Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm üzülme önümüzdeki aya inşallah.. üşütmüş olabilirmisin canım mideni acaba
Üşüttüm mü bilmiyorum üşütecek bişey yapmadım aslında dikkat ederim kalın giyinirim çok üşüyen bir insan olduğum için artık nasip adeti beklicem belki geç döllenme olmuştur inşaAllah öyledir yani yumurtam 6 ekimde çatladı o günden sayarsak daha 11 gün geçmiş oluyor hatta o gün döllenip döllenmediğini de bilemeyiz kaç aydır hayal kırıklığına uğrayınca insan üzülüyor işte elimde değil artık hayırlısı diyorum nasip inşaAllah sizler hamilesinizdir dualarım sizlerle

Evet ilk idrar önemli hatta en önemlisi o

Ben gördüm üçünde de canım benimkiler gibi bakalım ne olacak durumumuz

Kaç gün vardı kuzum senin
Benim mi 2 gün var bata doktora gittim doktor iğne antibiyotik ve suda eriyen ilaç verdi eğer hamilelik varsa iğne zarar vermez dedi bol bol su tüket dedi bazen değerler geç yükselebilir 3 hafta içinde yükseldiği oluyor hamilelikte dedi eczacı da antibiyotik zararlı dedi ama günde 1 tane alacaksın bişey olmaz inşallah gebelik varsa dedi bol bol su iç antibiyotik kullanırken dedi bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…