• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üstteki dün alttaki bugün yaptığım testim ovu yapmadım iki gündür belirtim de yok sanırım olmamış bir şey yok gecikmenin de 10.günü üzgünüm

Eklentiler

• 15862612217917686705739992207946.jpg
    15862612217917686705739992207946.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben bu testlere inanmiyorum gitim en pahalisini aldım her test yaptigimda yumurtuyormuşum yeni oğrendim :halay:

Burda yayınladıkları hcg miratech en son koyduğum hcg Labaquik
Ovulasyon lafım da labaquik
Bu arada Labaquik olan hcg de bekledikten sonra çizgi belirmiş hiç başınıza böyle bir şey geldi mi
Yok benim kulandigim clearblue aslinda galiba ben yanılıyorum çunku yapmaya başladiğimda hep 2 cizgiydi sonra hamile oldugumu ogrendim normalde yumurtlamam 8 deydi ben 9 da yaptım yije çif çizgi ama ikinci ciźgi biraz silik çikti

Yok benim kulandigim clearblue aslinda galiba ben yanılıyorum çunku yapmaya başladiğimda hep 2 cizgiydi sonra hamile oldugumu ogrendim normalde yumurtlamam 8 deydi ben 9 da yaptım yije çif çizgi ama ikinci ciźgi biraz silik çikti
Tebrik ederim cnm ben de bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı artık diger aya çalışmaya devam ovu ve gebelik testi yanılttı bu ay beni

Kizlar bud benim ovulasyon testim bi bakarmisiniz ? 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. gün az önce yaptim gece 00.30 da yaptim bu ovulasyon testini , sizde ne demek bu yaaa ? 🤔 3 haftadir gögüs agrim var ve adet agrim var 1 hafta önce bildigin adet sancisi cektim sonra gitti simdi hafif hafif yine var belim de inceden bugünde elimde test kalmisti onu yaptim hamilelik testi yapmadim ama yapmalimiyim ?

Eklentiler

• 953D5DE1-3A74-4050-BB3D-C0867B4F6110.jpeg
    953D5DE1-3A74-4050-BB3D-C0867B4F6110.jpeg
    160,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 4C7BAFCD-AC9B-436F-9DC5-E214154658A8.jpeg
    4C7BAFCD-AC9B-436F-9DC5-E214154658A8.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar benim ayın 28 inde yumurtlama testim pozitifti o günü değerlendirdik sonra ayın 8 inden itibaren yine test yaptım bugünde dahil pozitif gösteriyor bu kadar neden böyle oluyor bi fikri olan varsa aydınlatabilir mi bu kadar erken hamileliği belli edebilir mi

Eklentiler

• 876A5B8F-5A44-4274-957B-8FC16F1D97F7.jpeg
    876A5B8F-5A44-4274-957B-8FC16F1D97F7.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim ayın 28 inde yumurtlama testim pozitifti o günü değerlendirdik sonra ayın 8 inden itibaren yine test yaptım bugünde dahil pozitif gösteriyor bu kadar neden böyle oluyor bi fikri olan varsa aydınlatabilir mi bu kadar erken hamileliği belli edebilir mi

Edebilir, ilk fırsatta gebelik testi almanızı tavsiye ederim.

Kizlar bud benim ovulasyon testim bi bakarmisiniz ? 28 günde bir adet oluyorum bugün 29. gün az önce yaptim gece 00.30 da yaptim bu ovulasyon testini , sizde ne demek bu yaaa ? 🤔 3 haftadir gögüs agrim var ve adet agrim var 1 hafta önce bildigin adet sancisi cektim sonra gitti simdi hafif hafif yine var belim de inceden bugünde elimde test kalmisti onu yaptim hamilelik testi yapmadim ama yapmalimiyim ?
Bence hamile olma olasılığın çok yüksek

Gösterebilir bence de gebelik testi yapın bu kadar koyu çıkmış testte de belli olur artık

Yüksek ihtimal hamilesin yumurtlamayı ilk nezaman gördün

ovu test.jpg
kızlar 16 martta ovitralle vurdurdum ama 21 martta yumurtlama gördüm. bu bugün yaptığım lh testi. sizce bir şey var mı? bu arada reglim 7 gün geçti.

Hayırlı olsun Hamilelik etiketi yapmışsın ama geç mi kaldım cevaplamakta ☺️ T çizgisi dağılmış test ya bozuk ya da idrarla alakalı bi sıkıntı oldu su damlatır mısın biraz çizgilerin olduğu yere. Çizgi dağıldıysa temizlensin ortalık. Temizlenmezse de test bozuk çünkü t’nin hizasında silik çizgi var gerçi lh 6.haftaya doğru koyulaşır derler o zamana kadar bişey ifade etmez derler ama

Eki Görüntüle 2619953 kızlar 16 martta ovitralle vurdurdum ama 21 martta yumurtlama gördüm. bu bugün yaptığım lh testi. sizce bir şey var mı? bu arada reglim 7 gün geçti.
Hayırlı olsun Hamilelik etiketi yapmışsın ama geç mi kaldım cevaplamakta ☺ T çizgisi dağılmış test ya bozuk ya da idrarla alakalı bi sıkıntı oldu su damlatır mısın biraz çizgilerin olduğu yere. Çizgi dağıldıysa temizlensin ortalık. Temizlenmezse de test bozuk çünkü t’nin hizasında silik çizgi var gerçi lh 6.haftaya doğru koyulaşır derler o zamana kadar bişey ifade etmez derler ama

Back