• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala ovulasyon testim..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet biter bitmez mi baslyrz teste arkdslar🙄 bende bu ay ovulasyon testi aldm. Bugün adetin 9. Günü ama ben 10 yada 11. Günü baslarm diodum. 28 günde bir adet oluyrm normalde ama bu ay 1 hafta gecikmeyle âdet oldum. O yüzden yumurtlama günümü kestiremyrm
Benim pek düzenli olmadığı için genelde biter bitmez başlıyorum ben. Testin bolsa bence sende başla.
Arkdaslar bu çubuk testler hangi marka nerden aldnz. Ben laboquik diye bi markadan aldm n11 den ama benm kaset testler bunlar daha mı iyi. Kullanm şekli mi farklı yada nasl bi fark var
Ben çubuklardan daha memnun kaldım. Amazon’dan aldım 100 tane ovulasyon 50 tane gebelik testi 25 dolardı.

Benim pek düzenli olmadığı için genelde biter bitmez başlıyorum ben. Testin bolsa bence sende başla.

Ben çubuklardan daha memnun kaldım. Amazon’dan aldım 100 tane ovulasyon 50 tane gebelik testi 25 dolardı.
Gayet iyi almssn. Benm içinde 30 tane ovulasyon 2 normal gebelik 1 de ultra erken gebelk testleri var içinde 30tl ye aldm.

Sebepsiz yere mi olmuyo sorun felan mı var takviye aln kendinze ve eşinize. Bizim de herşey normal morfoloji sıfır doktor sorun degl diyor ama çaresi de bulunamyor 2.5 yıldır da evlyz çocuk olmuyor. Bitkisel ilaçlar varms onları alp ovulasyon testlerne başlicam . Benmde senin gibi umudum hiç yok ama Allah'tan ümit kesilmez diyip başlıcaz bakalm Allah tez zamanda bize de versin inşallah 🙏🙏
Gerçekten mi? Benim eşiminde morfoloji 2 çıktı doktor birşey olmaz dedi çok sinirlerimi bozdu.

Bununla ilgili yorum yapabilecek olan varmı ?Testi yapmaya çok mu geç kaldım acaba

Eklentiler

• 39F274CE-9041-4C5A-8130-161D5A327C45.jpeg
    39F274CE-9041-4C5A-8130-161D5A327C45.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 40
Yok canım ama bugün doktor dedi eşinde gitsin diye hsg için bi hastane söyledi ama o da çok ileri tarih veriyormuş eşimde askere gidicek mayısta tecili vardı bozdu özellerde anestezili hsg için baya para alıyormuş sanırım askerden gelinceye kaldı
Hayırlısı olsun inşaallah canım ya 🤲🏻

Merhaba kızlar birşey sormam lazım doktora gittim yumurtalıkları görmedi progastin mi ne değerim 0.55 cıktı normal dedi sizce normal mi

Bununla ilgili yorum yapabilecek olan varmı ?Testi yapmaya çok mu geç kaldım acaba
Benmde bugün 10. Günü adetmn aynen seninki gibi cıktı. 28 günde bir adet oluyorsan benm gibi yumurtlmayi 13.nde görürüz 14unde de catlams olur bak buda bugün 10. Gunki ovulasyon testim

Eklentiler

• 20200221_152428.jpg
    20200221_152428.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 35
Benmde bugün 10. Günü adetmn aynen seninki gibi cıktı. 28 günde bir adet oluyorsan benm gibi yumurtlmayi 13.nde görürüz 14unde de catlams olur bak buda bugün 10. Gunki ovulasyon testim
Aynen 28 gunde bır oluyorum normalde ama ılk defa kurtajdan sonra gecen ay 20 gun sonra olmustu ...kafam karıstı bugunde aynı ,sadece c de cizgi var t kayboldu

Kızlar 31 aralıkta ovulasyon testim pik oldu.
30 Aralık ve 1 Ocağı değerlendirebildik. Dün sol kasığımda ağrı başlayınca bugün ovulasyon testi yaptım bu şekilde, sizce var mı bir umut? Eki Görüntüle 2574441
Ben de böyle bir koyuluk görmüştüm ama gebelik testinde belli belirsiz bir çizgi vardı

Bugun 14 .gun ama hala c cok koyu t silik
O zaman daha yumurtlama yok canm. Yapmaya devam et. Her ay farklı zamanlarda yumurtlama oluyo. Bide saatlerine dikkat ediyo musun ovulasyon testinin en doğru sonucu öğlen 12 ile 4 arasdr. Yani 12 ile 4 arası yaparsan daha doğru sonuç verir

O zaman daha yumurtlama yok canm. Yapmaya devam et. Her ay farklı zamanlarda yumurtlama oluyo. Bide saatlerine dikkat ediyo musun ovulasyon testinin en doğru sonucu öğlen 12 ile 4 arasdr. Yani 12 ile 4 arası yaparsan daha doğru sonuç verir
Ben hep 18:00-20:00 arası yapıyordum tamam oyle deneyeyım o zaman cok tesekkur ederım .Kullandığım test markası ıcın de pek ıyı yorumlar okumadım laboquick kullanıyorum

Burda bişey var mı yokmu algılayamıyorum.t c kadar yoğun degıl ama .Kafam karıstı

Eklentiler

• 5B5A9A93-6999-4FDC-8260-0939B7300DA8.jpeg
    5B5A9A93-6999-4FDC-8260-0939B7300DA8.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 32
Back