• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar size birsey danisacaktim ben bu ay 22 nisanda piki gördüm sayfaya yükledim bu piki gördükten kac gün sonra adet olunuyo ? Ben hala olmadimda ? Kafam karisiyo artik pik i görünce böyle gec gelmesi normalmi ki ?

Kizlar size birsey danisacaktim ben bu ay 22 nisanda piki gördüm sayfaya yükledim bu piki gördükten kac gün sonra adet olunuyo ? Ben hala olmadimda ? Kafam karisiyo artik pik i görünce böyle gec gelmesi normalmi ki ?
Pik görüp silindikten sonra en kötü 14 gün sonra adet olman gerekir cnm bugün yarın adet günundur yani hesaba groe insAllah olmazsn hamielisndr😴🤲

Hoc bekletmedi sagolsun ertesi gün oldum 😔 ne yapmam lazim en erken olmasi icin bilmiyorumki 😔 iyice sikildim artik ya olmazsa diye korkuyorum

Kızlaaaaarrrr :halay:

Ovulasyondan sonraki 11. Günüm Bugün
Oldu mu ac
8FB19BFC-7E3D-4216-BDE9-AB0FB8710976.jpeg 02A784D7-9328-44AD-9E28-4CC6F172F01F.jpeg
üsttekiler gebelik alttakiler Ovulasyon

Canım benim çok teşekkür ederim 🥰🥰
Maşaallah sen sonuna gelmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍
çok şükür cnm sağlıkla kucağıma alırsam bi de artık doğursam rahatlasam modundayim 🤗 Rabb'im isteyen herkese nasip etsin sana da bu haftaları nasıl etsin insAllah 🤲🤗
Canım benim çok sağol 😍🥰
Pazartesi inşaallah 🤲🏻
pazartesiye kadar evde testlerle takip edicem
bize de haber ver c

Oh masallah darisi keseyi görmeye bana da kalp atışını cuma gidicem bende 😊 sağ salim KucağıMıza almak nasip olsun inşallah 🤲
Amin amin inşaallah 😍🤲🏻 Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah 🤲🏻
benim günüm geçmedi daha ama yinede korkuyorum değerim düşük diye

Benm günüme 2 gün kala 75 cikti
2.kızımda tam adet günü 21 çıktı senin değerin çok güzel 2 günde bir kan ver ama 2 kati olmasi önemli olan

Gozun aydın cnm MaşAllah sağlıkla ilerlesin insAllah 🤲🤗 benim batı iki gün geçince 110 çıkmıştı değerim gayet normal cnm

Back