- 13 Mart 2019
- 14.314
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Benimde yumurtlamadan 11. Gün pazartesiye falan olmam lazim
Var canimTestin çoksa yapsana kız bağımlı olduk iyice
O zaman sabah idrarı ile yap canım belki net çizgi çıkarEvet bende dedim acaba düşük mü oluyor yoksa kimyasal falan mı geöiriyorum
Tek ümidim testlerin farklı olması bide sabah ilk idrar olmaması
Kan veremem pazartesiye kadar malesef
O zaman sabah idrarı ile yap canım belki net çizgi çıkar
Var canimama yapsammi bilmiyom
Canim ilk gebeligimde belirtileri hatirlamiyim ama adet sancisini tek hatirliyom olmustu hatta hamileykende baya oluyodu doktor normal demisti adet günü test yapmistim o zaman silik cizgi cikmisti ondan önce yoktuSen bilirsin canımm
Senin ilk gebeliğinde adet ağrın olmuş muydı tatlım
Canim ilk gebeligimde belirtileri hatirlamiyim ama adet sancisini tek hatirliyom olmustu hatta hamileykende baya oluyodu doktor normal demisti adet günü test yapmistim o zaman silik cizgi cikmisti ondan önce yoktu
Insallah canim hatta ben iki ay önce 9 gün boyunca gecikti doktora gittim bakti dedi rahim duvarin kalinlasmis hamile olabilirsin idrarda cikmayabiliyor dedi kan alalim dedi ama olmadi malesefBak ümitlendim şimdi yenideninşallah benimde öyle olur
Bendee vallaBu ay testin gözüne vurdum
Sabah mi yapacaksın bidahaBendee valla
Aynen sabah yaparim cnm valla moralim bozuluyo insan istemese hemen olur isteyince sürüyoSabah mi yapacaksın bidaha
Evet yaa hadi yapayım belki bunda çıkar diye diye aklim hep bu konuda malesefAynen sabah yaparim cnm valla moralim bozuluyo insan istemese hemen olur isteyince sürüyo
Benimde öyle hayirlisi olsun insallah hemen allahim hepimize nasip ederEvet yaa hadi yapayım belki bunda çıkar diye diye aklim hep bu konuda malesef
Kapağı açık olan yaptıktan bi saat sonra falan
Kapalı olanı da yeni çektim
Adetine 4 gün kala böyle çıkıp hamile olan varmı ?
Çok heyecanlıyımm
Cnm sen neden testi 2ye böldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?