- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Canım kan verdikten sonra daha idrar testi yaptın mı? Ben yapıyorum koyulaşma olmuyor sankiGozun aydın cnm MaşAllah sağlıkla ilerlesin insAllahbenim batı iki gün geçince 110 çıkmıştı değerim gayet normal cnm
İdrar testlerinin resmî var mı? Atabilir misin varsa?Benm günüme 2 gün kala 75 cikti
2.kızımda tam adet günü 21 çıktı senin değerin çok güzel 2 günde bir kan ver ama 2 kati olmasi önemli olan
Cnm ben kandan sonra hiç test yapmadım kafam karışmasın diye testlerini bulayım atayım sanaCanım kan verdikten sonra daha idrar testi yaptın mı? Ben yapıyorum koyulaşma olmuyor sanki
İlk test yaptığım anda çektiğim ikincisi de bekleyince halı cnm kan vermeye gittigimdeki de çok çok fark yoktu sabah ilk idrarla yapmıştım gitmeden bence yapıp kafanı karistirma insAllah sağlıkla ilerler iyi düşünmeye calis biliyorum inanmak çok zor oluyor başta bende hep korktum acaba yine kimyasal mi falan diye ama şükür bak bu günlere geldik kucağıma almama bı hafta kaldı nasipseEğer duruyorsa testlerini atar mısın?
Canım bu testi yaptığın gün mü kan verdin? Daha sonra mı?İlk test yaptığım anda çektiğim ikincisi de bekleyince halı cnm kan vermeye gittigimdeki de çok çok fark yoktu sabah ilk idrarla yapmıştım gitmeden bence yapıp kafanı karistirma insAllah sağlıkla ilerler iyi düşünmeye calis biliyorum inanmak çok zor oluyor başta bende hep korktum acaba yine kimyasal mi falan diye ama şükür bak bu günlere geldik kucağıma almama bı hafta kaldı nasipse
Bence gayet güzel cnm kan verdiğim de yaptgim testte seninki kadar köyü değildi sıkma canını hiç gayet güzel burdayım diyorCanım bu testi yaptığın gün mü kan verdin? Daha sonra mı?
bak benim bugünkü testlerim böyle ilk idrarla yapmadım ama
Eki Görüntüle 2659026
Üstteki Ovulasyon
Gerçekten mi?Bence gayet güzel cnm kan verdiğim de yaptgim testte seninki kadar köyü değildi sıkma canını hiç gayet güzel burdayım diyor
Bende öyleydim vala insan inanamıyor insAllah sağlıkla keseyi de kalp atışını da görürsünüzGerçekten mi?
sanki gerçek değil sanki bi aksilik olacakmış gibi hissediyorum
Kötü düşünmek kötüyü çağırmak istemiyorum ama elimde değil
İnşaallah canım inşaallahBende öyleydim vala insan inanamıyor insAllah sağlıkla keseyi de kalp atışını da görürsünüz
İnşaallah canım inşaallah
Allah razı olsun
Canım kan testi daha sağlıklı olur. Gayet güzel idrar testinde görünüyorGerçekten mi?
sanki gerçek değil sanki bi aksilik olacakmış gibi hissediyorum
Kötü düşünmek kötüyü çağırmak istemiyorum ama elimde değil
Çok teşekkür ederimVermişsin zaten. Artık idrar da takip etme 3 günde bir yenile kan testini. Kafan karışmasın moral önemli tebrikler
Normalde 15 haziran bat tarihimdi ama yumurtlama günüm 5 gün ileri attigi icin 6 haziran yumurtlama oldu o gün tek korunmasız oldu 16 Haziran ilk testim 20 haziran bat tarihimİdrar testlerinin resmî var mı? Atabilir misin varsa?
Seninde benimki gibi testlerin canım ben hemen koyulaşma bekledim ondan üzüldüm ama birden koyulaşmıyor demekki. Peki kan verdiğinde değerin kaç çıkmıştı? Hangi testi yaptığında kan verdin?Normalde 15 haziran bat tarihimdi ama yumurtlama günüm 5 gün ileri attigi icin 6 haziran yumurtlama oldu o gün tek korunmasız oldu 16 Haziran ilk testim 20 haziran bat tarihim
Yumurtlamanin 12.günü 18 hazirandaki testten sonra kan verdim 75 çıktı sonra 20 haziranda bat günü verdim 174 cikti 22 haziranda 482 cikti 24 haziran da 1213 cikti daha da vermedim zaten 1 hafta sonra keseyi görmeye gittimSeninde benimki gibi testlerin canım ben hemen koyulaşma bekledim ondan üzüldüm ama birden koyulaşmıyor demekki. Peki kan verdiğinde değerin kaç çıkmıştı? Hangi testi yaptığında kan verdin?
Anladım canım çok sağolYumurtlamanin 12.günü 18 hazirandaki testten sonra kan verdim 75 çıktı sonra 20 haziranda bat günü verdim 174 cikti 22 haziranda 482 cikti 24 haziran da 1213 cikti daha da vermedim zaten 1 hafta sonra keseyi görmeye gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?