside olur
Canım testin negatif görünüyor aslında erken gebelik testinde genelde görünür 5 gün kala.Merhaba bugun yaptıgım erken hamılelık testı herhangı bır gecıkme yasamadım ,ama aşırı göğüs agrısı ve sızlaması var batıma ortalama 5 gun var.Fikirleriniz nedir
Sanki silik bir çizgi var gibi, hemen mi çıktı? bekledikten sonra mı?Merhaba bugun yaptıgım erken hamılelık testı herhangı bır gecıkme yasamadım ,ama aşırı göğüs agrısı ve sızlaması var batıma ortalama 5 gun var.Fikirleriniz nedir
5 dk sonrasında çıktıSanki silik bir çizgi var gibi, hemen mi çıktı? bekledikten sonra mı?
Ovulasyom testı yaptım,pikten sonra siliğe geçmişti ama , bugun sabah ve öğlen bu sekılde. Cıktı yumurtlama da olabilirSanki silik bir çizgi var gibi, hemen mi çıktı? bekledikten sonra mı?
Ovulasyonun böyle çıkması normal. Bir kaç gün sonra gebelik testini tekrarla benceOvulasyom testı yaptım,pikten sonra siliğe geçmişti ama , bugun sabah ve öğlen bu sekılde. Cıktı yumurtlama da olabilir
Testin pik gibi canım ama mutlaka yapmaya devam et. Bide bu geceyi mutlaka değerlendir. Test pik olunca C çizgisi daha silik çıkar genelde18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı
Ama işin ilginç yanı su ben 3 no yu bugün akşam 6 da yaptım 2 saatsonra akşam 8 de tekrar yaptım bakar mısınız bu sefer silikleşti iyice çorba oldu kafamTestin pik gibi canım ama mutlaka yapmaya devam et. Bide bu geceyi mutlaka değerlendir. Test pik olunca C çizgisi daha silik çıkar genelde
Sıvı alımına dikkat ettin mi?Ama işin ilginç yanı su ben 3 no yu bugün akşam 6 da yaptım 2 saatsonra akşam 8 de tekrar yaptım bakar mısınız bu sefer silikleşti iyice çorba oldu kafam
EvetSıvı alımına dikkat ettin mi?
Demek ki o test pik değil canım. Pko falan var mı?
Yaaa neden pik değil adetlerım duzenlı pko nedir bile pek bılmıyorumDemek ki o test pik değil canım. Pko falan var mı?
Kaç günde bir adet oluyorsun canım? Ona göre birşey söylememiz daha net olurYaaa neden pik değil adetlerım duzenlı pko nedir bile pek bılmıyorum
24 25 ya da 26 günde bir 1-2 gün oynuyor bazen ama her ay bu döngüm oluyor canımKaç günde bir adet oluyorsun canım? Ona göre birşey söylememiz daha net olur
Tamam peki canım son bitiminden sonra kaçıncı gündesin? Gelecek adete kaç gün var?24 25 ya da 26 günde bir 1-2 gün oynuyor bazen ama her ay bu döngüm oluyor canım