- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
ne diyim hayırsı olsunAy walla bulamadım ara ara,ama silik ti ama netti yani hemde hemen cikti bir gun sonra adet oldum gecen aydi hatta bu olan,bu ay gecmeden yapmicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyim hayırsı olsunAy walla bulamadım ara ara,ama silik ti ama netti yani hemde hemen cikti bir gun sonra adet oldum gecen aydi hatta bu olan,bu ay gecmeden yapmicam
Çok az kalmış yarına pik olur benceKızlar merhaba bugün adetin 8.gunu dün klomen bitti yarın da doktor kontrolü var. Sizce yumurtlama var mi acaba?
Canım buldum testini aynı benimki gibi çıkmışAy walla bulamadım ara ara,ama silik ti ama netti yani hemde hemen cikti bir gun sonra adet oldum gecen aydi hatta bu olan,bu ay gecmeden yapmicam
Hangi konuda ya ben ara ara bulamadimCanım buldum testini aynı benimki gibi çıkmış
Tekrar bulursan yorum yaparsin bende gorim hangi konuydu unuttum.sen adet oldunmuCanım buldum testini aynı benimki gibi çıkmış
Mesajlar kısmına gir 7-8 inci sayfalarda bulursun canımHangi konuda ya ben ara ara bulamadim
Yok olmadım. Ovulasyon pozitif hala eve geçince tekrar yapıcam ovulasyon testi.Tekrar bulursan yorum yaparsin bende gorim hangi konuydu unuttum.sen adet oldunmu
Hangi konuda ya ben ara ara bulamadim
Değerlendiremiyorum maalesefAdete 2 gün kala hamile kaldım değerlendir derim
Nasip canım sıkma canınıDeğerlendiremiyorum maalesef
Cok aradim sayfa sayfa goremedim,insallah hayirlisiyla vardir canim yoksada kismetten ote yok bi daha ki aya insallah,varmi baska cocgunMesajlar kısmına gir 7-8 inci sayfalarda bulursun canım
Aminn Çok teşekkür ederim.Nasip canım sıkma canını ❤
Rabbim en hayırlı vakitte güzel haberi almayı nasip etsin inşaAllah
Var canım elhamdulillah. 5 yaşında oğlum varCok aradim sayfa sayfa goremedim,insallah hayirlisiyla vardir canim yoksada kismetten ote yok bi daha ki aya insallah,varmi baska cocgun
Benim testlerde hiç çizgi çıkmıyor ama olsaydı çıkardı bence ben tekrar yumurtluyorumCanim benimde idrar teslerim cok asiri silik çıkıyordu yumurtlamanin 8.ci günü ve 10.cu günü kan vermistim 2 kez negatif çıkmıştı ama testlerim cok asiri silil cikmaya devam ediyordu.. sonra yumurtlamanin 11.ci günü aksam testim koyulasti.. ertesi gunde kan verdim yumurtlamanin 12 ci gunu 3.cu kan testimi yani pozitif cikti.. 2 degerle yukselme olabilir canim
Hamile kalınca 2 gün sonra adet oldunmu canimAdete 2 gün kala hamile kaldım değerlendir derim
Benim ki de 2014 lü allah bagislasin rabbim saglikli kardeşler nasip etsinVar canım elhamdulillah. 5 yaşında oğlum var