- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Üşüttüm mü bilmiyorum üşütecek bişey yapmadım aslında dikkat ederim kalın giyinirim çok üşüyen bir insan olduğum için artık nasip adeti beklicem belki geç döllenme olmuştur inşaAllah öyledir yani yumurtam 6 ekimde çatladı o günden sayarsak daha 11 gün geçmiş oluyor hatta o gün döllenip döllenmediğini de bilemeyiz kaç aydır hayal kırıklığına uğrayınca insan üzülüyor işte elimde değil artık hayırlısı diyorum nasip inşaAllah sizler hamilesinizdir dualarım sizlerlecanımm üzülme önümüzdeki aya inşallah.. üşütmüş olabilirmisin canım mideni acaba
İdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı baş dönmesi yapıyo gebelikte ki belirtiler ondada yaşanıyor canmSonucum çıktı kızlar negatif bhcg yani hamile değilim e o zaman bu mide bulantısı neden var anlamıyorum ki
Yaptırmayacaktım ama hastaneye gitmek zorunda kaldım çok kötüyüm çünkü doktorda hamilelik şüphem var deyince kan tahlili istedi öyle işteKuzum erken yapınca üzüntüyle sonuçlanıyor bekleyelim bence
Çizgi çok belli olanı sabah 7 de falan yaptım öğlen 12 gibi net çizgiyi gördüm
Diğerini de sabah ilk idrarla yaptım ama gece de lacaboya gitmiştim
En son olanı da 3 de yaptım bugün hala tertemiz
Yani dikkat etmedim canım ilk idrar olması önemli sanırım
Bu kadar çok mide bulantısı yapar mı kiİdrar yolu enfeksiyonu mide bulantısı baş dönmesi yapıyo gebelikte ki belirtiler ondada yaşanıyor canm
Yapıyo istifra bile ettirirBu kadar çok mide bulantısı yapar mı ki
Zaten sürekli yediklerimi çıkarıyorumYapıyo istifra bile ettirir
Ben gördüm üçünde de canım benimkiler gibi bakalım ne olacak durumumuzKızlar aklıma kötü bişey geldi acaba düşük mü oluyor ama o zaman kanamamın olması gerekir miydi
Şimdi en üstte ki 4 kala
Altında ki 3 kala
Bugünkü de 2 kala
Ama ilk test yani en üstte ki labonun
Diğerlri one step diye bi marka bilindik değil
Fakat hepsini yaptığım da en altta ki test gibi beyazdı 2 saat sonra falan çizgi gördüm en sonuncusu da öyle olur mu bilmiyorum da inşallah hcg vardır ve yükselir
icecreamm C Cikilop1 @Canimm oglum SelanikMuhaciri @mayasiz _DeReN_
Siz ne diyorsunuz
Kızlar şimdi ben tekrar hastaneye gideyim mi doktor tedavi uygular sanırım hamile olmadığım için ne yapsam bilemedimYaptırmayacaktım ama hastaneye gitmek zorunda kaldım çok kötüyüm çünkü doktorda hamilelik şüphem var deyince kan tahlili istedi öyle işte
Benim mi 2 gün var bata doktora gittim doktor iğne antibiyotik ve suda eriyen ilaç verdi eğer hamilelik varsa iğne zarar vermez dedi bol bol su tüket dedi bazen değerler geç yükselebilir 3 hafta içinde yükseldiği oluyor hamilelikte dedi eczacı da antibiyotik zararlı dedi ama günde 1 tane alacaksın bişey olmaz inşallah gebelik varsa dedi bol bol su iç antibiyotik kullanırken dedi bakalım ne olacakKaç gün vardı kuzum senin
Evet ilk idrar önemli hatta en önemlisi o
Ben gördüm üçünde de canım benimkiler gibi bakalım ne olacak durumumuz
Cnm ne zaman kan vereceksin senBende de adet olucak gibi agrilar gelip gidiyor bide kremsi akinti kuzular .
Esim kizdi bana kuzum ya bekle gunun gelsin yada gecsin sonra uzuluyorsun dedi cok bilmisCnm ne zaman kan vereceksin sen
Keşke evde yapsaydin bari böyle insan sabirsizlaniyo aklindan cikmiyo ama erkekler anlamiyo malesefEsim kizdi bana kuzum ya bekle gunun gelsin yada gecsin sonra uzuluyorsun dedi cok bilmis
Bana da bakarmısınız lütfenKapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?