- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
Ne yaptın canım? Testler ne durumda?Geçen ayda böyle oldu ogün de yumurtlama oldu bende onun üstünden 14 gün geçince regl oldum 2 gündür pik ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yaptın canım? Testler ne durumda?Geçen ayda böyle oldu ogün de yumurtlama oldu bende onun üstünden 14 gün geçince regl oldum 2 gündür pik ama
Yapmadım daha canım bugün regl günüm agrılar var olucam belli ateşimde regl ateşine düştü randevu aldım hsg için bakalım gidip görüşüp gün alıcamNe yaptın canım? Testler ne durumda?
Hayırlısı olsun inşaallah canım yaYapmadım daha canım bugün regl günüm agrılar var olucam belli ateşimde regl ateşine düştü randevu aldım hsg için bakalım gidip görüşüp gün alıcam
Amin canım. Gerçekten bu sefer çok zorlandım testler pozitif çıkınca hep baya yıkılıyor insan. Kuzenimin oğlumla yaşıt oğlu var istemedi üstüne 2 tane daha doğurdu. Arkadaşımın 1 yaşında oğlu var şuan bi haftalık bebeği. İstiyorum dediğimde saçmalama ben daha istemiyorum yapma dedi. O ay hamileymiş öğrendi. Kazayla nasıl oluyor anlamıyorum. Biz takip ediyoruz bu kadar denk getiriyoruz. İstemeyen kazayla nasıl oluyorsa oluyor. O kadar üzüldüm ki gerçekten. Rabbim isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Hayırlısı olsun inşaallah canım ya
Benimde arkadaşlarım hep ikincileri üçüncüleri doğurdu. Nasibimiz böyle hamdolsun. Rabbim başka imtihanlar vermesin. Kazaları inan bende anlamış değilimAmin canım. Gerçekten bu sefer çok zorlandım testler pozitif çıkınca hep baya yıkılıyor insan. Kuzenimin oğlumla yaşıt oğlu var istemedi üstüne 2 tane daha doğurdu. Arkadaşımın 1 yaşında oğlu var şuan bi haftalık bebeği. İstiyorum dediğimde saçmalama ben daha istemiyorum yapma dedi. O ay hamileymiş öğrendi. Kazayla nasıl oluyor anlamıyorum. Biz takip ediyoruz bu kadar denk getiriyoruz. İstemeyen kazayla nasıl oluyorsa oluyor. O kadar üzüldüm ki gerçekten. Rabbim isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Hayırlısı böyleymiş diyorum artık. Demek ki hayırlı değil. Olsa Rabbim zaten verirdi. Zamanı değil ya da hayırlı değil. Bilmiyorum gerçekten doktor muayenesi ovulasyon testleri adet düzenli görünen sorun yok aylardır deniyoruz ama onlar başarıyor tek seferde Şaka gibi nasip değil demek ki. Olacagı varsa oluyormuş diyorum bizde olacagı yok aksi halde 10 kere hamilelik olurdu şimdiyr dek.Benimde arkadaşlarım hep ikincileri üçüncüleri doğurdu. Nasibimiz böyle hamdolsun. Rabbim başka imtihanlar vermesin. Kazaları inan bende anlamış değilim
Eşin gitti mi canım?Hayırlısı böyleymiş diyorum artık. Demek ki hayırlı değil. Olsa Rabbim zaten verirdi. Zamanı değil ya da hayırlı değil. Bilmiyorum gerçekten doktor muayenesi ovulasyon testleri adet düzenli görünen sorun yok aylardır deniyoruz ama onlar başarıyor tek seferde Şaka gibi nasip değil demek ki. Olacagı varsa oluyormuş diyorum bizde olacagı yok aksi halde 10 kere hamilelik olurdu şimdiyr dek.
10. Gün ve 13. Gün koyu çıkmış ama yumurtlama mı bilemedim. İlk yaptığın zamanki fotoğrafları yok mu?Arkadaşlar ben bu durumdan bir şey anlamadım. Bazı günler koyu bazı günler silik... Acaba 10.gunden sonra daha çatlamadı mı yoksa iki kez mi yumurtlama oldu
İlk yaptığım derken? 7.gun yazan adetin bittiği gün yani adetin başından saydım ya o yüzden 7 yazıyor ☺ normalde testin ilk günü o 7.gun
Peki 3. Günkü testten kaç gün sonra adet oldun?Bakın bu geçen ay yaptığım test. 3.gun yumurtlama oldu ama teste devam etmiştik ara ara koyulaşma oldu ara ara silik oldu. Ben Yumurtlamadan 18 gün sonra öğrenmiştim. Benim bu kadar net çıkmıyor Yumurtlama.. sizin çok net çıkmış ne güzel
Bu tarz ilaçların etkisi biraz sürebiliyor, hatta klomen kullandığı ay değil bir sonraki hamile kalan çok var. Hayırlısı inşaallah.Yumurtlamadan 18 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ama kimyasal oldu. Yumurtlama üzerinden 25 gün geçince kanama başlamıştı. Normalde ben çok geç yumurtlarım 35 40 günü bulur ama iki aydır klomen kullanıyordum o yüzden yumurtlama erken oluyordu. Bu ay tesadüf erken yumurtlama oldu
Doktora mıEşin gitti mi canım?
Adet biter bitmez mi baslyrz teste arkdslar bende bu ay ovulasyon testi aldm. Bugün adetin 9. Günü ama ben 10 yada 11. Günü baslarm diodum. 28 günde bir adet oluyrm normalde ama bu ay 1 hafta gecikmeyle âdet oldum. O yüzden yumurtlama günümü kestiremyrmİlk yaptığım derken? 7.gun yazan adetin bittiği gün yani adetin başından saydım ya o yüzden 7 yazıyor ☺ normalde testin ilk günü o 7.gun
Arkdaslar bu çubuk testler hangi marka nerden aldnz. Ben laboquik diye bi markadan aldm n11 den ama benm kaset testler bunlar daha mı iyi. Kullanm şekli mi farklı yada nasl bi fark varBu da benim bugünkü ovulasyon testim.
Pik yaklaşıyor ama ben sevinemiyorum bile
Allah’ tan Ümit kesilmez diyerek değerlendireceğim yinede.
Eki Görüntüle 2590986
Sebepsiz yere mi olmuyo sorun felan mı var takviye aln kendinze ve eşinize. Bizim de herşey normal morfoloji sıfır doktor sorun degl diyor ama çaresi de bulunamyor 2.5 yıldır da evlyz çocuk olmuyor. Bitkisel ilaçlar varms onları alp ovulasyon testlerne başlicam . Benmde senin gibi umudum hiç yok ama Allah'tan ümit kesilmez diyip başlıcaz bakalm Allah tez zamanda bize de versin inşallahBu da benim bugünkü ovulasyon testim.
Pik yaklaşıyor ama ben sevinemiyorum bile
Allah’ tan Ümit kesilmez diyerek değerlendireceğim yinede.
Eki Görüntüle 2590986
EvetDoktora mı